2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Fener canim ,gece lambasi ustu.Onu ben kullanacagim diye aldim.Nevresim,battaniye,havlulari falan koyacagim.Dolabi da bebek dolaplarina gore daha enli yaptirdik.Orada sigar gibi gelmisti.Olmazsa emzirme koltugunu benim odaya alacagim ama oraya da besik gelecek,o besik de buyuk nasil sigacagiz bilmiyorum.Kapinin arkasinda bir bosluk kaldi feneri oraya alirim belki.
Fener olmasa aslında emzirme koltuğu oraya köşeye olabilir sanki. Ay zor demi. Benim taşıncağım evde odası kocaman olcak az bile kalcak eşyaları :)

Mobilyalar geldi kizlar ama kucuk odaya sigdiramadim.Sıkıstı bayagi.Bir de bazi suslemeleri unutmus ustalar.Odayi iki ay havalandirman lazm o yuzden yatagi,emzirme koltugu minderi yerlestirmedim.Emzirme koltugu odaya fazla geldi.Feneri kapinin arkasina koyup emzirme koltugunu fenerin yanina mi koysam acaba?Su an cok ic ice oldu her sey.Bundan sonra hali ve perde kaldi.
Çok beğendim Allah güle güle kullanmayı nasip etsin birşey soracağım ben daha önce hiç duvar kağıdı kullanmadım şimdi ev taşıyacağım oğullarımın odasına istiyorum ama eşim hiç kullanışlı olmayacağını iddaa ediyor silinmez en ufak darbede yırtık olur falan dedi içime kurt düşürdü sence öyle olurmu benim oğlum 3 yaşında zarar verir mı boya mı yapmalıyım acaba

Fener olmasa aslında emzirme koltuğu oraya köşeye olabilir sanki. Ay zor demi. Benim taşıncağım evde odası kocaman olcak az bile kalcak eşyaları :)
Ayy insallah canim rahat rahat yerlesirsin.Genis ev gibisi yok,ferah ferah :)Bu Ist'in evlerinin odalari da minik:)Ikinci cocuk icin daha genis,4+1 ev sarti getirecegim ben de:)Okula basladiklarinda bir de calisma alani lazim kuzulara.

Ayy insallah canim rahat rahat yerlesirsin.Genis ev gibisi yok,ferah ferah :)Bu Ist'in evlerinin odalari da minik:)Ikinci cocuk icin daha genis,4+1 ev sarti getirecegim ben de:)Okula basladiklarinda bir de calisma alani lazim kuzulara.
Bende istanbuldayım canım şuan 2+1 deyim işte 3+1 e taşınmayı bekliyorum. Olurda 2.kız olursa aynı odayı paylaşırlar erkek olursa babanın çalışma odası güme gider artık:) benim aldığım bebek odasının genç odasını da yapmışlar ders çalışma masasını da alsam rahat rahat sığar odaya

Çok beğendim Allah güle güle kullanmayı nasip etsin birşey soracağım ben daha önce hiç duvar kağıdı kullanmadım şimdi ev taşıyacağım oğullarımın odasına istiyorum ama eşim hiç kullanışlı olmayacağını iddaa ediyor silinmez en ufak darbede yırtık olur falan dedi içime kurt düşürdü sence öyle olurmu benim oğlum 3 yaşında zarar verir mı boya mı yapmalıyım acaba
Canim vinil duvar kagidi var,hortumu tut yika,benim evin diger bolumleri oyle,cavalli'nin duvar kagidi.Yirtmazsan,cizmezsen kullan kullanabildigin kadar.Sıkılinca degistirirsin ama cocuk odasi kagit hava alsin diyorsan benimkinin odasinda oldugu gibi vinil olmaz.Kagit bazlilar da cizerse silinmez.Umarim cizmez bebisim.Cizerse de cani sagolsun,napalim :)

Bende istanbuldayım canım şuan 2+1 deyim işte 3+1 e taşınmayı bekliyorum. Olurda 2.kız olursa aynı odayı paylaşırlar erkek olursa babanın çalışma odası güme gider artık:) benim aldığım bebek odasının genç odasını da yapmışlar ders çalışma masasını da alsam rahat rahat sığar odaya
Bebek odasinin genc odasi cok avantajli olmus.Kucuk bir ek yapinca ders calisilacak ortam olur.Ee kizlar babanin calisma odasinda calisirlar,erkek olursa da baba odayi ogluna biraksin artik :)Sen ona salonun masasinin bir kosesini verirsin :)

