2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2. 3. bebeğini bekleyen annelerden bebek hareketi hisseden var mı? bugün baya baya benim minigim burdayım demeye başladı:anneadayı::nazar:
ilk hamileliklerde hissedilmesi zormuş gaz sancisi ile karistiriliyormus. kizimda 15. haftada hissetmistim. aynı hareketleri bugün hissedince çok garip oldum :KK36:

2. 3. bebeğini bekleyen annelerden bebek hareketi hisseden var mı? bugün baya baya benim minigim burdayım demeye başladı:anneadayı::nazar:
ilk hamileliklerde hissedilmesi zormuş gaz sancisi ile karistiriliyormus. kizimda 15. haftada hissetmistim. aynı hareketleri bugün hissedince çok garip oldum :KK36:
Aaa 8.haftada hissedilir mi gerçekten nasıl hareket edebilir ki eli ayağı Yen'i şekilleniyor heyecanlandırdın beni de :KK57::KK71:

Ya nasıl bir hareket..tarif edebilirmisin..aynı haftadayız..merak ettim açıkcası..

Süpersin valla. Geçmiş olsun canım bu arada. Nasıl bişeymiş hamilelik diyeti? Bana da lazım ondan. Çok kilo alınınca normal doğum olmuyormuş dikkat etmek lazım. Bulantılarımın başlamasını ummuştum hep her şeyi yerken ama gelen giden yok. Bişeylerden tiksiniyim istedim, yok.
Canim şu kusmalarım bitsin iyi bir diyetisyene gidicem ben şuan zaten bulantı kusma istahsizlik dan dolayi veriyorum kilo .

Kızlar 8. Haftayı doldurdum ve kusmalarım başladı. Hiç bir yemek kokusuna da tahammülüm yok çok halsiz ve keyifsizim :110:
Canim 8 ve 9 hafta benim için zor geçti benim 6 haftadan beri var bazı insanlar da erken başlıyor erken Bitiyor mus bazıları ise geç başlıyormus

Benim bulantılarım gün içinde devam ediyor. sakız çiğniyorum. ama ilk haftalara göre iştahım azaldı. sanırım progestan iştahımı açıyordu. şimdi günde 1 tane içiyorum. (iştahım azaldı).. hayırlısıyla 12 haftayı bitirseydik kızlar..:nazar::nazar:

Aaa 8.haftada hissedilir mi gerçekten nasıl hareket edebilir ki eli ayağı Yen'i şekilleniyor heyecanlandırdın beni de :KK57::KK71:
6. haftada doktora kalp atışı için gitmiştim baya hareketlenmis demişti yerinde duramıyor galiba :KK48:

Ya nasıl bir hareket..tarif edebilirmisin..aynı haftadayız..merak ettim açıkcası..
Tarifi kolay olsa keşke segirme gibi değil aynı noktada kıpır kıpır bişeyler hissediyorsun değisik bişey yani:rolleyes:
Şu saate kadar 2 defa hissedince farkettim

kızlar benim kasıklarımda ağrı bitmedi hala oluyor arada gaz sancısı da olabilir çözemedim çok mutsuzum :(

benim bulantım olmuyor ama mide yanmasına bağlı öğürme isteğim çok oluyor, kussam kusarım yani. şöyle bir çözüm buldum, 1 litrelik şişenin içine 3-4 dilim limon koyuyorum, hem su içmesi kolay oluyor hem de biraz bastırıyor. birkaç gündür böyle güzel su içiyorum, ve öğürme isteğim de azaldı. limon yerine elma, salatalık fln da koyulabilir.

Bende kasiklarinda kelebek kanat cirpiyormus gibi seyler hissetim bir kac kez zaten elimle yoklayincada sislik var orada:KK46:zaten.

6. haftada doktora kalp atışı için gitmiştim baya hareketlenmis demişti yerinde duramıyor galiba :KK48:

Tarifi kolay olsa keşke segirme gibi değil aynı noktada kıpır kıpır bişeyler hissediyorsun değisik bişey yani:rolleyes:
Şu saate kadar 2 defa hissedince farkettim

ya heycanlandım sımdı bende bısey yok ya zaten karnım da içine çökmüş yemeksizlikten :S

Kızlar 8. Haftayı doldurdum ve kusmalarım başladı. Hiç bir yemek kokusuna da tahammülüm yok çok halsiz ve keyifsizim :110:
Al bendende o kadar canım bendede ozamanlarda başladı. Bide midem ağrımaya başlar gibi ne zaman ağrısa kusuyorum :(ilaç için zoraki yiyorum bugün

Daha cok erken kesesi kendi capina gore daha buyuk. Hissetmen baya anormal :) Tabi anneler hissediyorum diye baya israrci oluyor. Drlar genelde bu duruma guluyor.

Daha cok erken kesesi kendi capina gore daha buyuk. Hissetmen baya anormal :) Tabi anneler hissediyorum diye baya israrci oluyor. Drlar genelde bu duruma guluyor.
2. 3. bebekte daha kolay hissedildiği hep söylenir ama :) bende de arada garip şeyler oluyor ama ben gaz diyorum inşallah o günleride görürüz

Back