• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım ben de inanılmaz acı yemek istiyorum biber çiğ köfte acı dışında yemek istemiyorum nerdeyse biraz araştırdım bebeği bi zararı yok ama anne midesi için zararlı yani normalde de mideye fazlası zarar bide kusma olursa inanılmaz kötü bi durum olur benim bulantım oluyo ama henüz hafif

Canım ya bende gebelikte acının zararlari varmi diye arastircaktim bak bunu duymak iyi geldi çünkü bende sadece turşu veya acı türü şeyler yemek istiyorum, canım hiç tatlı çekmiyor oysa ki ben tatlı yemeden duramayan birisiydim hemen hemen hergün kek pasta kurabiye yapan birisiydim şimdi hic birini görmek bile istemiyorum kendime inanamıyorum noldu bana:confused:

bende şuan çalışmak zorundayım eşimin tek maaşıyla şuan çok zor kredimizi kapatmaya çalışıyoruz. hem borçsuz bebeğin hazırlığını yaparız diye düşünüyoruz Allah izin verirse.. malesef bende sonrasını düşünüyorum benim çalışmam mümkün değil bebek olunca kendim bakacağım nasipse. eşimin aldığı maaş 1600 şuan zamla biraz toparlansa bile bir kredimiz daha var 2 senelik.. velhasıl Allahım rızkınıda verir inşallah. şuan evdesin demekki idare edebiliyorsunuz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çalışıyordum ingilizce öğretmenliği yapiyordum o kadar kötü oldum ki hamile kalınca bıraktım rizkimizi veren Allah çok şükür bugüne ama bir yandan da yıllarca emek verdim ailem çok istiyordu atanmami. Rabbim yardımcimiz olsun inşallah cnm siz istanbuldasinz dimi birde daha zor oluyordur.

Canım ya bende gebelikte acının zararlari varmi diye arastircaktim bak bunu duymak iyi geldi çünkü bende sadece turşu veya acı türü şeyler yemek istiyorum, canım hiç tatlı çekmiyor oysa ki ben tatlı yemeden duramayan birisiydim hemen hemen hergün kek pasta kurabiye yapan birisiydim şimdi hic birini görmek bile istemiyorum kendime inanamıyorum noldu bana:confused:
ben acı yerdim ama böyle deli gibi canım çekmezdi aklıma geldikçe ağzım sulanıyo sanırım bu aşermek oluyo :kk77:

Çalışıyordum ingilizce öğretmenliği yapiyordum o kadar kötü oldum ki hamile kalınca bıraktım rizkimizi veren Allah çok şükür bugüne ama bir yandan da yıllarca emek verdim ailem çok istiyordu atanmami. Rabbim yardımcimiz olsun inşallah cnm siz istanbuldasinz dimi birde daha zor oluyordur.

evet istanbuldayım ve rakam ortada işte. bende okudum ailemde bende emek verdik ama çocuğumu başkasının büyütmesini istemiyorum..
benim babamda tek çalışandı bir kardeşim engelli. diğer kardeşim doğduğunda iki çocuk okutuyordu babam Allah razı olsun birşeyimizide eksik etmedi. tek çeşit yemek yerdik ama yine aç kalmazdık çok şükür...
kardeşim doğduğunda daha önce hiç prim vermeyen işyeri 2004 yılında 800 lira prim vermişti paraya bakıp bakıp şaşırmıştık..

tsh tiroid hormonu yüksek çıkan var mı kızlar?
Benim sonuçlarım bugün geldi tsh 4.51 (üst sınır 4,2 imiş) Eşim biraz panik yaptı. Yarın dahiliyeye gideceğiz.
Benim de 4.77 canım gebelikte en fazla 2.5 olması lazımmış endokrin bölümüne yolladı doktorum doguma kadar ilac kullanıcam sanada verirler ama ihmal etme git muhakkak bebekte düsüge ve zeka geriligine neden oluyor dedi doktor önlem alınmazsa

evet istanbuldayım ve rakam ortada işte. bende okudum ailemde bende emek verdik ama çocuğumu başkasının büyütmesini istemiyorum..
benim babamda tek çalışandı bir kardeşim engelli. diğer kardeşim doğduğunda iki çocuk okutuyordu babam Allah razı olsun birşeyimizide eksik etmedi. tek çeşit yemek yerdik ama yine aç kalmazdık çok şükür...
kardeşim doğduğunda daha önce hiç prim vermeyen işyeri 2004 yılında 800 lira prim vermişti paraya bakıp bakıp şaşırmıştık..

ne guzel kardesının rızkını vermiş Allah. ben de dusunuyorum bebek olduktan sonra calısmıycam esım tek basına hem kıra hem faturalar hem bebek masrafları derken zorlanıcak. maaşı orta sevıye ama prımlerı var 3 ayda bır o da kota tutturursa tabı eger tutturamazsa bı kuru maasla gecınmemız cok zor. o yuzden sımdı calısabıldıgım kadar calısıp kenara para atmak ıstıyorum. cok sukur herangı bır borcumuz yok. ama ıstanbul sartları maalesef cok zor.. Allah yardımcımız olsun.

ne guzel kardesının rızkını vermiş Allah. ben de dusunuyorum bebek olduktan sonra calısmıycam esım tek basına hem kıra hem faturalar hem bebek masrafları derken zorlanıcak. maaşı orta sevıye ama prımlerı var 3 ayda bır o da kota tutturursa tabı eger tutturamazsa bı kuru maasla gecınmemız cok zor. o yuzden sımdı calısabıldıgım kadar calısıp kenara para atmak ıstıyorum. cok sukur herangı bır borcumuz yok. ama ıstanbul sartları maalesef cok zor.. Allah yardımcımız olsun.
amin cümlemize inşallah canım

Evet bana da diyorlar çevremdekiler hepimiz tek maaşla gecindin otur çocuklarını buyut diyolar aman kafaya takacak şeyler arıyorum hep şükür bugüne . Benim dedem derdi hiç birşeyim yoktu 7 çocuğumun hepsi tek tek doğdunda rizkim arttı hepsi tek tek yuvadan gidince riziklari ile gittiler evlat bereket derdi.

Back