2017 tüp bebek fiyat ve tavsiye ricası

Trilece merhaba.Amerikan hastanesinin fiyat olarak yuksek oldugunu duymustum.Tüp bebek fiyatina cerrahi mudahaleler eklenince epey maliyetli olmustur.Ne kadar ucret odediniz ve sizden genetik istendi mi?

ilaç bölümü linkini yazabilirmisiniz

Trilece merhaba.Amerikan hastanesinin fiyat olarak yuksek oldugunu duymustum.Tüp bebek fiyatina cerrahi mudahaleler eklenince epey maliyetli olmustur.Ne kadar ucret odediniz ve sizden genetik istendi mi?
Merhaba tüp bebek fiyatları diğer merkezlerden çok farklı değil. Ben 6500 tl ödedim. Ilaclari da tanıdık eczaneden aldık. Operasyonlar için Bulent Urman bey fiyat konusunda çok yardimci oluyor. Operasyon gerekli ise kendisiyle görüşüp fiyat alin derim. Hastaneyi arayıp Zehra hanimla görüşün. Çok yardimci oluyor. Genetik önermediler. Siz isterseniz gidince fikir alırsınız. Umarım güzel sonuçlarınızı burda paylaşırsınız.

Memorial 7200 tl
Rapor varsa 5670 tl
İlaçlarda rapor geçersiz
Medipol de 6250 tl
Raporlu 5250 tl

Raporlu ne demek oluyor acaba?
Devlet rapor veriyor canım bu kişilerin ancak tüp bebek ile bebeği olur gibisinden.Tabi aranilan bazı şartlar var kadının yaşı evlilik süresi 3 aşılama yapılmış olmasi yada spermin sayisinin çok düşük olması gibi.. ve raporla indirim oluyor tüp bebek ve kullanılan ilaçlar için.Her hastane vermiyor raporu ayrıca. tostosi

canım raporlu tüp bebekte devlet sana tüp beebk için bir heyet raporu veriyor ve tedavinin yarısını karşılıyor. Bahçeci Umut kliniğinde mesela 3080'e düşüyor devlet katkısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…