sende yüsra ismini görünce içimde acayip bi mutluluk oluşuyoo :)Ben de anormal bi anneyim demekki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende yüsra ismini görünce içimde acayip bi mutluluk oluşuyoo :)Ben de anormal bi anneyim demekki![]()
yanlız limonlu şeyleri açken içmeyin midenizi harap edebilirsiniz.benim bulantım olmuyor ama mide yanmasına bağlı öğürme isteğim çok oluyor, kussam kusarım yani. şöyle bir çözüm buldum, 1 litrelik şişenin içine 3-4 dilim limon koyuyorum, hem su içmesi kolay oluyor hem de biraz bastırıyor. birkaç gündür böyle güzel su içiyorum, ve öğürme isteğim de azaldı. limon yerine elma, salatalık fln da koyulabilir.
Dr tmm dediyse yapcak birsey yok bende cok severimde..benimki yeme dedi uymak zorundayim :)Aslında ben de yasak diye endişelendim ama sordum doktoruma, salam sosis sucuk yiceğine bunu ye dedi. 8 kalori 1 dilimi innncecik bişey. Kimyasalı baharatı falan yok. Polonez fit yaşam hindi füme. Normal kahvaltı edebilsem onu da yemiycem de, hiç kahvaltı sevmeyen biriyim.
Onu iyice kizartirsan yemeye izin var canim cig yemicen :) bende reklamlardan takiliyorum tatlilara Allahtan koca gidip aliyor hemen :) ben 2 kg almisim bile ilk defa bu kadar duzenli yiyorum yemektir meyvedir cerezdir derken :) masallahimiz varbenım canım normal yemek cekmıyo dısardan sıparıs verırız ya hanı 30 dakkada kapıda felanismini yazmim canınız çekmesin ondan çekiyo sürekli hele reklamlarda abicim merak etme hakkını vererek yerim diyen kadının yedıgı şey
nerde pis şeyler var canım onları çekiyo bi kere dayanamadım yedim arada cips bile yedım birazcık :S
siz nasıl kilo alıyosunuz ya ben yarım kilo vermişim bile :S zaten 52 kiloyum 160 boy yani zayıf sayılırım böyle verirsem çok zayıflarım diye korkuyorumama nezleden mi bilmiyorum iştahım hıc yok
yanlız limonlu şeyleri açken içmeyin midenizi harap edebilirsiniz.
Benimde 2. bebegim :). Kesinlikle oylesinBen de anormal bi anneyim demekki![]()
Evet ama 12 haftadan sonra falan canim. 8 haftalarda biraz hayalperestlkk. bebek daha ka cm gucu ne :) Kesesi kendinin kac kati :)2. 3. bebekte daha kolay hissedildiği hep söylenir ama :) bende de arada garip şeyler oluyor ama ben gaz diyorum inşallah o günleride görürüz
Ilk zamanlar oyle geciyor canim hamilelik yastiklari daha cok son aylar icin rahat oluyor. Biraz kendine Aman ver vucudunun tum yapisi degisiyor daha fazla kan pompaliyorsun. Kalbin daha hizli ariyor. Vucudun bu duzene alisana kadar yorgunluk uyku hali gibi bi cok belirti oluyor kisiden kisiye degisiyor. Cok fazla.kendini dinlememeye calis gecicek insaallah. ilk 3 ay son 3 ay biraz zor geciyor.özellikle 2. veya 3. kez anne olacaklara danışmak istiyorum: benim uykularım hiç konforlu değil kendimi acayip şişkin hissediyorum ve sürekli dönüyorum, ama her dönüşümde de uyanıyorum, 12 saat bile uyusam dinlenmiş kalkamıyorumhamile yastıkları gördüm internette, işe yarar mı ki acaba? ya karın desteği ya da böyle u şeklinde olanlar var. yoksa başka bir çözümü var mı sizin bildiğiniz?
