Doktor dinletmiyorsa hemen seneryo yaziyorlar bosver canim ya herkesi ben dinledim hemde iki kere belki bu kontroldede dinletecek .. Koskoca doktor benim ne zorluklarla bu bebegi bekledigimide biliyor böyle bir hata yapar mi ?Kızlar meraba size bi sorum olacak.tanıdığımın doktoru ultrasyonda kalp atışlarını dinletmemiş.bebeğe zarar verir otizm olur gibisinden konuşmuş.bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı.haftaya nasip olursa kalp atışını duyacaz ama kafam çok karıştı.
benim doktor sadece daha çok küçük dedi. devlettekide dinletilmedi dediğimde boşver dinletilmemesi daha iyi falan dediDoktor dinletmiyorsa hemen seneryo yaziyorlar bosver canim ya herkesi ben dinledim hemde iki kere belki bu kontroldede dinletecek .. Koskoca doktor benim ne zorluklarla bu bebegi bekledigimide biliyor böyle bir hata yapar mi ?
Ama bazi doktorlar cocuga cok yuksek ses gittigi icin bekliyorlar biraz daha buyusun öyle dinletiriz diyorlar ..
Saglikla alakasi olsa hic bir doktor dinletmez ..
Hamilere söylenecek var söylenmeyecek var ne bos bogaz insanlar var ..
Dinleyenin cok oldugu kadar dinlemeyende var canim sanirim buda doktor tutumu herkesin farkli dusuncesi oluyor ..benim doktor sadece daha çok küçük dedi. devlettekide dinletilmedi dediğimde boşver dinletilmemesi daha iyi falan dedi
Hamile olduğumu bilmedikleri için idare ederim sandım birazsüt ürünleri tüket ve drna danış bence keşke durmasaydın bu kadar saat
7 ay sonra acısını çıkartırsın , ben öyle avutuyorum kendimi :)sonuçlarım çıkmış ama sanırım toxoplazma bağışıklığım yokçok dikkatli olmam lazım artık etten tamamen tiksinirim yaka yaka yerim mayonez çiğ köfte elvedaaa
Birsey olmaz 1bucuk saatten sen simdi bol oksijen al her ihtimale karsi yogurdunu yeHamile olduğumu bilmedikleri için idare ederim sandım biraz1,5 saate yakın kaldım ama kokuda. İnternetten baktım kısa süreli sorun olmaz diyor ama inşallah öyledir.
Evet cok dikkatli olman lazim :-/ Cigkofte etsiz yahu yenir bisi olmaz yasak artik etli satan yer yok ..sonuçlarım çıkmış ama sanırım toxoplazma bağışıklığım yokçok dikkatli olmam lazım artık etten tamamen tiksinirim yaka yaka yerim mayonez çiğ köfte elvedaaa
annem beceremez öyle şeyleri. yaparsam kendim yaparım ancak :'(Evet cok dikkatli olman lazim :-/ Cigkofte etsiz yahu yenir bisi olmaz yasak artik etli satan yer yok ..
Cok canin cekerse annen yapar evde sana
Yapacak bisi yok sende anne olacaksin simdiden ögren yapmayi sonra isterse senden annem beceremez demezannem beceremez öyle şeyleri. yaparsam kendim yaparım ancak :'(
Bizimde iş yeri mazot ile ısınıyor. Geçen tanker geldiğinde fazla basmışlar. Bodrum her yer mazot. Zaten bina 2 katlı küçük bir yer. Buram buram koktu her yer. Kimyacı arkadaşımı aradım. Zararı yok dedi. Ama tiner nasıldır bilmiyorum. Bir kaç gün izin mi alsan anca kokusu gider..Kızlar acil fikrinize ihtiyacım var. Ben işyerine hamile olduğumu söylemedik henüz. Şuan boya yapıyorlar ve tiner kokusu resmen ciğerlerimi yakıyorZararı olur mu bebeğime sizce?
benim geçen hafta felaketti tam kuyruk sokumum ama bu hafta azaldı nerdeyse yok gibikızlar bel ve sırt ağrılarınız var mı ?
herkesin farklı farklı.. ben açken kötü çokKizlar sizinde yemek yeyince bulantiniz oluyormu benim öyle oluyordasabahlari ackarnina daha az ama su icincede biraz fazla oluyor
aynı şekilde canım yemek yiyince açken su içince sürekli midem bulanıyor anlıcan. sadece hamur işi şeyler yiyince biraz bastırıyor. ama yine de istifra ediyorum.Kizlar sizinde yemek yeyince bulantiniz oluyormu benim öyle oluyordasabahlari ackarnina daha az ama su icincede biraz fazla oluyor
benimde dr istemedi ben istedimBu tahlilleri kendiniz ki yaptirdiniz ben den doktorum herhangi bi tahlil almadi kese gorundukten sonra. Insallah yarin gidecegim kontrole bende
Ikinci bebegime hamileyim ilkkez duydum boyle biseyi. haftaya kismetse bizde kalp atisini dinliyecegiz. umarim icerde hersey yolundadir.Kızlar meraba size bi sorum olacak.tanıdığımın doktoru ultrasyonda kalp atışlarını dinletmemiş.bebeğe zarar verir otizm olur gibisinden konuşmuş.bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı.haftaya nasip olursa kalp atışını duyacaz ama kafam çok karıştı.
Dikkat etmek lazım ama bence bu kadar pimpirikli olmamak lazım biraz da rahat olmak gerek Ne kadar çok irdelersek o kadar çekeriz kötü şeyleri diye düşünüyorumbu sabah yumurta haşlanırken biraz çiğ gibi kalmıştı iyiki yememişim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?