Canim vinil duvar kagidi var,hortumu tut yika,benim evin diger bolumleri oyle,cavalli'nin duvar kagidi.Yirtmazsan,cizmezsen kullan kullanabildigin kadar.Sıkılinca degistirirsin ama cocuk odasi kagit hava alsin diyorsan benimkinin odasinda oldugu gibi vinil olmaz.Kagit bazlilar da cizerse silinmez.Umarim cizmez bebisim.Cizerse de cani sagolsun,napalim :)
Canım ben dekoratif amaçlı tek duvara uygulayacağım seninkine benzer denizci dümeni düşünüyorum sen internettenmi sipariş verdin bide eşimle ben uygulayabilirmiyiz acaba diğer duvarları açık bebe mavisi düşünüyorum

Ay kıyamam sana. Bende üşüttüm sanırım bugün çok gazım vardı. Havlu ütülesen sıcak ayaklarına sarsan iyi gelmezmi ki
Ay ben o zamanda bunalırım şimdi 1 soda içtim belki şişliğimi alır sancım azaldı ama şişkinlik hala devam ediyor koridorda sağ sol yapıyorum oğlumla konuşarak geziyorum oda tekmelerle cevap veriyor onunda uykusu kaçtı sanırım

Canım ben dekoratif amaçlı tek duvara uygulayacağım seninkine benzer denizci dümeni düşünüyorum sen internettenmi sipariş verdin bide eşimle ben uygulayabilirmiyiz acaba diğer duvarları açık bebe mavisi düşünüyorum
Internetten vermedim ama aynisini internette gordum.Dokusunu bilmedigim icin,kagitta kullanilan mslzemeleri bilmedigim icin alamadim.Istersen sana markasini veririm internetten aynisini alirsin ama usta 6 saat ugrasti.Tek duvara da 2 saat ugrasir.Usta yaparken baktim da bizim yapabilecegimiz bir sey degildi.O ek yerleri belli olursa kotu durur, kaydirabilirsiniz de kagidi,bosa gider.Bence boya yapip uzerine dekoratif buyuk cikartmalar oluyor ya ondan yapistirabilirsin.Koctas da gordum gecen,cok ciciydi.Internetten de alabilirsin.Belki dumen,capa seklinde olanlari da bulunabilir.

Ay ben o zamanda bunalırım şimdi 1 soda içtim belki şişliğimi alır sancım azaldı ama şişkinlik hala devam ediyor koridorda sağ sol yapıyorum oğlumla konuşarak geziyorum oda tekmelerle cevap veriyor onunda uykusu kaçtı sanırım
Bizim minikler gece kusu.Benim oglus da tekmeliyor.Gunduz uyuyabilsem keske.Yarin yine bir suru isim var ama son ay yatip uzanmak sadece kitap okumak istiyorum kismet olursa :)

Iyi geceler kızlar ben apandisit suphesiyle hastaneye yattım bikaç gündür sancı vuruyodu bugün öğleden sonra kivrandim resmen doguruyorum sandım ama sağ tarafım sadece acilde serum yedim biraz enfeksiyon çıktı ama genel cerrah muayene ederken sağ tarafım çok acıdı sancım epey hafifledi geçti sayılır ama takibe almak için yatış yaptı doktor apandisit olabilir dedi

Iyi geceler kızlar ben apandisit suphesiyle hastaneye yattım bikaç gündür sancı vuruyodu bugün öğleden sonra kivrandim resmen doguruyorum sandım ama sağ tarafım sadece acilde serum yedim biraz enfeksiyon çıktı ama genel cerrah muayene ederken sağ tarafım çok acıdı sancım epey hafifledi geçti sayılır ama takibe almak için yatış yaptı doktor apandisit olabilir dedi

Geçmiş olsun canim bazen apandisit enfeksiyon yapip agri yapar gecermis insallah seninde oyle olur. Ben oldum apandisit ameliyati

Çok geçmiş olsun acil şifalar canim

Ay benim uykum gelmiyo ya kocam şehir dışında onsuz uyuyamıyorum bi yandan kızın tepikliyo :) sen nasılsın canım
Valla canım sana yazdıktan sonrasını hatırlamıyorum gözler kapanmış ;) Ben de kocama yatakları ayıralım dedim ben uyuyorum ama kalitesiz bir uyku sürekli dönüyorum ve uyanıyorum onu da uyutmuyorum bu durumda en iyisi ayrı yatalım dedim pek sıcak bakmadı ama yarın deneyeceğim. Baya baya göbek aldı başını gidiyor bende birşey yaparken gerçekten kısıtlıyor artık.

Back
X