2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim diğer bebeğim için tehlikeli olmasından korkuyorum. benim için bir tane çok çok önemli. ne kadar zor birşeymiş bir dahaki ultrasonu beklemek.

ayy o dediğini çok severim hemen anladım :p ama salam sucuk ve sosis olmayanından almak lazım. fit diye bi tanesi var ondan ver bidahakine sipariş. domates peynir zeytin olsun içinde bide mantarrr missss gibi
Dün akşam yedim bugün gastroenterit fenalardayım doktor ondan olabilir dedi.dikkat kızlar

Slm hanimlar ben hala doktora gidemedim :KK61::KK61:hic bebegimi goremedim cuma gününü zor etmistim gidecektim doktorum hastalanmis sinirim cok bozuldu zaten su bulantilardan dolayi birsey yiyemez oldum ekmek domates disinda hicbirsey yiyemiyorum belki cozum bulurdu bayagi zayifladim surekli su öğürme zaten bitiriyo beni herseyden her kokudan tiksiniyorum ozellikle yumurtadan ne olacak bu halim kizimda hicbir sikintim yoktu :kızgın::kızgın:
Dert etme cnm, bende hala goremedim 10 gun sonra gorecegim insAllah. Rabbim kolaylık versin

Arkadaşlar eşleriniz nasıl hamilelik döneminde? Resmen eşim de hamile gb yoruldum, acıktım, Karnım ağrıyo, canım tatlı istiyo şeklinde dolanıyor ortalarda:bicak:...
Eşim çok anlayışlı bana yardımcı oluyo en azından anliyo halimi ev işinde de az yardım et diyorum böyle dağınık yaşayamıyorum aman boşver diyo mesela :D sürekli de ben bunları not alıyorum 9 ay keyfini çıkar sonra hesaplasicaz diyo çok nazlaniyomusum :)

Eşim çok anlayışlı bana yardımcı oluyo en azından anliyo halimi ev işinde de az yardım et diyorum böyle dağınık yaşayamıyorum aman boşver diyo mesela :KK70: sürekli de ben bunları not alıyorum 9 ay keyfini çıkar sonra hesaplasicaz diyo çok nazlaniyomusum :)
Anlayış konusunda benim eşim de öyle ama o da hamile sanki :KK57:

Arkadaşlar eşleriniz nasıl hamilelik döneminde? Resmen eşim de hamile gb yoruldum, acıktım, Karnım ağrıyo, canım tatlı istiyo şeklinde dolanıyor ortalarda:bicak:...
Benim eşim de benden çok hamile.O bana hizmet etmesi gerekirken benden bekliyo. Sen bana hizmet etmen lazım diyince de tribe giriyo.Ben sizin kadar şanslı değilim. Ev işine ölse elini sürmez. Benim işim çok zor.

Kizlarrr öglen saat 1 gibi isyerinde balik yedim aksam unuttum peynir yedim. Zaten midem bulaniyordu simdi psikolojik daha bulaniyor sizce zehirlenme ihtimali var mi :bicak:

Kizlarrr öglen saat 1 gibi isyerinde balik yedim aksam unuttum peynir yedim. Zaten midem bulaniyordu simdi psikolojik daha bulaniyor sizce zehirlenme ihtimali var mi :bicak:
Yokturdur ben sabah sut icip aksam balik yiyorum bisi olmuyor olmadi yani bugune kadar :)
Balik bayat degilse ayranla bile yiyebilirsin ;)

Benim eşim de benden çok hamile.O bana hizmet etmesi gerekirken benden bekliyo. Sen bana hizmet etmen lazım diyince de tribe giriyo.Ben sizin kadar şanslı değilim. Ev işine ölse elini sürmez. Benim işim çok zor.
Ikimizde çalıştığımız için eskiden de yardım ederdi. Hatta şimdi daha da çok yardım ediyo ama çok Nazlı. Allah sizin de yardımcınız olsun.

Hic sormaa ayni dert bende de var geleli 1 saat olmadi ay cnm bunu cekti vah cnm bunu cekti diyip birde kalkip ozene bozene hazirliyo bakiyo ben asermiyorum bari ben asereyim diyo

Ikimizde çalıştığımız için eskiden de yardım ederdi. Hatta şimdi daha da çok yardım ediyo ama çok Nazlı. Allah sizin de yardımcınız olsun.
Ben çalışırken de etmezdi çalışmazken de etmiyor sağolsun. Gece acıkınca midem bulanıyor diye bişey yiyim diyorum bize de hazırla diyor. Oğluma hamileyken daha çok yardım ediyordu, şimdi hiç etmediği gibi hizmet bekliyor.

Back