• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ya birde 150 lira aliyo adam ben cataldan kalkmadan laf anlatiyor kapiya gidiyor bir ayagi icerde bir ayagi disarda laf anlatiyor sanki arkasinda atli var
AA ne Çatalı canım? Hamile kaldıktan sonra bütün muayenelerimi üsten yaptı doktorum. Kaç haftalık olmuşsun hala ne çatalı şaşırdım gerçekten....

Meraba arkadaslar nasilsiniz bebehiniz icin ayri gunluk tutuyomusunuzbrn kalp atislarini duyduktan sonra tutmayi düşünüyorum
Aynen bende kalp atisindan sonra dusunuyorum ama bebek guncesi gibi degil ajanda gibi uzunca bir sure tutayim en onemli anlarini foto cekip yapistirayim duygularimi yazayim buyuyunce verrim gibi

AA ne Çatalı canım? Hamile kaldıktan sonra bütün muayenelerimi üsten yaptı doktorum. Kaç haftalık olmuşsun hala ne çatalı şaşırdım gerçekten....
Benim keseye catalda bakti cnm bugun bilmiom nasil bakar ama

tsh tiroid hormonu yüksek çıkan var mı kızlar?
Benim sonuçlarım bugün geldi tsh 4.51 (üst sınır 4,2 imiş) Eşim biraz panik yaptı. Yarın dahiliyeye gideceğiz.
Benimde yüksek gibi 3.71 çıktı ama stresten de artabiliyomus ben de kadindogumcuma gittikten sonra dahiliye ye gidicem

Benim sonuçlarım bugün geldi tsh 4.51 (üst sınır 4,2 imiş) Eşim biraz panik yaptı. Yarın dahiliyeye gideceğiz.
Canım benimde 3.21 çıktı doktor her sabah 1 tane yutacağım hap verdi 1 ay sonra tekrar test yaptıracağım. Kötü düşünme gebelik hormonundanda oluyor

Benim de 5 cikti tsh ilac kullaniyorum sabah ac karnina. Bugun tekrar tahlil yaptirdim ama henuz sonucunu alamadim. Onlem alindigi takdirde sikinti olmuyormus panik yapmayin :)

Ben kaldım bebeği gormeyen Rabbim sağlıkla görüp kalbini duymayi nasip etsin ayin 7 sinde randevum eşim kızıyor keşke randevuyu doğuma yakın alsaydin diye benden daha heyecanli garibim:KK33::KK15:

Canım bende varım yaaaa daha bende ne kalp atışını duydum ne bebeği gordum offfff eşim isyerinden izin alabilirse yarın gidicez İnşallah beklemek cok zor :kızgın:

Kızlar ne kadar zormus ya.. Biraz önce ayıptır söylemesi canım çekti acı biber tursusu yedim ama sonrada vicdan azabı çekiyorum acaba zararmi verdim diye

Çayı cok açık ve limonlu içiyorum ama bundada vicdan azabı çekiyorum

Karnımın üstüne bilmeden yatiyorum yine korkuyorum acaba bebişe zarar verdimmi diye

Ya her halimiz tedirgin endişeli korkuyla geçiyor.. Ne kadar zormus meğer anne olmak... Hakikaten Annelerimizin değeri biçilmez onlar iyiki varlar anne olmak kolay değilmiş :KK200:

Kızlar dayanamadım geldim okula çocuklarım boş kalmasın diye ama tedirginim yine de karnım ağrıyor ve bulantımda var doktorum telaş etme dedi lekelenmem devam ederse akşama mutlaka bekliyorum dedi nöbetçiymiş bugün akşam sanırım gidicem.

Kızlar ben ekonomi mezunuyum uzun zamandır çabalıyorum atanmak için mulakata giriyorum olmadı filan şimdide kpss puanım var ama alım yok kendimi kötü hissediyorum atanamadim diye eşimin maaşı iyi ama düğünü herseyi o yapti borç oduyorüz bur taraftan annesine de yardım etmek istiyor eşim kızıyor böyle düşününce takıldı kafama gitmiyor

Kızlar ne kadar zormus ya.. Biraz önce ayıptır söylemesi canım çekti acı biber tursusu yedim ama sonrada vicdan azabı çekiyorum acaba zararmi verdim diye

Çayı cok açık ve limonlu içiyorum ama bundada vicdan azabı çekiyorum

Karnımın üstüne bilmeden yatiyorum yine korkuyorum acaba bebişe zarar verdimmi diye

Ya her halimiz tedirgin endişeli korkuyla geçiyor.. Ne kadar zormus meğer anne olmak... Hakikaten Annelerimizin değeri biçilmez onlar iyiki varlar anne olmak kolay değilmiş :KK200:
ay canım ben de inanılmaz acı yemek istiyorum biber çiğ köfte acı dışında yemek istemiyorum nerdeyse biraz araştırdım bebeği bi zararı yok ama anne midesi için zararlı yani normalde de mideye fazlası zarar bide kusma olursa inanılmaz kötü bi durum olur benim bulantım oluyo ama henüz hafif

Kızlar ben ekonomi mezunuyum uzun zamandır çabalıyorum atanmak için mulakata giriyorum olmadı filan şimdide kpss puanım var ama alım yok kendimi kötü hissediyorum atanamadim diye eşimin maaşı iyi ama düğünü herseyi o yapti borç oduyorüz bur taraftan annesine de yardım etmek istiyor eşim kızıyor böyle düşününce takıldı kafama gitmiyor
bende şuan çalışmak zorundayım eşimin tek maaşıyla şuan çok zor kredimizi kapatmaya çalışıyoruz. hem borçsuz bebeğin hazırlığını yaparız diye düşünüyoruz Allah izin verirse.. malesef bende sonrasını düşünüyorum benim çalışmam mümkün değil bebek olunca kendim bakacağım nasipse. eşimin aldığı maaş 1600 şuan zamla biraz toparlansa bile bir kredimiz daha var 2 senelik.. velhasıl Allahım rızkınıda verir inşallah. şuan evdesin demekki idare edebiliyorsunuz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back