8. Haftada hemde karıştırmış olmayasın sen... Hani daha eli ayağı yok ; hepi topu kaç gram ve vücut salınımı en fazla ne kadar olabilir ki... Benimde Allah izin verirse 2. Çocuğum olacak. Benim bildiğim zaten en iyi ihtimalle 15-16 da hissedersin hareketi. Normali de 19-20. Haftalardan sonradır. Çok mu zayıfsın?2. 3. bebeğini bekleyen annelerden bebek hareketi hisseden var mı? bugün baya baya benim minigim burdayım demeye başladı
ilk hamileliklerde hissedilmesi zormuş gaz sancisi ile karistiriliyormus. kizimda 15. haftada hissetmistim. aynı hareketleri bugün hissedince çok garip oldum
Onu bende artırmistim bi ara bağırsak temizliği için ama gebelikte sakıncalı sanırım ben onu karaciğer temizliği için takip etmiştimSağlıklı beslenme sağlıklı yaşam sayfalarından birinde Magnezyum Sülfat kullanın diyordu. Bağırsak temizliğinde. Hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum.
Bende panikliyorum birden adet olacakmış gibi bir belirti oluyor sancı yada ağrı. Hemde affedersin alttan. Sonra Bir bakıyorum gazmış... :))) gaz fenakızlar benim kasıklarımda ağrı bitmedi hala oluyor arada gaz sancısı da olabilir çözemedim çok mutsuzum
Canim maşallah teyzem de 5 inci ye hamile seninle aynı cümleleri kuruyor idolumsunuz :)Rahatsizligin fizikselden ziyade zihinsel sanirim. Aklimiz fikrimiz hep orada hepimiz ayniyiz sanirim. Benim 4. oldugu halde aklim hep orda, sagliginda, cinsiyetinde, hayallerde, kaygilarda bu böyle gidecek kucagimiza alana kadar.
Rabbim tek bunlarla mesgul eylesin, yorgunuz, halsiziz, agriliyiz,, olacak bunlar kolay mi Rabbimin mucizesi tecelli ediyor uzerimizde. Nasil ayricalikliyiz kimbilir suan nazarinda, binbir sevap mujdelendi bu halimize..Bizleri layik görmüş kullarini tasitmaya sukurler olsun, basimiz gozumuz ustune... Gece boyu namaz kilip, gunduzleri oruc tutanlarin konumundayiz. Dogum yapinca anadan dogmus gibi gunahsiziz. Emzirme donemi desen yine oyle.... Daha neler neler,,, Nasil hosuma gidiyor sukurler olsunRabbim hepimizin gonlundekini hakkimizda hayirli eylesin ins. kizlar
AhahahahAyy kendimi gordum valla gece bin kez tuvalet molası sonra mide kazintisi açlıktan aglayasim geliyor onun içinde kalkiyorum sonra bi 10 kez de eşimi ikaz ediyorum sağa dön sola dön ileri git sessiz nefes al Allah tan raporluyum bu uykusuzlukla nasıl calisirdim
Benim bildiğim ve ara ara yaptığım sabah limonlu su ( yada karbonatlı su) içmenin vücudun asit baz dengesine yardımcı olduğu ve güne daha zinde başlamanızı sağladığı...yanlız limonlu şeyleri açken içmeyin midenizi harap edebilirsiniz.
Canim benimde uzun surmeyecek rapor olayi is yerim fazla dayanamaZ kayiplarim çok olduğu için mecbur evdeyim kul kedisi gibi oldum ama havalar soğuk olduğu için hiç şikayetim yokAhahahahVallahi kendimi gördüm. Ben de öyleyim. Ama mecbur çalışıyoruz napalım. Allah güç versin daha da. Benim iznim miznim de yok. Doğurana kadar devam. Ertesi gün de devam
evet çok iyi olduğunu bende biliyorum gerçekten iyi ama limon asitli olduğu için açken alınırsa mide için zararlı olduğunu söyledi doktor. benim mide problemim olduğu için bunlara dikkat ediyorumBenim bildiğim ve ara ara yaptığım sabah limonlu su ( yada karbonatlı su) içmenin vücudun asit baz dengesine yardımcı olduğu ve güne daha zinde başlamanızı sağladığı...
Valla bizde ayrı yatıyoruz. Zaten çok fazla uyanıyorum. Uykum da çok hafif. Eşim aşşırı derecede horluyo. Sürekli uyandırıp yana dön diyorum. O da rahatsız oluyo. Şimdiden ayrı yatmaya başladık maalesefben gece eşimin yanında yatamıyorum ya çok deli yatıyo 86 kilo adam bazen sırtımda ağırlık hıssedıyorum korkuyorum ya onu kovuyorum ya ben dıger odaya..:S bı de horluyo gece wcye kalktıysam asla uyuyamıyorum napim
Trabzondayım medical parka gidiyorumHangi ildesin hangi hastaneye gidiyorsun
ben çikolatalı gofret dışında dediklerinin hepsini yiyorum azıcık azıcık. buna ilaveten bu arada tahin pekmez de ekledim listeme. sen de aklıma çikolatalı gofreti getirdin gidip alayım bari. böyle birileri bişeler desin bende gidip alayım diye bekliyorum. daha aşerme falan da yok bende. ne zman olacakarkadaşlar nasıl besleniyorsunuz? ben doğal beslenmeye çalışıyorum ama hep aynı şeylerden yiyememe durumuna geldim .zaten hiç iştahım yok kustum 2kere .mesela labne nutella çikolatalı gofret hazır peynir vb hazır yiyecekler yiyormusunuz?bebeğime bişey olur mu diye korkmaktan yiyemiyorum da
bunu da listeme ekliyorum o haldeBenim vazgeçilmez öğünüm tortilla ekmeği ya da lavaş arasına labne sürüp ortasına füme hindi eti koyup ketçap sıkıp yemek :) Normal peynir domates ekmek yiyemiyorum sabah sabah. Çok dışarlardan yememeye çalışıyorum ama işte olduğumda mecbur kalınca dışardan yiyorum.
ayy o dediğini çok severim hemen anladımbenım canım normal yemek cekmıyo dısardan sıparıs verırız ya hanı 30 dakkada kapıda felanismini yazmim canınız çekmesin ondan çekiyo sürekli hele reklamlarda abicim merak etme hakkını vererek yerim diyen kadının yedıgı şey
nerde pis şeyler var canım onları çekiyo bi kere dayanamadım yedim arada cips bile yedım birazcık :S
siz nasıl kilo alıyosunuz ya ben yarım kilo vermişim bile :S zaten 52 kiloyum 160 boy yani zayıf sayılırım böyle verirsem çok zayıflarım diye korkuyorumama nezleden mi bilmiyorum iştahım hıc yok
gözün aydınnnnnKızlar şimdi doktordan geldim, kalp atışlarını duydum. Çok heyecanlandımm içim çok değişik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?