2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende aci yiyorum ya cok ilginc ciğ kofte etsiz yapilandan yedim bir kere..o yenebiliyormus etsiz olan..

Canim bende aci yiyorum ya cok ilginc ciğ kofte etsiz yapilandan yedim bir kere..o yenebiliyormus etsiz olan..
Ya ama o ince biberleri çerez gibi yiyorum çiğ köfte aklıma geldikçe ağzım sulanıyor yutkunuyorum resmen başka da bişey yemesem istemiyo canım zaten akşam hafiften midem bulanıyor öyle uyuyorum sabah turp gibiyim ama

Inşallahh iyi olur canım ben pek hissetmiyorum aslında kasık ağrısı dışında sende hangi belirtiler var.

aynı şekilde benim de nerdeyse hiç belirti yok şuan. ilk öğrendiğim günler kasıkta batmalar oldu. ara ara yine kasık ağrısı olabiliyo dediğin gibi. veya adet olacakmış gibi bir ağrı. normale göre bi tık fazla gaz durumu.. onun dışında hiçbirşey yok..

ilk hamileliğimde öğrenir öğrenmez baya dünyam değişmişti anında bulantılar başlamıştı da.. o yüzden tuhaf geliyor şimdi:)

Evet ya bende de iştah yok sırf aç kalmayayım diye yiyorum ona rağmen göbek çıktı hemen :)))
Benim hazirda bi göbek vardı karın bölgem de fazlalık olmuştu kızım olursa iyice genişler artık kızlar yanlara doğru büyütüyor genelde bende kızım olacak gibi hissediyorum zaten kızım aşagi kızım yukarı nasıl süslerim ben onu kim bilir Ayy hayali bile içimi pir pir ediyor

Ayyy ben de kız hissediyorum evet ya hayali bile güzel hemen ağlayasım geliyor duygulanıyorum hatta dayanamadık eşimle hastane çıkışı flan aldık cinsiyeti belirsiz bi renkte ayakkabı tulum flan aldık şu an bile karşımda asılı hala inanamıyorum onların içine sığacak kadar minnak yavrularımız mı olacak şimdi bizim

Ayy

Ayy cnm evham yapıyorum sanırım böyle olunca bi ürperti geliyo bana
Aman sakın evham yapma kafanı dağıt başka şeylerle..aynı senin gibiydim stres yaptım kanamam oldu. Düşük riski yaşadım 10 gün. Ama ağzımın payını aldım hep güzel düşündüm ve bebiş de kalp de görüldü:) darısı başına tadını çıkar güzel günlerin:)

İyi akşamlar kızlar benim az önce kahverengi kanamam oldu yani tuvalette çok az peceteye geldi panik oldum biraz ne yapmam lazım? kizimda böyle bişey olmamıştı. akşam bi arkadasa gittik asansör bozukmus 8 kat çıkmak zorunda kaldık ondan mi oldu acaba?

Çok üzüldüm cnm Allahım sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin

Dinlenmeye calis belki ondan da olmustur sonucta 8 kat cikmissin .. Ama strest yapma belki bir daha olmaz .. Sabaha kadar dikkat et olursa sabah doktora gidersin .. Insallahta olmaz canim..

Yatip dinlen cnm devam ederse de dr ara igne verio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…