- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 158
- 40
Canım kalp atısını gördükten sonra istiyorlar genelde sendende isterBu tahlilleri kendiniz ki yaptirdiniz ben den doktorum herhangi bi tahlil almadi kese gorundukten sonra. Insallah yarin gidecegim kontrole bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kalp atısını gördükten sonra istiyorlar genelde sendende isterBu tahlilleri kendiniz ki yaptirdiniz ben den doktorum herhangi bi tahlil almadi kese gorundukten sonra. Insallah yarin gidecegim kontrole bende
İnsallah canim hayirlisiyla duyarizCanım kalp atısını gördükten sonra istiyorlar genelde sendende ister
canım vajinal usg den mi bakıldı kese 20 mm geçtikten sonra görünüyormuş bebek yolk sac var mı peki ? benim karından pazartesi günü kese 10,5 mm yolk sac görüldü henüz bebek görülmediselam kızlar bugün doktordan geldik kese var bebek yoktu.galiba boş gebelik yaşıyormuşum. hayırlısı artık. benim tarihlerimde olup bebeği gören varmı
canım bende ilk gittiğimde sadece kese vardı ama ben 5 haftalıktım şimdi bu hafta sonu tekrar gidicem o zaman bakalım bebek gözükücek mi inşallah gözükür. doktorun ne dedi pekiselam kızlar bugün doktordan geldik kese var bebek yoktu.galiba boş gebelik yaşıyormuşum. hayırlısı artık. benim tarihlerimde olup bebeği gören varmı
toksoplazma bağışıklığım yokmuş ama pimpiriklilik değil bu malesef..Dikkat etmek lazım ama bence bu kadar pimpirikli olmamak lazım biraz da rahat olmak gerek Ne kadar çok irdelersek o kadar çekeriz kötü şeyleri diye düşünüyorum
yok tatlım abdominal usg ile kese biraz daha büyük göründü ama ne yolk var ne bebek. ben yeni doğum yaptığım için galiba yumurtam kalitesizdi o yüzden boş gebelik olabilir.canım vajinal usg den mi bakıldı kese 20 mm geçtikten sonra görünüyormuş bebek yolk sac var mı peki ? benim karından pazartesi günü kese 10,5 mm yolk sac görüldü henüz bebek görülmedi
selam kızlar bugün doktordan geldik kese var bebek yoktu.galiba boş gebelik yaşıyormuşum. hayırlısı artık. benim tarihlerimde olup bebeği gören varmı
bnde 5 haftalıkken minnak bi kese grüldü.bu hafta da kalp duyulur diye gittim çünkü kızımda öyle duyulmuştu.ama işte içi boş kese var. kese boyu 1.68 cmcanım bende ilk gittiğimde sadece kese vardı ama ben 5 haftalıktım şimdi bu hafta sonu tekrar gidicem o zaman bakalım bebek gözükücek mi inşallah gözükür. doktorun ne dedi peki
döllendiğim zamanı tahmin ediyorum.çünkü tesadüfen kontrole gitmişitm doktor döllenme günündesin demişti. şu anda kese 1.68 cm ama bebek yokgeç döllenme olabilir mi kaç haftalıksınız? isterseniz birkaç gün sonra başka bir doktorada gidin
yine de başka doktorada gidin isterseniz. hakkınızda hayırlısı olsundöllendiğim zamanı tahmin ediyorum.çünkü tesadüfen kontrole gitmişitm doktor döllenme günündesin demişti. şu anda kese 1.68 cm ama bebek yok
canım tamam işte 10 mm zaten 1 cm yapıyor yani kese 2 cm i geçmeden bebek görünmüyor karından bakılmış zaten biraz daha zor oluyo görünmesi tekrar kontrolün ne zaman o zaman görünür belki de hayırlısı olsundöllendiğim zamanı tahmin ediyorum.çünkü tesadüfen kontrole gitmişitm doktor döllenme günündesin demişti. şu anda kese 1.68 cm ama bebek yok
Bugun aldim canim ne olur ne olmaz dedim. Yarin gidince ayni sekilde kokarsa hamile oldugumu soyleyip izin almayi düşünüyorum tekrardan.Bizimde iş yeri mazot ile ısınıyor. Geçen tanker geldiğinde fazla basmışlar. Bodrum her yer mazot. Zaten bina 2 katlı küçük bir yer. Buram buram koktu her yer. Kimyacı arkadaşımı aradım. Zararı yok dedi. Ama tiner nasıldır bilmiyorum. Bir kaç gün izin mi alsan anca kokusu gider..
Ayniyiz canm bizi.kide gorunmedi. daha var ama haftaya cuma cagirdiselam kızlar bugün doktordan geldik kese var bebek yoktu.galiba boş gebelik yaşıyormuşum. hayırlısı artık. benim tarihlerimde olup bebeği gören varmı
Benimde 2gündür azaldı canımKızlar 8.haftada göğüs hassasiyeti azalan var mı? Azalınca korkuyorum ben ya.
benim akşamdan akşama uçları dikleşiyor başkada hiç hassasiyet olmadı zaten :)Kızlar 8.haftada göğüs hassasiyeti azalan var mı? Azalınca korkuyorum ben ya.