Hangi ildesin hangi hastaneye gidiyorsunCnm çıktım eve zor geldim yaaa şükür kalp atışlarını duydum 160 atıyor haftasından da 5 gün öndeymiş gelişimi çok şükür kuzucuğundremamine verdi işte bulantı için inşallah iyi gelir
![]()
Gece kac sefer uyandigimi hatirlamiyorum bile .. Wc ye kalkiyorum iki uc sefer onun disinda dondukce uyaniyorum karnimin ustune yatmamak icin kendimle savasiyorum derken sabah oluyor :)özellikle 2. veya 3. kez anne olacaklara danışmak istiyorum: benim uykularım hiç konforlu değil kendimi acayip şişkin hissediyorum ve sürekli dönüyorum, ama her dönüşümde de uyanıyorum, 12 saat bile uyusam dinlenmiş kalkamıyorumhamile yastıkları gördüm internette, işe yarar mı ki acaba? ya karın desteği ya da böyle u şeklinde olanlar var. yoksa başka bir çözümü var mı sizin bildiğiniz?
bende öyle sayamıyorum artık. wcye kalkmasamda dönerken tedirgin oluyorum bilinçaltıma yerleşmiş her dönüşümde uyanıyorum eşimide çok rahatsız ediyorum bakalım nolcak böyle. bugün yine kafam salak gibi işteGece kac sefer uyandigimi hatirlamiyorum bile .. Wc ye kalkiyorum iki uc sefer onun disinda dondukce uyaniyorum karnimin ustune yatmamak icin kendimle savasiyorum derken sabah oluyor :)
Sanirim boyle gececek 9 ay tedirginlikle son aylari saymiyorum herkes göbüşten uyuyamiyormus cunku :)
inşallah canım iyice tiksinmemek için kendimi zorlamıyorum şuan ama 3 aydan sonra ekstra dikkat etmemiz gerekecek beslenmemizeAmine Busra ben de aynı durumdayım desem
hiç beslenemiyorum abur cuburlar daha cazip geliyor yemek görmek istemiyorum. bebeklerimiz sağlıklı olsalar bari inşallah
aynen aynen .zaten benim dr kendini zorlama neyi yiyebiliyosan onu ye dedi bunların olması normal sıkıntı yapma demiştiinşallah canım iyice tiksinmemek için kendimi zorlamıyorum şuan ama 3 aydan sonra ekstra dikkat etmemiz gerekecek beslenmemize
Sağlıklı beslenme sağlıklı yaşam sayfalarından birinde Magnezyum Sülfat kullanın diyordu. Bağırsak temizliğinde. Hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum.Benim vücut yapım çok müsait almaya. Hamile olmasam da sigarayı bıraktığım için kilo alırdım zaten. Önceden tuvalet ihtiyacımı rahatlatmak için glifor kullanıyordum. Şimdi onu da kestik hamilelikle. Kabızlık direk kilo alma sebebi zaten. Sürekli ot yiyen biri de değilim tam bir hamurcuyum. Ot da sebze de yesem bana yarıyor arkadaş![]()
Rahatsizligin fizikselden ziyade zihinsel sanirim. Aklimiz fikrimiz hep orada hepimiz ayniyiz sanirim. Benim 4. oldugu halde aklim hep orda, sagliginda, cinsiyetinde, hayallerde, kaygilarda bu böyle gidecek kucagimiza alana kadar.özellikle 2. veya 3. kez anne olacaklara danışmak istiyorum: benim uykularım hiç konforlu değil kendimi acayip şişkin hissediyorum ve sürekli dönüyorum, ama her dönüşümde de uyanıyorum, 12 saat bile uyusam dinlenmiş kalkamıyorumhamile yastıkları gördüm internette, işe yarar mı ki acaba? ya karın desteği ya da böyle u şeklinde olanlar var. yoksa başka bir çözümü var mı sizin bildiğiniz?
Ayy kendimi gordum valla gece bin kez tuvalet molası sonra mide kazintisi açlıktan aglayasim geliyor onun içinde kalkiyorum sonra bi 10 kez de eşimi ikaz ediyorum sağa dön sola dön ileri git sessiz nefes al Allah tan raporluyum bu uykusuzlukla nasıl calisirdimGece kac sefer uyandigimi hatirlamiyorum bile .. Wc ye kalkiyorum iki uc sefer onun disinda dondukce uyaniyorum karnimin ustune yatmamak icin kendimle savasiyorum derken sabah oluyor :)
Sanirim boyle gececek 9 ay tedirginlikle son aylari saymiyorum herkes göbüşten uyuyamiyormus cunku :)