2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kız olursa emira erkek olursa emir. Prenses ve prens demek. Benim eşim Arap ve onlarda çocuklarının ismi ile anılıyor herkes yani prensesin babası olmak istiyor eşim sizler neler düşündünüz
Biz kız olursa inşallah AYŞE DİLA .
Erkek olursa inşallah MEHMET YİĞİT koymak istiyoruz

Kız olursa emira erkek olursa emir. Prenses ve prens demek. Benim eşim Arap ve onlarda çocuklarının ismi ile anılıyor herkes yani prensesin babası olmak istiyor eşim sizler neler düşündünüz
Biz kız olursa Yüsra Tuba istiyoruz erkeğede bir ara Mert karar verdik ama simdi eşim kabul etmiyor bende vazgeçtim zaten
Kizlar selam herkese bikac gundur midem bi tuhaf..Bulanti gibi ama afedersiniz gegirince rahatliyorm gaz var gibi sonra yeniden basliyo üşüttüm mü acaba gerci butun gun evde yatiyorum ne ara usutcem..
Bende de oyle oluyo canim hatta bu sabah istifraya goturdu beni

Daha önce doğum yapmis tecrubeli annelere bi sorum olacakti. Kacinci hafta/aya kadar gobegimizin ustune (yuzustu) yatabiliyoruz?

Daha önce doğum yapmis tecrubeli annelere bi sorum olacakti. Kacinci hafta/aya kadar gobegimizin ustune (yuzustu) yatabiliyoruz?
Canim ben ilk hamileligimde cok zayiftim kilomdan doktor 10 haftaliga kadar sikinti yok demisti ama simdi ne der bilmiyorum

Cok fazla yatmaman iyi olur cnm ama ben 3.5_4 aya kadar yatmistim gebelikten once hep oyle uyumaya aliskndim . daha sonra istesende yatamiyorsun bebek.izin vermiyor canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…