kartalda yağıyormuş gelmese çok iyi oluur. işe gidip gelmeyi düşünüyorum öyle bi durum olursa gelemem bu seferde sorun çıkabilirYagiyormus istanbuldada demekki sizin bölgeye gelmedi daha :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kartalda yağıyormuş gelmese çok iyi oluur. işe gidip gelmeyi düşünüyorum öyle bi durum olursa gelemem bu seferde sorun çıkabilirYagiyormus istanbuldada demekki sizin bölgeye gelmedi daha :)
Sanirim böyle birseyde mumkun degil bütün kiş boyunca yagmamazlik yapmaz ..kartalda yağıyormuş gelmese çok iyi oluur. işe gidip gelmeyi düşünüyorum öyle bi durum olursa gelemem bu seferde sorun çıkabilir
N11 den aldım cnm o kadar güzel ki bu sayfadan arkadaşlar önermistiAyy ne guzel bembeyaz olacak her yer .. Keske bizdede yagsa ama nerdee gunlugunu hazir mi aldin kendin mi yaziyorsun deftere yoksa ?
Bu hayaller gercege donusecek insallah
Bende alacagim bunu :) Evet burda yazmislardi .. bende kendin mi gunluk tutuyorsun yoksa dedimN11 den aldım cnm o kadar güzel ki bu sayfadan arkadaşlar önermisti
Ben de aynisiyim uyku nedir bilmiyorum 20 gün oldu bugunde oturma odasında uyudum sabaha karşı rüyamda adamın biri karnımdan bebeğmı alicakmis eşimle öyle hızlı kosuyodukki ah ah her gece aynı şeyler aslında olumsuz da düşünmüyorum gün içinde gayet olumlu hersey ne zaman bitecek bu kötü rüyalar acabaNiye agliyorsun bak ne guzel sevin gercek degil ..
Şey bu arada bugun bende ruyamda kanamamim basladigini gordum icimden diyorum ki buda olmadi iste .. Uyandim hala soktayim wcye gidip baktim gercek mi diye .. Birde kizlara söyleyeyim bana dua etsinler insallah bebegim duruyordur kanamam durur diyorum
Arkadaşım sabah sabah beni güldürdün valla hemde sesli rabbim de seni güldürsun canım . Aynı şekilde oynatmaya az kaldı modundayim uykusuzluktanbütün gece uyuyamadım. artık uyku arasında bile midem bulanıyor lavaboya koşuyorum. tamamen uykusuzum. gece yatakta şarkı söylüyormuşum heralde ben hatırlamıyorum eşim söyledi. kafayı sıyırmak üzereyim galiba.
Arkadaşım sabah sabah beni güldürdün valla hemde sesli rabbim de seni güldürsun canım . Aynı şekilde oynatmaya az kaldı modundayim uykusuzluktan sen ne güzel şarkı söylüyomussun ben de aşkım ben ağladım falan diyip saçmalıyomusumbütün gece uyuyamadım. artık uyku arasında bile midem bulanıyor lavaboya koşuyorum. tamamen uykusuzum. gece yatakta şarkı söylüyormuşum heralde ben hatırlamıyorum eşim söyledi. kafayı sıyırmak üzereyim galiba.
Bunları dillendirme tatlım esin yatmadan karnına 20 kez ya mubdi okusun işaret parmagi ile saat yönünde karnina daire çizsin çok sevdiğim bi eniştem maneviyati da yüksek tir gözle gördüğümüz göremedigimiz kötülükler için okuyun demişti Eşime çok düşük yaşadığım için sonra ayetek kursi nas Felak oku avcuna ufle vücuduna sur canım rahatlatıyor insanı ben her gece yapıyorumbenimde eşim konuşur ve beni korkutur bazen musallat mı oluyorlar diye dahada korkuyorum...
Beni bu sefer dr çok korkuttu ekranda da göremedim. öyle ekrana kitlenip bakınca kalbim hızlı atmaya başladı resmen kalkarken kalbim fırlıcaktı. atıyor dedi dinletmedi deBugun heyecan dorukta kalp atışi icin gidecez 4 te cok stresli bir iş yaa atiyormu atmiyormu hele muayene ederken dr hic bisey demeden bir kac saniye bakio korku dan ölüyom kesede oyle oldu.ya diyorum Rabbim ol dediyse önünde kimse duramaz kismet degilsede hic bir sekilde olmaz ama insaniz iste stressss heyecannn
çok sevindim canım darısı başıma diyelim bende gördüm ama dinleyemedim malesef henüz.. kaç çıktı kalp atımı merak ettim :)Doktordan geliyorum kızlar idrar tahlilim temiz çıktı enfeksiyonum yok progestana bi 10 gün daha devam et dedi. Geçen cuma kalp atışımızı görmüştük bugün dinledik muhteşemmmm birşey gözlerimden yaşlar döküldü eşim de videoya çekmiş çıktığımızdan beri 100 kere izledikAllah dinlemeyenlere de nasip etsin
Onu söylemedi bu kadarcık bebeğin kalp atım sayısı önemli değil şimdilik dedi. Bir de 1 ay sonra gideceğim o da güzel oldu:))çok sevindim canım darısı başıma diyelim bende gördüm ama dinleyemedim malesef henüz.. kaç çıktı kalp atımı merak ettim :)
Ekranı sana çevirip anlatmıyor mu şu Bebek şu kalbi şu eşi diye benim dr tek tek gösteriyor anlatıyorBeni bu sefer dr çok korkuttu ekranda da göremedim. öyle ekrana kitlenip bakınca kalbim hızlı atmaya başladı resmen kalkarken kalbim fırlıcaktı. atıyor dedi dinletmedi de
Amin canim insallah..cok hareket etmiyoruz dinleniyoruz.dr hep bu tavsiyelerde bulunuyor..sende yorma kendini cok agir poset felan tasimabu kadar şiddetli vurmamıştı canım o yüzden korktum ara ara oluyo sancı ona alıştım artık Allah ım sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah
Gecmis olsun canim..guzelce iyilesin sagliklica cikin bebisinle hastanedenSelamlar herkese kizlar dun çok kötüydüm.resmen banyodan çıkamadım kusmaktan.ne yediysem ne içtiysem çıkardım.gece uykudan bile uyanıp kustum.sabah da biraz leke vardi çamaşırımda hemen doktora geldim.
Şimdi yatış verdi doktor.ilac serum falan verdi.inşallah hemen iyilesir çıkarız
Aslında işim bilgisayar başında oturmaktan bacaklarım ağrıyor resmen ama tüm beden yorgunluğu da etkiliyor sanırımAmin canim insallah..cok hareket etmiyoruz dinleniyoruz.dr hep bu tavsiyelerde bulunuyor..sende yorma kendini cok agir poset felan tasima