- 30 Kasım 2016
- 117
- 181
- 23
- 39
Niye agliyorsun bak ne guzel sevin gercek degil ..Gunaydin kizlar. Ruyamda dusuk yaptigimi gordum, kalktigimdan beri agliyorum
Hadi bizimkiler kurmaktan kafaya takmaktan seninki gercekten garipmis :) Olsun bebeginle ilgili ruyadan iyidir ..Gunaydin kizlar, burada 5 bucuk saat rüyalar uyutmuyor. Çok garip oglumda hamileligim boyunca 4, 5 kere bizim başbakanini, Cumhurbaşkanıni ruyamda görüyor konusuyordum. Bunda da iki oldu bu geceyle Almanya nin başbakani Mercel leyim. Ne alakadir bu bilemiyorum.
bişey olmaz allahın izniyle canim hepimiz korkuyoruz bu zamanlarda gecicek inşallah karnımız çıkmaya başladımi daha iyi hissedicezGunaydin kizlar. Ruyamda dusuk yaptigimi gordum, kalktigimdan beri agliyorum
ben bu sabaha karşı felaket bir bel ağrısıyla uyandım daha önceki düşükte de aynı şekil uyanıp lavaboya gittiğimde leke gelmişti çok korktum kalkmadım bile yataktan alarmım çalana kadar o arada geçmiş ağrı lavaboya gidince bi rahatladım korktuğum gibi değilmiş ama çok korktum rüyalar desen aynı zaten ne zaman geçecek bu korku acabaGünaydin tatli anneleryeni gelenler hos gelmisler.. masallah cogaliyoruz..Rabbim sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi..
Ruyalar .. hepimizin korkulu ruyasi bende hep dusuk yaptigimi goruyorum korkulu uyuyorum vs bu normalmis sanirim
Tekrarlamadi diye okula geldim ama su an çok pişmanım keşke rapor alsaydimYatip dinlen cnm devam ederse de dr ara igne verio
Rüyada yönetici görmek iyi diye biliyorum hayir olsun insallahGunaydin kizlar, burada 5 bucuk saat rüyalar uyutmuyor. Çok garip oglumda hamileligim boyunca 4, 5 kere bizim başbakanini, Cumhurbaşkanıni ruyamda görüyor konusuyordum. Bunda da iki oldu bu geceyle Almanya nin başbakani Mercel leyim. Ne alakadir bu bilemiyorum.
Hayırdır inşallah korkularimiz ruyalarimizi cok etkiliyor neyse ki ruyaymisNiye agliyorsun bak ne guzel sevin gercek degil ..
Şey bu arada bugun bende ruyamda kanamamim basladigini gordum icimden diyorum ki buda olmadi iste .. Uyandim hala soktayim wcye gidip baktim gercek mi diye ..Birde kizlara söyleyeyim bana dua etsinler insallah bebegim duruyordur kanamam durur diyorum
Hoşbuldum inşallah hep birlikteHoşgeldin. Mutlu haberler alıp vereceğimiz güzel zamanlar geçirelim inşallah
Ben LCW pantalonlarını beğenmedim. H&M dekiler Çok güzel
İnşallah cnm, sagolasin.Tekrarlamadi diye okula geldim ama su an çok pişmanım keşke rapor alsaydim
Rüyada yönetici görmek iyi diye biliyorum hayir olsun insallah
Hayırdır inşallah korkularimiz ruyalarimizi cok etkiliyor neyse ki ruyaymis
Digerlerini hic anlatmiyorum, sabaha kadar karisim hazirladim cinsiyetini ogreneyim diye :) sabaha kadar alem alem geziyorum ama bu Mercel olayini bende cozemedim. Hepimizin ruyalari hayir olsun ins. :)Hadi bizimkiler kurmaktan kafaya takmaktan seninki gercekten garipmis :) Olsun bebeginle ilgili ruyadan iyidir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?