• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 tüp bebekle hamile kalanlar

Bu arada benim bebeğinde cinsiyeti belli oldu oğluşumuzu dört gözle bekliyoruz Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım Allah hayırlı daim etsin. Aynen dediklerini yapıyorum. Bi de ananas yiyorum tutunmayı sağlıyormuş. Kendimde gördüğüm belirgin bişey yok. Belirti aramak da istemiyorum ama insanoğlu iste. Herşeyi oluruna bırakamıyoruz hele ki durum bebek olunca. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Gözün aydın canım Allah hayırlı daim etsin. Aynen dediklerini yapıyorum. Bi de ananas yiyorum tutunmayı sağlıyormuş. Kendimde gördüğüm belirgin bişey yok. Belirti aramak da istemiyorum ama insanoğlu iste. Herşeyi oluruna bırakamıyoruz hele ki durum bebek olunca. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ananas çok yeme hamilelikte kanamaya sebep oluyormuş bende çok seviyordum ertesi gün kanamam oldu onami bağlı bilmiyorum ama sonradan araştırınca rahim kaslarını gevşetme etkisinin olduğunu öğrendim yediğiniz şeylere dikkat edin, maydonoz öyle mesale düşüğe sebep olan etkisi vardır

Kızlar benim durumumu yaşayan var mi aranızda? Dondurulmuş embriyo transferi oldum fakat aşırı kusmadan bebek zayıf kaldı doktor da zayıf diye bu bebek büyümez gelişmez dedi durdu hatta cihazın kalitesizligi ve bilgisizliği o kadar çok ki kalbi bile duymadi alalım dedi tabi ben başka bir doktora gittim. Yeni doktor kapanmayacak bir fark yok haftasında dedi gelişir dedi ve kalbini duydu. Kafayı yedirdi bize ilk doktor. Gelişmez mi diye korkuyorum gerçekten hiç yiyemiyorum zorla yiyince de çıkıyor durmuyor midede

Merhabaa. Tebrik ederim öncelikle. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bende 3.denememde hamileyim. 23 haftalık şuanda. Başta ikizdi. Sonra biri gelişmedi. Kanamalar falan derken şuan oğluşumla yolumuza devam ediyoruz. Senin belli oldu mu cinsiyet :anneadayı::emir_bebek:ismin naz mı benimde naz da :süslü:
Şu an ben de aynı durumdayım nasıl önlem alındı diğer bebeğin düşmemesi için

Şu an ben de aynı durumdayım nasıl önlem alındı diğer bebeğin düşmemesi için
Herhangi bir önlem alınmadı canm. 2 ay önce doğum yaptm. Plesanta ile birlikte atıldığını söyledi doktorum bir sıkıntı yaratmadı 2.kese. zaten ileriki aylarda görülmüyo o kayboluyo.

Teaekkur ederim canim Allah herkese nasip etsin..
mrb bende tüp bebek düşünüyürm 1. eşimin erkek bebk isteği 2. sezeryan 4. olcak ve yapışklık çok oyuzden son gebeliğim galiba. ikiz çok istiyorum ama korkuyorum . ben normal hamile kalabiliyorum şu an 2 kızım var. 2 deoğlum olsun istiyorum inşaallah.. tüp bebek çoz zor süreç filan ı önmli değilde en az 35 bin para gidecek sonucunda yüzümüz gülerse değer .. allah herkesin muradını vere. nasıl geçiyo gebeliğin ilk geblik mi... mide bulantın çokmu kanama yok dimi. ya insanı korkutuyorlar ikiz gebelikde inş sağlıkla kucağına alırsın . darısı aşıma sağlıklıca gönlümüze göre

Back