2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2. 3. bebeğini bekleyen annelerden bebek hareketi hisseden var mı? bugün baya baya benim minigim burdayım demeye başladı:anneadayı::nazar:
ilk hamileliklerde hissedilmesi zormuş gaz sancisi ile karistiriliyormus. kizimda 15. haftada hissetmistim. aynı hareketleri bugün hissedince çok garip oldum :KK36:
8. Haftada hemde karıştırmış olmayasın sen... Hani daha eli ayağı yok ; hepi topu kaç gram ve vücut salınımı en fazla ne kadar olabilir ki... Benimde Allah izin verirse 2. Çocuğum olacak. Benim bildiğim zaten en iyi ihtimalle 15-16 da hissedersin hareketi. Normali de 19-20. Haftalardan sonradır. Çok mu zayıfsın?

Kızlar benimde bugun kontrolum vardi hersey yolunda cok sükür kalp atısını görmüstüm bu sefer dinletti :) bulanti icin premesis verdi ve bundan once kaybım oldugu icin coraspin verdi pıhtılasma sorunum yok baktirmistim ama onlem amacli 20.haftaya kadar kullanicaz süt hic icemiyorum dedim ayranla dengele dedi

Sağlıklı beslenme sağlıklı yaşam sayfalarından birinde Magnezyum Sülfat kullanın diyordu. Bağırsak temizliğinde. Hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum.
Onu bende artırmistim bi ara bağırsak temizliği için ama gebelikte sakıncalı sanırım ben onu karaciğer temizliği için takip etmiştim

Rahatsizligin fizikselden ziyade zihinsel sanirim. Aklimiz fikrimiz hep orada hepimiz ayniyiz sanirim. Benim 4. oldugu halde aklim hep orda, sagliginda, cinsiyetinde, hayallerde, kaygilarda bu böyle gidecek kucagimiza alana kadar.

Rabbim tek bunlarla mesgul eylesin, yorgunuz, halsiziz, agriliyiz,, olacak bunlar kolay mi Rabbimin mucizesi tecelli ediyor uzerimizde. Nasil ayricalikliyiz kimbilir suan nazarinda, binbir sevap mujdelendi bu halimize..Bizleri layik görmüş kullarini tasitmaya sukurler olsun, basimiz gozumuz ustune... Gece boyu namaz kilip, gunduzleri oruc tutanlarin konumundayiz. Dogum yapinca anadan dogmus gibi gunahsiziz. Emzirme donemi desen yine oyle.... Daha neler neler,,, Nasil hosuma gidiyor sukurler olsun :dua: Rabbim hepimizin gonlundekini hakkimizda hayirli eylesin ins. kizlar
Canim maşallah teyzem de 5 inci ye hamile seninle aynı cümleleri kuruyor idolumsunuz :)

Ayy kendimi gordum valla gece bin kez tuvalet molası sonra mide kazintisi açlıktan aglayasim geliyor onun içinde kalkiyorum sonra bi 10 kez de eşimi ikaz ediyorum sağa dön sola dön ileri git sessiz nefes al Allah tan raporluyum bu uykusuzlukla nasıl calisirdim :KK75:
Ahahahah :D Vallahi kendimi gördüm. Ben de öyleyim. Ama mecbur çalışıyoruz napalım. Allah güç versin daha da. Benim iznim miznim de yok. Doğurana kadar devam. Ertesi gün de devam :D

Ahahahah :KK70: Vallahi kendimi gördüm. Ben de öyleyim. Ama mecbur çalışıyoruz napalım. Allah güç versin daha da. Benim iznim miznim de yok. Doğurana kadar devam. Ertesi gün de devam :KK70:
Canim benimde uzun surmeyecek rapor olayi is yerim fazla dayanamaZ kayiplarim çok olduğu için mecbur evdeyim kul kedisi gibi oldum ama havalar soğuk olduğu için hiç şikayetim yok :21::21:

Benim bildiğim ve ara ara yaptığım sabah limonlu su ( yada karbonatlı su) içmenin vücudun asit baz dengesine yardımcı olduğu ve güne daha zinde başlamanızı sağladığı...
evet çok iyi olduğunu bende biliyorum gerçekten iyi ama limon asitli olduğu için açken alınırsa mide için zararlı olduğunu söyledi doktor. benim mide problemim olduğu için bunlara dikkat ediyorum

