AA ne Çatalı canım? Hamile kaldıktan sonra bütün muayenelerimi üsten yaptı doktorum. Kaç haftalık olmuşsun hala ne çatalı şaşırdım gerçekten....Aynen ya birde 150 lira aliyo adam ben cataldan kalkmadan laf anlatiyor kapiya gidiyor bir ayagi icerde bir ayagi disarda laf anlatiyor sanki arkasinda atli var
Aynen bende kalp atisindan sonra dusunuyorum ama bebek guncesi gibi degil ajanda gibi uzunca bir sure tutayim en onemli anlarini foto cekip yapistirayim duygularimi yazayim buyuyunce verrim gibiMeraba arkadaslar nasilsiniz bebehiniz icin ayri gunluk tutuyomusunuzbrn kalp atislarini duyduktan sonra tutmayi düşünüyorum
Benim keseye catalda bakti cnm bugun bilmiom nasil bakar amaAA ne Çatalı canım? Hamile kaldıktan sonra bütün muayenelerimi üsten yaptı doktorum. Kaç haftalık olmuşsun hala ne çatalı şaşırdım gerçekten....
Benimde yüksek gibi 3.71 çıktı ama stresten de artabiliyomus ben de kadindogumcuma gittikten sonra dahiliye ye gidicemtsh tiroid hormonu yüksek çıkan var mı kızlar?
Benim sonuçlarım bugün geldi tsh 4.51 (üst sınır 4,2 imiş) Eşim biraz panik yaptı. Yarın dahiliyeye gideceğiz.
O zmn onun makinesi de eski..5+1 de üsten gördük kesemi ve 54 lira muayene ücretimiz. Sen bilirsin canım ama içine habire alet sokturma üsten bakan birini bul derimBenim keseye catalda bakti cnm bugun bilmiom nasil bakar ama
O günleri yaşayalım inşallah hepsinin çaresi var canım şimdiden onu düşünmeay demeyin böyle şeyler ilk gebeliği olan varrr
Canım benimde 3.21 çıktı doktor her sabah 1 tane yutacağım hap verdi 1 ay sonra tekrar test yaptıracağım. Kötü düşünme gebelik hormonundanda oluyortsh tiroid hormonu yüksek çıkan var mı kızlar?
Benim sonuçlarım bugün geldi tsh 4.51 (üst sınır 4,2 imiş) Eşim biraz panik yaptı. Yarın dahiliyeye gideceğiz.
Lansinoh kullanmaya gebeliğin 7. Ayında başladım her emzirme sonrası da sütümü sürerek kuruttum hiç yara acıma olmadı göğüslerimdenasıl yani 7 aylık hamile iken mi başladın ?
tsh tiroid hormonu yüksek çıkan var mı kızlar?
Erzurum bendeBingoldeyim sen nerdesin cnm
Ben kaldım bebeği gormeyen Rabbim sağlıkla görüp kalbini duymayi nasip etsin ayin 7 sinde randevum eşim kızıyor keşke randevuyu doğuma yakın alsaydin diye benden daha heyecanli garibim
http://www.dr.com.tr/Kitap/Gun-Be-G...000000387900?gclid=CO2ji4nL0NACFSUW0wodeoMNfQMeraba arkadaslar nasilsiniz bebehiniz icin ayri gunluk tutuyomusunuzbrn kalp atislarini duyduktan sonra tutmayi düşünüyorum
http://www.dr.com.tr/Kitap/Gun-Be-G...000000387900?gclid=CO2ji4nL0NACFSUW0wodeoMNfQ
ben bu günlüğü tutuyorum harika tavsiye ederim..
:) :) duyarsın inşallah dert etme :)Ben kaldım bebeği gormeyen Rabbim sağlıkla görüp kalbini duymayi nasip etsin ayin 7 sinde randevum eşim kızıyor keşke randevuyu doğuma yakın alsaydin diye benden daha heyecanli garibim
ay canım ben de inanılmaz acı yemek istiyorum biber çiğ köfte acı dışında yemek istemiyorum nerdeyse biraz araştırdım bebeği bi zararı yok ama anne midesi için zararlı yani normalde de mideye fazlası zarar bide kusma olursa inanılmaz kötü bi durum olur benim bulantım oluyo ama henüz hafifKızlar ne kadar zormus ya.. Biraz önce ayıptır söylemesi canım çekti acı biber tursusu yedim ama sonrada vicdan azabı çekiyorum acaba zararmi verdim diye
Çayı cok açık ve limonlu içiyorum ama bundada vicdan azabı çekiyorum
Karnımın üstüne bilmeden yatiyorum yine korkuyorum acaba bebişe zarar verdimmi diye
Ya her halimiz tedirgin endişeli korkuyla geçiyor.. Ne kadar zormus meğer anne olmak... Hakikaten Annelerimizin değeri biçilmez onlar iyiki varlar anne olmak kolay değilmiş
bende şuan çalışmak zorundayım eşimin tek maaşıyla şuan çok zor kredimizi kapatmaya çalışıyoruz. hem borçsuz bebeğin hazırlığını yaparız diye düşünüyoruz Allah izin verirse.. malesef bende sonrasını düşünüyorum benim çalışmam mümkün değil bebek olunca kendim bakacağım nasipse. eşimin aldığı maaş 1600 şuan zamla biraz toparlansa bile bir kredimiz daha var 2 senelik.. velhasıl Allahım rızkınıda verir inşallah. şuan evdesin demekki idare edebiliyorsunuz.. Allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar ben ekonomi mezunuyum uzun zamandır çabalıyorum atanmak için mulakata giriyorum olmadı filan şimdide kpss puanım var ama alım yok kendimi kötü hissediyorum atanamadim diye eşimin maaşı iyi ama düğünü herseyi o yapti borç oduyorüz bur taraftan annesine de yardım etmek istiyor eşim kızıyor böyle düşününce takıldı kafama gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?