• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar arkadaslar bugün kontrolümüz vardı şükür bir sıkıntımız yok stres yapmamaya calıssamda randevuya yakın bir korku kaplamıstı içimi ya kalbi durduysa ya bişey olduysa hamile gibide değilim diye bu hepimizdede zaman zaman oluyor malesef korkularımız streslerimiz inşallah ileride bugünleri kucağımızda bebeklerimizle tebessümle hatırlarız geçmişten dolayı iki haftada birdi kontrollerimiz simdi üc hafta sonra 12 haftalıkken tarama testi için çağırdı doktorum simdiden nasıl geçer zamanBugün ultrasonda minik kıpırdaşmalarını gördük doktorda ufaktan hareketlenmiş dedi Allahım şükürler olsun tekrardan aynı heyecanları yaşamak gözümün önünde o kıpırdaşmaları hep:KK46::KK54:Allah hepimize bu mutlulukları yaşatsın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşllah

Meraba arkadaslar nasilsiniz bebehiniz icin ayri gunluk tutuyomusunuzbrn kalp atislarini duyduktan sonra tutmayi düşünüyorum

Bu arada günlükten konuşulmuş, ben de almayı düşünüyordum ancak fikir değiştirdim.2017 ajandası alıcam dnr de gördüm.bu yıl senin yılın yazıyor üstünde.ona yazmayı düşünüyorum.

tsh tiroid hormonu yüksek çıkan var mı kızlar?
Benim sonuçlarım bugün geldi tsh 4.51 (üst sınır 4,2 imiş) Eşim biraz panik yaptı. Yarın dahiliyeye gideceğiz.

tsh tiroid hormonu yüksek çıkan var mı kızlar?
Benim sonuçlarım bugün geldi tsh 4.51 (üst sınır 4,2 imiş) Eşim biraz panik yaptı. Yarın dahiliyeye gideceğiz.
benim de 3 çıktı canım gebelikte 3 ün altında isteniliyo ama zaten haşimato tiroidim olduğu için endokrine gittim ilaç başladık muhtemelen sana da ilaç başlanacaktır canım ama korkma çok yüksek değil önemli mutlaka git tabi

Kizlar selamlar. Uzun zamandir giremiyordum bugun okudum topluca genel olarak herkes stresli ama yine de iyi anladigim kadariyla :) ben de gecen sali ciddi bir kanama yasadim ve igneye basladim devamli yatiyorum bebegim bizimle cok sukur. Simdilik azar azar kahverengi lekelenme oluyor. Sanirim cogu kiside oluyor bu lekelenmeler. Okuyunca sizinkileri biraz icim rahatliyor.

Kizlar selamlar. Uzun zamandir giremiyordum bugun okudum topluca genel olarak herkes stresli ama yine de iyi anladigim kadariyla :) ben de gecen sali ciddi bir kanama yasadim ve igneye basladim devamli yatiyorum bebegim bizimle cok sukur. Simdilik azar azar kahverengi lekelenme oluyor. Sanirim cogu kiside oluyor bu lekelenmeler. Okuyunca sizinkileri biraz icim rahatliyor.
Gecen hafta bendede oldu kahverengi lekeler bazen kirmizi igne vuruldum gunde 2 kez cok aukur gecti

Öylesine uyuz oluyorum bence de değiştir dr dediğin hem açıklayıcı hem pozitif olmalı aklında soru kalmadan eve gönderebilmeli seni
Aynen ya birde 150 lira aliyo adam ben cataldan kalkmadan laf anlatiyor kapiya gidiyor bir ayagi icerde bir ayagi disarda laf anlatiyor sanki arkasinda atli var

Back