• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay
Hic panik yapma 9.haftada bile duyanlar var .. Bazilarimiz erken bazilarimiz gec duyuyor normal yani .. Ustelik bebegi gormussunuz bos gebelik degil :KK66: Kalbinide haftaya dinlersiniz ..

Ayy canım iyiki varsiniz ya gerçekten icimi rahatlattin İnşallah ya İnşallah :KK200:

Bu arada doktorum ebegumeci, hac'dan gelen hurmalar, eksimek diger adiyla kuzu kulağı, zencefil ve koruyucu madde taşıyan hersey yani konserveler, salam sosis sucuk bunların hepsi düşük riskini artırıyormus uzak durmamiz gerekiyormus

Ben 5+4 te çok net duymuştum. Erken değil yani rahat ol inşaallah duyarsın pıt pıt ları :KK200:
İnsallah canım bu hafta geçmek bilmedi bana heyecandan

herkesin farklı oluyor kontrole çağırdıysa git bence
Gidicem canım

normaldir canim 6inci haftada duymuştum bende
İnsallah hayırlısıyla biz de duyarız
Nekadarlık olacaksın o zaman?
5+6 olcam yani 6. Haftayı bitirirken

bnde 5 haftalıkken minnak bi kese grüldü.bu hafta da kalp duyulur diye gittim çünkü kızımda öyle duyulmuştu.ama işte içi boş kese var. kese boyu 1.68 cm
Ah canim hayirlisi olsun.ben bos gebelik yasadim bayada bekledim 8+5 gibi dusuk gerceklesti..benim kesem 18mm iken hicbir sekilde yolk sac yoktu..6. haftadan dusuk yapana kadar bekledim..hakkinda hayirlisi bazi bebisler kendini gec gosterirmis insallah senin bebiste onlardandir.

selam kızlar bugün doktordan geldik kese var bebek yoktu.galiba boş gebelik yaşıyormuşum. hayırlısı artık. benim tarihlerimde olup bebeği gören varmı

selam kızlar bugün doktordan geldik kese var bebek yoktu.galiba boş gebelik yaşıyormuşum. hayırlısı artık. benim tarihlerimde olup bebeği gören varmı

sanırım tarihlerimiz aynı. son adet tarihiniz nedir? daha çok erken değil mi bebeği görmek için. bende de sadece kese göründü pazartesi günü fakat doktorum normal demişti.

merhaba benimde 5+4 de kese göründü yani geçen cuma. vajinal ultrasonla görünür 6.haftada dedi. haftaya cuma da kalp atışı için çağırdı
Benim kese 4 hafta 3 gunde göründua ma kal atisi icin 15 20 gun sonra gel dedi bn dahanamadim yarin bi gidicem yani 5 hafta 4 gun oluyor yarin

İnsallah canım bu hafta geçmek bilmedi bana heyecandan

Gidicem canım

İnsallah hayırlısıyla biz de duyarız

5+6 olcam yani 6. Haftayı bitirirken
Kalp atışı görülebilir belki ama duyurmayalir doktor. Zaten 6.haftayı doldurduktan sonra duyulabiliyor. Bende 6+4 te duymuştum.

çok çok üzgünüm son bir kez takvimime bakıp silecem günlerdir 4 5 dr değiştim pesi farklı şeyler söyledi 28 gündür kanamam var çok yavaş büyüyordu ama bir umut en son salı akşamı çok şiddetli ağrım ve artan kananmam anladım oan gercektek kaybettim busefer diye çarşamba sabahı tekrar dr gittim tam rahimi çıkşına gelmiş kürdaş ol yada bekle kendisi düşer kıyıpta ayakalmadğım bebeğim şimdi düşmesi için uğraşıyorum sizler inşşş bebeklerinizi sağ salim alrısınız kucağınıza size bu yolculukta eşlik edemiyecem çok üzgünüm :KK43::KK43::KK42::KK42:

çok çok üzgünüm son bir kez takvimime bakıp silecem günlerdir 4 5 dr değiştim pesi farklı şeyler söyledi 28 gündür kanamam var çok yavaş büyüyordu ama bir umut en son salı akşamı çok şiddetli ağrım ve artan kananmam anladım oan gercektek kaybettim busefer diye çarşamba sabahı tekrar dr gittim tam rahimi çıkşına gelmiş kürdaş ol yada bekle kendisi düşer kıyıpta ayakalmadğım bebeğim şimdi düşmesi için uğraşıyorum sizler inşşş bebeklerinizi sağ salim alrısınız kucağınıza size bu yolculukta eşlik edemiyecem çok üzgünüm :KK43::KK43::KK42::KK42:

canım geçmiş olsun. emin ol vardır bunda da bir hayır. biliyorsun pek çok kimse yaşıyor bunu. önemli olan senin sağlığın. kendine dikkat et, toparlayınca Rabbim yine sana sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah..

Canım ne denir bilmiyorum Allah im sabrını versin inşallah :( acını dindirecek sağlıklı gebelikler nasip olsun en kısa zamanda :dua:

Canim benim rabbim en hayirli zamanda sagliklisini nasip etsin insallah..burda cok kayip yasayan arkadasim var bende dahil..rabbim sabrini ve mukafatini versin..sozun bittigi anlar..

Geçmiş olsun, çok üzüldüm. Inşallah en kısa zamanda yine olur bebişin.

teşekürler testeğiniz için benim çok acı bir gecmişim var benim sağlıklı iki çocuğum var çok şükür ALLAHIM benden önce olmayanlara isteyipte olmayanlara versin ben çok zor çocuk sahibi oluyorum benim için her gebeliğim gercekten mucize pazar günü kızım bigi baktığım kız kardeşim evlenip gitti sanki benim için bu iki olay dünya durdu gibi ne kadar zormuş

teşekürler testeğiniz için benim çok acı bir gecmişim var benim sağlıklı iki çocuğum var çok şükür ALLAHIM benden önce olmayanlara isteyipte olmayanlara versin ben çok zor çocuk sahibi oluyorum benim için her gebeliğim gercekten mucize pazar günü kızım bigi baktığım kız kardeşim evlenip gitti sanki benim için bu iki olay dünya durdu gibi ne kadar zormuş

canım şimdi hassassın yaşadığın olayın ve hormonların etkisiyle. biraz zaman tanı kendine herşey yoluna girecek inşallah. bak ne güzel evlatların varmış elhamdülillah Allah onları sana bağışlasın. biliyorum yine acını azaltmayacak her kayıp başka oluyor, biliyorum..

Back