Hayırlı olsun canımMerhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı benim de doktora gittik bebisimizi gördük ilk kez kalp atışını duyduk ama idrarda iltihap çıktı kültür istedi doktor böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda ? çok fazla suda içiyorum aslında neden oldu anlamadım
Rahim.genisledigi icin suan akintilarin olmasi normal canm kese buyuyor :) eger usutursen rengi sariya yesile calar kokusu olur. Normal akintida renk koku olmaz.
Rahim.genisledigi icin suan akintilarin olmasi normal canm kese buyuyor :) eger usutursen rengi sariya yesile calar kokusu olur. Normal akintida renk koku olmaz.
masaj ve ben mümkün gözükmüyor :) çok huylanıyorum ben malesefbenim bel agrım sürekli oluyor bıçak saplanır gibi sol bacagıma da vuruyor agrısormuştum doktora normal,kocişin ufak ufak masaj yapsın demişti
normalde bile rahatsızlık verir o koku bence bir yolunu bul eve git ve yoğurt yada ayran tüket derim..Kızlar acil fikrinize ihtiyacım var. Ben işyerine hamile olduğumu söylemedik henüz. Şuan boya yapıyorlar ve tiner kokusu resmen ciğerlerimi yakıyorZararı olur mu bebeğime sizce?
idrar kültüründe bakteri çıkmazsa büyük sıkıntı değil canım telaş etme. su içmeye devam etMerhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı benim de doktora gittik bebisimizi gördük ilk kez kalp atışını duyduk ama idrarda iltihap çıktı kültür istedi doktor böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda ? çok fazla suda içiyorum aslında neden oldu anlamadım
Canim o iltihaptan dolayi hastabedeyim ben.dun geldim hala çıkamadım.antibiyotik ve serum takiliydi iki gündür.ilac tedavisiyle gecer insallahMerhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı benim de doktora gittik bebisimizi gördük ilk kez kalp atışını duyduk ama idrarda iltihap çıktı kültür istedi doktor böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda ? çok fazla suda içiyorum aslında neden oldu anlamadım
kültürünüzde bakterimi çıktı? geçmiş olsunCanim o iltihaptan dolayi hastabedeyim ben.dun geldim hala çıkamadım.antibiyotik ve serum takiliydi iki gündür.ilac tedavisiyle gecer insallah
Benim 6.haftada başladı bel ağrım. Doktor çok rahatsız oluyorsan hemoroid yastıklarından al dedi. Sizede tavsiye kızlarkızlar bel ve sırt ağrılarınız var mı ?
Benimde oluyo maleseff ama doktora sordum normal dedi.Kızlar günaydın..çok affedersiniz size bir şey sorucam, sarı akıntısı olan var mı aranızda?
medil gebelik süphem var dersin olmadi o yuzden izin alirsin ..
Tabiki zararli boya kokusu ne yap et kokuyu cekme bi kac gun izin iste ..
süt ürünleri tüket ve drna danış bence keşke durmasaydın bu kadar saatTeşekkür ederim cevaplarınız için ,izin aldım kızlar , ama resmen nefes borum yandı
işyerinde bel yastığım var ama bugun ağrıyor işteBenim 6.haftada başladı bel ağrım. Doktor çok rahatsız oluyorsan hemoroid yastıklarından al dedi. Sizede tavsiye kızlar
Ne kadarlıktı bebek? Bende 5+5te gitmiştim kese için. Kalp atımını gördük ama dinletmedi. Daha çok minik rahatsız etmeyelim dediKızlar meraba size bi sorum olacak.tanıdığımın doktoru ultrasyonda kalp atışlarını dinletmemiş.bebeğe zarar verir otizm olur gibisinden konuşmuş.bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı.haftaya nasip olursa kalp atışını duyacaz ama kafam çok karıştı.
meraba canım benim doktorumda ısrarla dinletmedi, sebep olarak daha çok küçük dedi. ama ekranda kalp atışlarını gördükKızlar meraba size bi sorum olacak.tanıdığımın doktoru ultrasyonda kalp atışlarını dinletmemiş.bebeğe zarar verir otizm olur gibisinden konuşmuş.bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı.haftaya nasip olursa kalp atışını duyacaz ama kafam çok karıştı.
ve benim kardeşim otizmli daha önce öyle bişey duymadım. aksine annem kontrollerine gidememişKızlar meraba size bi sorum olacak.tanıdığımın doktoru ultrasyonda kalp atışlarını dinletmemiş.bebeğe zarar verir otizm olur gibisinden konuşmuş.bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı.haftaya nasip olursa kalp atışını duyacaz ama kafam çok karıştı.
Uzanman lazım ayaklarını falan uzatman. Aman diyim dikkat et oralarda ayaklarınıda üşütmeişyerinde bel yastığım var ama bugun ağrıyor işte
akşamları evde hep uzanıyorumUzanman lazım ayaklarını falan uzatman. Aman diyim dikkat et oralarda ayaklarınıda üşütme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?