• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bisey sormak istiyorum. Bi araligin ilk haftası izne gidecektik memlekte kendi arabamizla 10 12 saat foktora sordum sorun olmaz dedi ama benm icim.rahat etmiyor okdr tedavi stresten sonra bebegim kendiliginden oldu riske atmak istemiyorum esimde gidelim yavas gideriz diyor sizce ne yapmalıyım daha kalp atisini bile duymadik
Nisan ayinda 7 haftalik hamileydim, memlekete gitmeyi cok onceden planlamistik. Doktorum ilk uc ay tavsiye etmiyorum ama illa gideceksen saat basi 10 dk yuru dedi .Ben cok istedigim icin gittim. Yolda arabamiz bozuldu , 6 saatlik yol 14 saate cikti aksilik aksilik ustune , iki gun gecmeden kanamam oldu. Turkiyeye zor geldim ve maalesef bebegimi kaybettim. Kurtajdan once farkli iki doktora daha gittim inanamadigim icin , yolla alakasi yoktur dediler ama kendi doktorum cok emindi benim hatam olduguna. Yani siz bilirsiniz ama ben simdiki ben olsam asla gitmezdim.:110:

Kızlar ben çok kötü olmaya başladım sürekli afedersiniz ama acı köpüklü bi su çıkartıyorum normal mi

Aynen ben de midem yanıyor sanki. Su içmekten yemek yemekten korkuyorum. Sanki hayatımdaki tüm tat alınmış gibi... Ben de artık normal yemek içmek istiyorum

İ
Benimde tam 6+0 yazıyor ultrason kağıdında bende doktora özellikle sordum bebeğe bakarken kalp atışını görüyorum dedi. Ama ben söylemesem bakmayacaktı.
nanır mısın aynısı bnada dedi kalp atısı var mı dedim kesem 17 mm di daha kucuk 25 mm olması gerek dedi ama kımıldayan bişeyler var duyulmuyoda dedi o bile yetmişti merakla perşembeyi bekliyorum bende

Aynen ben de midem yanıyor sanki. Su içmekten yemek yemekten korkuyorum. Sanki hayatımdaki tüm tat alınmış gibi... Ben de artık normal yemek içmek istiyorum
Ahh canım sende bnm gibisin artık agliyorum yemesem midem bulanıyor yersem çıkarıyorum ne serum nede hap care olmadı :(

Kızlar herkese Günaydın göğüs ağrılarınız ne durumda?Artık dokunamaz oldum göğüslerime ne zaman geçer acaba

Allah hayırlara getirsin canım cok garipmis cidden kim bilir belkide gerçekten oglandir:KK48:
Amin canim sağlıklı olsun da :anneadayı:
Kızlar herkese Günaydın göğüs ağrılarınız ne durumda?Artık dokunamaz oldum göğüslerime ne zaman geçer acaba
Acı zamanla azalıyor ama dolgunluk hissi geçmiyor emzirme atletleri var gogus kismi acilan onlar baya rahatlatiyor tavsiye ederim ama görüntüsü normal sudyen gibi olmuyor

Uzaklik yakinlik olarak degilde yasanilir bir yer mi diye merak ettim cigli aliaga ve menemen seceneklerimiz havasi kotu diye aliagayi sildik geriye ikisi kaldi ..
Bakalim artik kismette hangisi varsa :KK66:
Anladım işiniz oralarda olacaksa Karşıyaka da falan da oturabilirsiniz ama. Benim arkadaşlarım öyle yapıyorlar. Ben uzaklık yakınlık olsun diye değil de merkezi yerlere ulaşmanız açısından yazdım. İzmirin her yeri ayrı güzel. Hayırlısı olsun

Back