Daha çok açıklama yaparsan cnm daha iyi olur , mesela hangi renkleri seversin kaç beden giyiyorsun kıyafet ayakkabı vs. ona göre hediye alınacak.ben başlayayım o zaman
20 yaşındayım. Kapalıyım. kitap okumayı çok severim makyaj yapmayı da kitap okumaktan sonra severim bu kadarım
tamam düzenliyorumDaha çok açıklama yaparsan cnm daha iyi olur , mesela hangi renkleri seversin kaç beden giyiyorsun kıyafet ayakkabı vs. ona göre hediye alınacak.Zerosima arkadaşımızda adres göndersin çekilişi yapacağım , hazırladım kağıtlarımı :)
canlı her rengi severim iç açıcı.. 39 numara ayakkabı giyiyorum, kıyafet olarakta 38 bedenim :)ben başlayayım o zaman
20 yaşındayım. Kapalıyım. kitap okumayı çok severim makyaj yapmayı da kitap okumaktan sonra severim bu kadarım
Hayır cnm ne zaman hazırlarsan o zaman gönder , ben açıkcası yılbaşı için değil , hediyeleşmeyi sevdiğimden yapıyorum çekilişi adı öyle , hazırlayabildiğin an kargoyu gönderin , gönderirkende kargoyu ödeyip gönderinşimdi şöyle bir şey soracağım sonuçta hediyeleri alması falan biraz sürer gelecek hafta içine kadar göndersek olur değil mi gün belirlenecek mi şu güne kadar diye :)
Benim kime alıcağım belli olduğundan hediyesini yarın seçicem ondan sonraki gün yollamayı düşünüyorum :)bence haftaya pzt günü gönderimler başlasın
Daha çok açıklama yaparsan cnm daha iyi olur , mesela hangi renkleri seversin kaç beden giyiyorsun kıyafet ayakkabı vs. ona göre hediye alınacak.Zerosima arkadaşımızda adres göndersin çekilişi yapacağım , hazırladım kağıtlarımı :)
Cnm şuan 8 kişi olduk :)şimdi kaç kişi olduk biz herkes tanıttı mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?