iki ayrı ekran var canım bende görebiliyorum ama o anda bi sustu işte kötü oldumEkranı sana çevirip anlatmıyor mu şu Bebek şu kalbi şu eşi diye benim dr tek tek gösteriyor anlatıyor
ben şuan için düşünmüyorum günlük tutmayıMeraba arkadaslar nasilsiniz bebehiniz icin ayri gunluk tutuyomusunuzbrn kalp atislarini duyduktan sonra tutmayi düşünüyorum
Nerde yasiyorsun canim bende dogudayimBen doğudayim bizim kışimiz hep böyle :)
Sağol canım amin inşallahGecmis olsun canim..guzelce iyilesin sagliklica cikin bebisinle hastaneden
ilaçla düşürülebiliyor çok stres yapma ama aklında kalmasın git doktora yinedetsh tiroid hormonu yüksek çıkan var mı kızlar?
Benim sonuçlarım bugün geldi tsh 4.51 (üst sınır 4,2 imiş) Eşim biraz panik yaptı. Yarın dahiliyeye gideceğiz.
teşekkğr ederim. Evet gideceğim mutlaka. ZAten eşim benden çok pimpirikli.ilaçla düşürülebiliyor çok stres yapma ama aklında kalmasın git doktora yinede
benim de 3 çıktı canım gebelikte 3 ün altında isteniliyo ama zaten haşimato tiroidim olduğu için endokrine gittim ilaç başladık muhtemelen sana da ilaç başlanacaktır canım ama korkma çok yüksek değil önemli mutlaka git tabitsh tiroid hormonu yüksek çıkan var mı kızlar?
Benim sonuçlarım bugün geldi tsh 4.51 (üst sınır 4,2 imiş) Eşim biraz panik yaptı. Yarın dahiliyeye gideceğiz.
Bingoldeyim sen nerdesin cnmNerde yasiyorsun canim bende dogudayim
Off ya cok korkutucuBeni bu sefer dr çok korkuttu ekranda da göremedim. öyle ekrana kitlenip bakınca kalbim hızlı atmaya başladı resmen kalkarken kalbim fırlıcaktı. atıyor dedi dinletmedi de
Benimki anlatmiyor degiscem zaten tup bebek doktorumdu hic bisey anlatmio ben sorarsam soyluyo sinir şeyEkranı sana çevirip anlatmıyor mu şu Bebek şu kalbi şu eşi diye benim dr tek tek gösteriyor anlatıyor
Öylesine uyuz oluyorum bence de değiştir dr dediğin hem açıklayıcı hem pozitif olmalı aklında soru kalmadan eve gönderebilmeli seniBenimki anlatmiyor degiscem zaten tup bebek doktorumdu hic bisey anlatmio ben sorarsam soyluyo sinir şey
Gecen hafta bendede oldu kahverengi lekeler bazen kirmizi igne vuruldum gunde 2 kez cok aukur gectiKizlar selamlar. Uzun zamandir giremiyordum bugun okudum topluca genel olarak herkes stresli ama yine de iyi anladigim kadariyla :) ben de gecen sali ciddi bir kanama yasadim ve igneye basladim devamli yatiyorum bebegim bizimle cok sukur. Simdilik azar azar kahverengi lekelenme oluyor. Sanirim cogu kiside oluyor bu lekelenmeler. Okuyunca sizinkileri biraz icim rahatliyor.
Aynen ya birde 150 lira aliyo adam ben cataldan kalkmadan laf anlatiyor kapiya gidiyor bir ayagi icerde bir ayagi disarda laf anlatiyor sanki arkasinda atli varÖylesine uyuz oluyorum bence de değiştir dr dediğin hem açıklayıcı hem pozitif olmalı aklında soru kalmadan eve gönderebilmeli seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?