belirtilerde azalma yada artma olabilir diyolar. zaten olsa bi dert olmasa bi dert. bugün sırtım belim ağrıyor acaba neden ağrıyor diye düşünüyorum bendeSorun yoktur dimi ya, sağolun kızlar. Kayıp yaşayınca insan iyice pimpirik oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belirtilerde azalma yada artma olabilir diyolar. zaten olsa bi dert olmasa bi dert. bugün sırtım belim ağrıyor acaba neden ağrıyor diye düşünüyorum bendeSorun yoktur dimi ya, sağolun kızlar. Kayıp yaşayınca insan iyice pimpirik oluyor.
Ağrı, bulantı olunca seviniyorum ben.Belim benim de az iş yapınca, ayakta kalınca ağrıyo. Evi süpürünce sırtım da belim de ağrıyor.belirtilerde azalma yada artma olabilir diyolar. zaten olsa bi dert olmasa bi dert. bugün sırtım belim ağrıyor acaba neden ağrıyor diye düşünüyorum bende
Benim doktorum ne kadar etsiz diye satsalarda kıvamını ayarlamak için mutlaka biraz et koyuyorlar dedi. Kesinlikle yasakladı.Evet cok dikkatli olman lazim :-/ Cigkofte etsiz yahu yenir bisi olmaz yasak artik etli satan yer yok ..
Cok canin cekerse annen yapar evde sana![]()
Oglumun dogum gunu 29 oyuzden yapmıstım canım evet gunlerimiz aynı 31 yasındayım dogma buyume istanbul canımbulut29 seninle günlerimiz aynı. Yaşın mı 29 yoksa Gümüşhane ile ilgisi var mı?
Hadiya gecen gun 3dilim yedim benBenim doktorum ne kadar etsiz diye satsalarda kıvamını ayarlamak için mutlaka biraz et koyuyorlar dedi. Kesinlikle yasakladı.
Ben özellikle sordum ev yapımı etsiz olan da mı yasak diye. Aynen çiğ köfteyi tamamen hayatından çıkaracaksın dedi ve ben o gün kontrole giderken çiğ köfte yemiştimBenim doktorum ne kadar etsiz diye satsalarda kıvamını ayarlamak için mutlaka biraz et koyuyorlar dedi. Kesinlikle yasakladı.
Ben 5+4 te çok net duymuştum. Erken değil yani rahat ol inşaallah duyarsın pıt pıt larıKızlar benı dr cmt ıcın kalp atısına cagırdı ama erken degil mi bunun ıcın ?
Teşekkür ederim canım o zaman normalBenimde oluyo maleseff ama doktora sordum normal dedi.
ben evde bi yemek yapıyorum normalde başka bi işte yapmıyorum birde yapsam ne olcak acabaAğrı, bulantı olunca seviniyorum ben.Belim benim de az iş yapınca, ayakta kalınca ağrıyo. Evi süpürünce sırtım da belim de ağrıyor.
Bagisikilginin olamamasi için demedim canım benimde yok Bagisikligim sadece yumurtanın bi kısmı tam pişmemisti iyi ki yemedim dediğin için dedim aklına kötü birsey getirme diye söyledim bazen ne düşünürsek o oluyor Rabbim korusun inşallah evlatlarimizitoksoplazma bağışıklığım yokmuş ama pimpiriklilik değil bu malesef..
herkesin farklı oluyor kontrole çağırdıysa git benceKızlar benı dr cmt ıcın kalp atısına cagırdı ama erken degil mi bunun ıcın ?
aminBagisikilginin olamamasi için demedim canım benimde yok Bagisikligim sadece yumurtanın bi kısmı tam pişmemisti iyi ki yemedim dediğin için dedim aklına kötü birsey getirme diye söyledim bazen ne düşünürsek o oluyor Rabbim korusun inşallah evlatlarimizi
Bende katiyen is yapmıyorum hele süpürge asla o zaten ilk haftalar için önerilmiyir kasiklara doğru baskı yaptığı için ben ye iç yat modu sadece namaz kılmak için kalkiyirum oturur vaziyet bile değil direk yatış yoksa belım kırılıyor agridanben evde bi yemek yapıyorum normalde başka bi işte yapmıyorum birde yapsam ne olcak acaba![]()
işyerinde oturuyorum arada bir geziniyorum ama ağrılar olcak galibaBende katiyen is yapmıyorum hele süpürge asla o zaten ilk haftalar için önerilmiyir kasiklara doğru baskı yaptığı için ben ye iç yat modu sadece namaz kılmak için kalkiyirum oturur vaziyet bile değil direk yatış yoksa belım kırılıyor agridan
Karindan ultrasondan mi duydunuz acaba ? Birde bebek gorunmusmuydu ?Ben 5+4 te çok net duymuştum. Erken değil yani rahat ol inşaallah duyarsın pıt pıt ları![]()
Evine geldiğinde mutlaka uzan ayaklarını uzat ben nöbet te çok rahatsız olmuştum oturmaktan birde 24 saat o yüzden izin sonrası rapor aldım ocak ayına kadar calismayacam nasip seişyerinde oturuyorum arada bir geziniyorum ama ağrılar olcak galiba
normaldir canim 6inci haftada duymuştum bendeKızlar benı dr cmt ıcın kalp atısına cagırdı ama erken degil mi bunun ıcın ?
merhaba benimde 5+4 de kese göründü yani geçen cuma. vajinal ultrasonla görünür 6.haftada dedi. haftaya cuma da kalp atışı için çağırdıKarindan ultrasondan mi duydunuz acaba ? Birde bebek gorunmusmuydu ?
Kese kac cm di canımAyniyiz canm bizi.kide gorunmedi. daha var ama haftaya cuma cagirdi