- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Bizde karnimiz burnumuzdayken soylemeyecegiz canim.. Ama senin o arkadasin gibi cevremizde negatif insanlar olunca nazardan degilde sirf istemedigim icin soylemiyorum .. Sana bikmadan usanmadan bebek dusnmuyormusun diyen insanlara 3 sene boyunca seni kirmis uzmus insanlara icinden gelir mi hamile oldugunu ogrendigim gun soylemek ..Ben makyaj yapmiyorum artik sadece arada evden cikarken rimel suruyorum bi sikinti olmaz ama gerek yok diyorum..
Benim daha uc haftalikken aileler ve arkadaslarim ogrendi kimine ben haber verdim kimi kendi sordu inkar etmedim..nedense bana karni burnuna gelinceye kadar soylememek tuhaf gelir sanki hani siz nazar edersiniz diye soylemedim gibi nazar olacaksa uc aydan sonra da olur.. ama soyle bisey var ogretmen arkadasimla biz ayni zamanda calismalara basladik ki o alti aydir deniyordu zaten birlikte yumurtlama testleri aldik filan sonra baktim uc gun geciktim oldun mu filan diye soruyodu olmadim demistim sonra test yaptim negatif cikti bunu ona soyleyince ay bende acaba benden once mi kaldi bu kiz dedim icimden ,icime bisey oturdu dedi bana..ki zaten hamismisim iki gun sonraki testte cikti acikcasi ona soylemek istemedim kotu niyetten degil ama oyle demesi üzmüştü