2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

belirtilerde azalma yada artma olabilir diyolar. zaten olsa bi dert olmasa bi dert. bugün sırtım belim ağrıyor acaba neden ağrıyor diye düşünüyorum bende
Ağrı, bulantı olunca seviniyorum ben.Belim benim de az iş yapınca, ayakta kalınca ağrıyo. Evi süpürünce sırtım da belim de ağrıyor.

Evet cok dikkatli olman lazim :-/ Cigkofte etsiz yahu yenir bisi olmaz yasak artik etli satan yer yok ..
Cok canin cekerse annen yapar evde sana
Benim doktorum ne kadar etsiz diye satsalarda kıvamını ayarlamak için mutlaka biraz et koyuyorlar dedi. Kesinlikle yasakladı.

Benim doktorum ne kadar etsiz diye satsalarda kıvamını ayarlamak için mutlaka biraz et koyuyorlar dedi. Kesinlikle yasakladı.
Ben özellikle sordum ev yapımı etsiz olan da mı yasak diye. Aynen çiğ köfteyi tamamen hayatından çıkaracaksın dedi ve ben o gün kontrole giderken çiğ köfte yemiştim
Ama besmeç derler bizim buralarda etli ya da tavuklu yapılıp pişirilir. Ona izin çıktı o da çok ince ve çok pişmiş olursa

toksoplazma bağışıklığım yokmuş ama pimpiriklilik değil bu malesef..
Bagisikilginin olamamasi için demedim canım benimde yok Bagisikligim sadece yumurtanın bi kısmı tam pişmemisti iyi ki yemedim dediğin için dedim aklına kötü birsey getirme diye söyledim bazen ne düşünürsek o oluyor Rabbim korusun inşallah evlatlarimizi

ben evde bi yemek yapıyorum normalde başka bi işte yapmıyorum birde yapsam ne olcak acaba
Bende katiyen is yapmıyorum hele süpürge asla o zaten ilk haftalar için önerilmiyir kasiklara doğru baskı yaptığı için ben ye iç yat modu sadece namaz kılmak için kalkiyirum oturur vaziyet bile değil direk yatış yoksa belım kırılıyor agridan

işyerinde oturuyorum arada bir geziniyorum ama ağrılar olcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…