• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı benim de doktora gittik bebisimizi gördük ilk kez kalp atışını duyduk ama idrarda iltihap çıktı kültür istedi doktor böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda ? çok fazla suda içiyorum aslında neden oldu anlamadım
Hayırlı olsun canım :KK200: çoğu gebelikte oluyor arkadasım dezenfektan veriyor bir doz bol su atlatıyorsun bn bir hafta arayla tahlil yaptırdım gecmıs dedi doktorum. ama sımdı yıne az su içiyorum aklında olsun bol bool içmek lazım :anneadayı:

Kızlar acil fikrinize ihtiyacım var. Ben işyerine hamile olduğumu söylemedik henüz. Şuan boya yapıyorlar ve tiner kokusu resmen ciğerlerimi yakıyor :KK43: Zararı olur mu bebeğime sizce?
normalde bile rahatsızlık verir o koku bence bir yolunu bul eve git ve yoğurt yada ayran tüket derim..

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı benim de doktora gittik bebisimizi gördük ilk kez kalp atışını duyduk ama idrarda iltihap çıktı kültür istedi doktor böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda ? çok fazla suda içiyorum aslında neden oldu anlamadım
idrar kültüründe bakteri çıkmazsa büyük sıkıntı değil canım telaş etme. su içmeye devam et

Canim o iltihaptan dolayi hastabedeyim ben.dun geldim hala çıkamadım.antibiyotik ve serum takiliydi iki gündür.ilac tedavisiyle gecer insallah

medil medil gebelik süphem var dersin olmadi o yuzden izin alirsin ..
Tabiki zararli boya kokusu ne yap et kokuyu cekme bi kac gun izin iste ..

Kızlar meraba size bi sorum olacak.tanıdığımın doktoru ultrasyonda kalp atışlarını dinletmemiş.bebeğe zarar verir otizm olur gibisinden konuşmuş.bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı.haftaya nasip olursa kalp atışını duyacaz ama kafam çok karıştı.

Kızlar meraba size bi sorum olacak.tanıdığımın doktoru ultrasyonda kalp atışlarını dinletmemiş.bebeğe zarar verir otizm olur gibisinden konuşmuş.bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı.haftaya nasip olursa kalp atışını duyacaz ama kafam çok karıştı.
Ne kadarlıktı bebek? Bende 5+5te gitmiştim kese için. Kalp atımını gördük ama dinletmedi. Daha çok minik rahatsız etmeyelim dedi

meraba canım benim doktorumda ısrarla dinletmedi, sebep olarak daha çok küçük dedi. ama ekranda kalp atışlarını gördük

ve benim kardeşim otizmli daha önce öyle bişey duymadım. aksine annem kontrollerine gidememiş

Back