• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar meraba size bi sorum olacak.tanıdığımın doktoru ultrasyonda kalp atışlarını dinletmemiş.bebeğe zarar verir otizm olur gibisinden konuşmuş.bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı.haftaya nasip olursa kalp atışını duyacaz ama kafam çok karıştı.
Doktor dinletmiyorsa hemen seneryo yaziyorlar bosver canim ya herkesi ben dinledim hemde iki kere belki bu kontroldede dinletecek .. Koskoca doktor benim ne zorluklarla bu bebegi bekledigimide biliyor böyle bir hata yapar mi ?
Ama bazi doktorlar cocuga cok yuksek ses gittigi icin bekliyorlar biraz daha buyusun öyle dinletiriz diyorlar ..
Saglikla alakasi olsa hic bir doktor dinletmez ..
Hamilere söylenecek var söylenmeyecek var ne bos bogaz insanlar var ..

Doktor dinletmiyorsa hemen seneryo yaziyorlar bosver canim ya herkesi ben dinledim hemde iki kere belki bu kontroldede dinletecek .. Koskoca doktor benim ne zorluklarla bu bebegi bekledigimide biliyor böyle bir hata yapar mi ?
Ama bazi doktorlar cocuga cok yuksek ses gittigi icin bekliyorlar biraz daha buyusun öyle dinletiriz diyorlar ..
Saglikla alakasi olsa hic bir doktor dinletmez ..
Hamilere söylenecek var söylenmeyecek var ne bos bogaz insanlar var ..
benim doktor sadece daha çok küçük dedi. devlettekide dinletilmedi dediğimde boşver dinletilmemesi daha iyi falan dedi

sonuçlarım çıkmış ama sanırım toxoplazma bağışıklığım yok :eek: çok dikkatli olmam lazım artık etten tamamen tiksinirim yaka yaka yerim :D mayonez çiğ köfte elvedaaa:silah:

Eklentiler

• Adsız.png
    Adsız.png
    143,1 KB · Görüntüleme: 48
sonuçlarım çıkmış ama sanırım toxoplazma bağışıklığım yok :eek: çok dikkatli olmam lazım artık etten tamamen tiksinirim yaka yaka yerim :KK70: mayonez çiğ köfte elvedaaa:silah:
7 ay sonra acısını çıkartırsın , ben öyle avutuyorum kendimi :)

Hamile olduğumu bilmedikleri için idare ederim sandım biraz :KK43: 1,5 saate yakın kaldım ama kokuda. İnternetten baktım kısa süreli sorun olmaz diyor ama inşallah öyledir.
Birsey olmaz 1bucuk saatten sen simdi bol oksijen al her ihtimale karsi yogurdunu ye ;)

sonuçlarım çıkmış ama sanırım toxoplazma bağışıklığım yok :eek: çok dikkatli olmam lazım artık etten tamamen tiksinirim yaka yaka yerim :KK70: mayonez çiğ köfte elvedaaa:silah:
Evet cok dikkatli olman lazim :-/ Cigkofte etsiz yahu yenir bisi olmaz yasak artik etli satan yer yok ..
Cok canin cekerse annen yapar evde sana ;)

Kızlar acil fikrinize ihtiyacım var. Ben işyerine hamile olduğumu söylemedik henüz. Şuan boya yapıyorlar ve tiner kokusu resmen ciğerlerimi yakıyor :KK43: Zararı olur mu bebeğime sizce?
Bizimde iş yeri mazot ile ısınıyor. Geçen tanker geldiğinde fazla basmışlar. Bodrum her yer mazot. Zaten bina 2 katlı küçük bir yer. Buram buram koktu her yer. Kimyacı arkadaşımı aradım. Zararı yok dedi. Ama tiner nasıldır bilmiyorum. Bir kaç gün izin mi alsan anca kokusu gider..

Bu tahlilleri kendiniz ki yaptirdiniz ben den doktorum herhangi bi tahlil almadi kese gorundukten sonra. Insallah yarin gidecegim kontrole bende

Kizlar sizinde yemek yeyince bulantiniz oluyormu benim öyle oluyorda:kusmuk:sabahlari ackarnina daha az ama su icincede biraz fazla oluyor:cry:

Kızlar meraba size bi sorum olacak.tanıdığımın doktoru ultrasyonda kalp atışlarını dinletmemiş.bebeğe zarar verir otizm olur gibisinden konuşmuş.bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı.haftaya nasip olursa kalp atışını duyacaz ama kafam çok karıştı.
Ikinci bebegime hamileyim ilkkez duydum boyle biseyi. haftaya kismetse bizde kalp atisini dinliyecegiz. umarim icerde hersey yolundadir.:dua:

Back