2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar cinsiyet tahmini olan var mı? :) sonuçta çoğunuz 2 aylık oldu ile bende 7+1 oldum
Kese konumuna gore gecen hafta sağda bu hafta solda olduğundan bir yorum yapamiyorum kalp atisini beklicem. İlk ogrendigim an erkek hissetmistim ama ruyamda kiz gordum hayirlisi

İnsan heyecanlanıyor böyle şeyler için :)
Eşya için acele etmeyi düşünmüyorum en az 25 hafta biter herhalde hem bahar gelmiş olur rahat rahat gezeriz inşallah :)

Bende erkek gibi hissediyorum gonlumden gecende o ama Rabbim en basta saglik versin kizimda saglikla sinandim Rabbim bir daha gostermesin onceligim saglik sonra erkek
Haklisin canim benimde gonlum ilk sagliktan yana
Valla babası öğrendiğimiz den bu yana kız diye seviyor zaten isimlerini 15 yıl önceden koymuş hem kız h erkek için
benim esimde kiz hissediyor :)

Ne düşünmüş merak ettim bizde kız ismi askerdeyken kararlaştırmıştık 4 yıl önce ama erkek olursa sıkıntı yaşarız gibi hissediyorum
Kız olursa emira erkek olursa emir. Prenses ve prens demek. Benim eşim Arap ve onlarda çocuklarının ismi ile anılıyor herkes yani prensesin babası olmak istiyor eşim sizler neler düşündünüz

Bugün alış verişe çıktık birkaç gündür gerginim en sonunda eşime patladım büyük birsey de yapmadı aslında hatta beni düşünmeye çalıştı ama feci patladım Allahtan halimi anlıyor kırıldı ama belli etmemeye çalıştı üzüldüm hem kenti yaptığıma hem onun haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…