Ben de Bi kaç kişiye söylemiştim ama öyle böyle yayıldı biraz.Ben de kayıplar yaşadığım için söylemek istemiyodum hemen aslında. Sonra bişey olduğunda kötü oluyo.Bencede o acidan soylemistir .. Benim 2 arkadasim anne babalar ablalar haric kimse bilmiyor yilbasina kadar da soylemeyi dusunmuyorum ..
sizler paylastimiz mi cevrenizle ..
Ilk basta kalp atimina kadar korkumdan soylemedim .. Sonra hersey yolunda gitse bile bu seferde inadimdan soylemiyorum :) 3senedir onlar utanmadan yorulmadan sorup durdular sirf meraklarindan bende simdi soylemek istemiyorum .. :)Ben de Bi kaç kişiye söylemiştim ama öyle böyle yayıldı biraz.Ben de kayıplar yaşadığım için söylemek istemiyodum hemen aslında. Sonra bişey olduğunda kötü oluyo.
bizim aileler biliyor. ananeme falan birde bir dayımın kızına söyledim. velhasıl söylenecek insan var söylenmeyecek insan var diye düşünerek biraz ayrımcılık yaptım. annemlere falan hemen söyledim zaten iyide oldu cumartesi gelip evimi temizlediler arada da yemek gönderiyolar :)Bencede o acidan soylemistir .. Benim 2 arkadasim anne babalar ablalar haric kimse bilmiyor yilbasina kadar da soylemeyi dusunmuyorum ..
Ayy benim annemin ici gidiyor uzakta gelemiyor bu aralar isleri var .. Hergun arayip uzuluyor yakin olmak ne guzel birsey :-/ Bende ayrim yapa yapa soyleyecegim cok soranlara en son söyleyecegimbizim aileler biliyor. ananeme falan birde bir dayımın kızına söyledim. velhasıl söylenecek insan var söylenmeyecek insan var diye düşünerek biraz ayrımcılık yaptım. annemlere falan hemen söyledim zaten iyide oldu cumartesi gelip evimi temizlediler arada da yemek gönderiyolar :)
Annenle paylas bence hem anne duasi alirsin hemde sevinirler .. Kalp atimini aldiktan sonra tabi ..Evet kızlar işyerine söylemeyi düsünmüyorum
Anneme bile söyleyemedim ters bişeyler olursa üzülmesin diye su an baya kendi icimde yasıyorum heyecanımı esimle paylasıyorum.sanırım 3 ay paylasmıcam ailemde dahil tabi sabredebilirsem
Allah yardımcın olsun tez zamanda şifa bul inşallahMerhabalar, hepinize sağlık ve kolaylık diliyorum.
Benim gebeliğim malesef sol tüpüme yerlemiş yani dış gebelik. Kanamam var, şu an en büyük arzumuz gebeliğin kendiliğinden sonlanması. Eğer büyümeye devam ederse iç kanamam olabilir ve hayatımı riske atabilirmiş. Bu durumda ameliyatla tüpün alınması gerekebilir. İnsan çok üzülüyor ama malesef elden gelen hiçbir şey yok.
İyi dileklerde bulunursanız, benim için dua ederseniz sevinirim. Hepinize sağlıkla evladınızı kucağınıza almanız nasip olur umarım.
Bend oyleyim cnm 4 kilo verdim. Bugün çok iyi hissediyorum kendimi bitti mi acabaa zor günlerkızlar ben hiç ıyı değilim 2 kılo verdım sabah işe gelmek akşam eve gıtmek okadar zorkı bulantım kusmalarım yemek görmeye bile dayanamıyorum
ben artık söylüyorum. soran olursa. geçen bi arkadaşım hiçbir şey yokken birden bana sen hamilesin dedi. ben şok yok değilm falan dedim. akşam eşime söyledim vicdan azabı çektim diye. o da artık soran olursa söyle dyor. soranlara söylüyorum ama kimse bişey sormazken de ben hamileyim falan demiyorum :) bide çok bebek isteyipte olmayan arkadaşlarım var onlara da söyleyemiyorum çok zorlanıyorum..Bencede o acidan soylemistir .. Benim 2 arkadasim anne babalar ablalar haric kimse bilmiyor yilbasina kadar da soylemeyi dusunmuyorum ..
kızımda 16. haftada bıttı benım 48 kılaya kadar düştüm bundada aynı galıbaBend oyleyim cnm 4 kilo verdim. Bugün çok iyi hissediyorum kendimi bitti mi acabaa zor günler
sagol canim, devlete gidecegim, bakalim.Belki kalp atısınıda duyarsınız hayırlısı canım masallah
n
ben isterken benimde çevremde hamile çoktu hep başkalarından duydum özellikle eşimin kuzeni 3-4 ay saklamış görümceminde 6 yıldır olmuyor çok üzüldü öz halasının kızı... bence yakınlarsa senden duysunlar. bende soran olursa var derim ama 3 ay bittikten sonra şuan resmen saklanıyorum kimseyle görüşmüyorum geçen akşam misafirliğe gittik birşeyler yerken yüzümü kapadım bi abla ayy sana nooluyo dedi bende dedim hastayım :)ben artık söylüyorum. soran olursa. geçen bi arkadaşım hiçbir şey yokken birden bana sen hamilesin dedi. ben şok yok değilm falan dedim. akşam eşime söyledim vicdan azabı çektim diye. o da artık soran olursa söyle dyor. soranlara söylüyorum ama kimse bişey sormazken de ben hamileyim falan demiyorum :) bide çok bebek isteyipte olmayan arkadaşlarım var onlara da söyleyemiyorum çok zorlanıyorum..
Annenle paylas bence hem anne duasi alirsin hemde sevinirler .. Kalp atimini aldiktan sonra tabi ..
Ay evet en zor olani da o iste .. Evlat hasreti cekenlere söyleyememek zorlanmakben artık söylüyorum. soran olursa. geçen bi arkadaşım hiçbir şey yokken birden bana sen hamilesin dedi. ben şok yok değilm falan dedim. akşam eşime söyledim vicdan azabı çektim diye. o da artık soran olursa söyle dyor. soranlara söylüyorum ama kimse bişey sormazken de ben hamileyim falan demiyorum :) bide çok bebek isteyipte olmayan arkadaşlarım var onlara da söyleyemiyorum çok zorlanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?