2. hamılelığım olarak anlatıyım kızımda 17 hafta sadece kuru tost cubuk kraker ve lımonlu su ile beslendım sureklı istifra ettim o kadar yorgun halsiz olamam rağmen geceleri hiç uyuyamazdım ıkı bacagınız arasına kucuk yastık koymayı deneyebılırsınız 3 aydan sonra koymustum çok rahatlatıcı genelde soluma yatmaya calıştım dr oyle demişti. 17. haftaya kadar sadece folık asıt aldım sonrasında demır ılacı başladık ama bağırsaklarımda sorun yaptı bıraktık. 52 kılo ile hamıle kaldım 48 kıloya kadar düştüm 59 ile doğuma girdim 3 kılo sağlıklı bır kızım oldu. şimdide durum aynı 54 ile hamıle kaldım hızla kılo kaybedıyorum çalışıyorum gece kızım sağolsun wc sağolsun 5-6 kez kalkıyorum

kızlar ya boş keseyle karşılaşan olmadı mı aranızda? benim ikiz olma ihtimali vardı, bu hafta doktor birinin içinde embiryo var ve sağlıklı diğeri ise boş dedi. bilgisi olan var mı?

ben gece eşimin yanında yatamıyorum ya çok deli yatıyo 86 kilo adam bazen sırtımda ağırlık hıssedıyorum korkuyorum ya onu kovuyorum ya ben dıger odaya..:S bı de horluyo gece wcye kalktıysam asla uyuyamıyorum napim :(

ben gece eşimin yanında yatamıyorum ya çok deli yatıyo 86 kilo adam bazen sırtımda ağırlık hıssedıyorum korkuyorum ya onu kovuyorum ya ben dıger odaya..:S bı de horluyo gece wcye kalktıysam asla uyuyamıyorum napim :KK43:
Valla bizde ayrı yatıyoruz. Zaten çok fazla uyanıyorum. Uykum da çok hafif. Eşim aşşırı derecede horluyo. Sürekli uyandırıp yana dön diyorum. O da rahatsız oluyo. Şimdiden ayrı yatmaya başladık maalesef :110:

arkadaşlar nasıl besleniyorsunuz? ben doğal beslenmeye çalışıyorum ama hep aynı şeylerden yiyememe durumuna geldim .zaten hiç iştahım yok kustum 2kere .mesela labne nutella çikolatalı gofret hazır peynir vb hazır yiyecekler yiyormusunuz?bebeğime bişey olur mu diye korkmaktan yiyemiyorum da
ben çikolatalı gofret dışında dediklerinin hepsini yiyorum azıcık azıcık. buna ilaveten bu arada tahin pekmez de ekledim listeme. sen de aklıma çikolatalı gofreti getirdin gidip alayım bari. böyle birileri bişeler desin bende gidip alayım diye bekliyorum. daha aşerme falan da yok bende. ne zman olacak

Benim vazgeçilmez öğünüm tortilla ekmeği ya da lavaş arasına labne sürüp ortasına füme hindi eti koyup ketçap sıkıp yemek :) Normal peynir domates ekmek yiyemiyorum sabah sabah. Çok dışarlardan yememeye çalışıyorum ama işte olduğumda mecbur kalınca dışardan yiyorum.
bunu da listeme ekliyorum o halde:KK49::KK49: bu arada bende zayıfladım.

benım canım normal yemek cekmıyo dısardan sıparıs verırız ya hanı 30 dakkada kapıda felan :p ismini yazmim canınız çekmesin ondan çekiyo sürekli hele reklamlarda abicim merak etme hakkını vererek yerim diyen kadının yedıgı şey :p
nerde pis şeyler var canım onları çekiyo bi kere dayanamadım yedim arada cips bile yedım birazcık :S
siz nasıl kilo alıyosunuz ya ben yarım kilo vermişim bile :S zaten 52 kiloyum 160 boy yani zayıf sayılırım böyle verirsem çok zayıflarım diye korkuyorum :KK43: ama nezleden mi bilmiyorum iştahım hıc yok
ayy o dediğini çok severim hemen anladım :P ama salam sucuk ve sosis olmayanından almak lazım. fit diye bi tanesi var ondan ver bidahakine sipariş. domates peynir zeytin olsun içinde bide mantarrr missss gibi

Back