• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim kahve lekelere bile normal diyor
daha önce düşük yapan için o kahve lekeler kabus gibi oluyor ama benim annem de 3 4 ay leke olurdu hep bende der şuanlık yok ama hep tedirginim ben de

Kızlar bende hamile kalma çalışmalarında iken bir erkek bebek görmüştüm sardim uyuttum kucağımda çok tatliydi . Eşimde babası rahmetlinin yanında bir bebek gördüğünü söylemişti . Ben erkek olacak diye hissediyorum ama herkes bana kızın olacak diyor eşimde kız olacak diyor bakalım hayırlısı :) gece bulantilarim çok fazla oluyor yanımda kraker yada elma alıyorum resmen uyurken yiyorum ..

Niye normal dedi acaba doktor canım? ne oluyurmuş vücutta? üşüttüm mü diye düşünüyordum bende.. ben doktoruma henüz birşey soylemedim de merak da ediyorum?
Benim de akıntım oluyor bazen sarı bazen beyaz.Daha önceki hamileliklerimde dr.a sorduğumda kokulu olmadığı sürece sorun yok dedi.Hamilelikte akıntı artıyor.

Niye normal dedi acaba doktor canım? ne oluyurmuş vücutta? üşüttüm mü diye düşünüyordum bende.. ben doktoruma henüz birşey soylemedim de merak da ediyorum?
Rahim.genisledigi icin suan akintilarin olmasi normal canm kese buyuyor :) eger usutursen rengi sariya yesile calar kokusu olur. Normal akintida renk koku olmaz.

Gunaydinlar tabi ben gec kalktigim icin ancak günaydın oldu.. Bugün bulantim biraz daha fazla sanki surekli uyuyasim geliyor bende gazir izindeyken bol bol yatiyorum kizlar çünkü daha doğum iznine kdr gec saate uyuyamacagim erkenden kalkip işe gidecegim..

Selamlar, yediklerimin 5 dk dan fazla midemde durmadığı bir güne daha uyandım. Bugün kontrolüm vardı. Allaha şükür herşey yolunda. Dr bu sefer imuneks emetium diye birşey verdi. İlaç değil gönül rahatlığıyla kullan zencefilli dedi. Umarım kusmalarıma bir çare olur. Daha önce duyan kullanan var mı?

Kizlar benimki dis gebelik olmus kalp atiyor ama tüpw yerlesmiş kese gorurken farketmemis dr ne desem az kendine.simdi acil yatis verdiler ameliyat olup tupum alinacakmis saka gibi ya tup bebekte dis gebelik duyan varmi
Allah tekrarını nasip etsin canım.. tüp bebekte dış gebelik ben de ilk kez duydum. Tüp bebek merkezinin bir ihmali var sanırım.

Selamlar, yediklerimin 5 dk dan fazla midemde durmadığı bir güne daha uyandım. Bugün kontrolüm vardı. Allaha şükür herşey yolunda. Dr bu sefer imuneks emetium diye birşey verdi. İlaç değil gönül rahatlığıyla kullan zencefilli dedi. Umarım kusmalarıma bir çare olur. Daha önce duyan kullanan var mı?
Çok güzel bi ilaç bağışıklık kuvvetlendirici bol vitaminli biraz pahalı sanırım ben de imom kullanıyorum

Çok güzel bi ilaç bağışıklık kuvvetlendirici bol vitaminli biraz pahalı sanırım ben de imom kullanıyorum
İlaç kullanmam diyordum ama artık dayanamayacak seviyeye geldim. Arkasında ilaç değildir takviye edici gıdadır yazıyor. Fiyat 22.5₺ 15 tablet var.
İçimi rahatlattın biraz teşekkür ederim :KK19:

İlaç kullanmam diyordum ama artık dayanamayacak seviyeye geldim. Arkasında ilaç değildir takviye edici gıdadır yazıyor. Fiyat 22.5₺ 15 tablet var.
İçimi rahatlattın biraz teşekkür ederim :KK19:
aaa uygun fiyata olanı da varmış demekki ama 15 tablet benim dediğim 50 tl falan sanırım 30 tablet benim kullandığım da imom ona benzer bişey 30 tablet 20 tl

Back