- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Aynen bende gazdan çok çekiyorum midem çok kötü oluyor rabbim yardım etsinben de gazdan cok sıkayetcıyım mıdemı de gaz kotu yapıyo zaten. sancı yapıyo bı de sırtıma bıle vuruyo gaz sancımın agrısı. doktora soyledım bısı vermedı mıde bulantısı ıcın bı hap verdı
Hayırlı olsun canımKızlaaaaar bugün doktora gittik ve kalp atışlarını aldık çok şükür. niyeyse burdada paylaşmam gerektiğini düşünüyorum her kontrolde :) bekleyen herkese nasip etsin Rabbim
Benim üç buçuk çıkmıştı testi tekrar yaptırdım 2.1 çıktı dahiliyeye yollamıştı gerek yok dedi rabbim şifa versin dermansız dert vermesin sorunsuz geçer inşMerhaba hanımlar. kan tahlillerimde tsh 3ün üzerinde çıktığı için dahiliye doktoruna gitmiştim, kanda anti tpo arandı, 1 hafta süren bir testti önceki gün gittik sonuç almaya, aynı gün ultrasonla troid bezlerime de bakıldı, anti tpo 193 yüksek çıkmış, troidlerimde de büyüme varmış. haşimatoya yatkınlığın var, değerlerin çok yüksek değil ama gebelik süresince tsh 2-2.5 gibi istiyoruz dedi doktor, ilaç verdi, sabahları aç karnına alıcam, her ay kontrole gidicem, doğumdan sonra düzelebilir de düzelmeyebilir de sürekli takip halinde olucaksın dedi. Önceden hipotroidim olmasına rağmen ilk bebeğimde sıkıntı çıkmamıştı hiç, şimdi vardır bir hayır diyoruz Allah dermansız dert vermesin.
Hayırlısi olsun inş cnmbenim de hic belirtim yok ve pzts keseyi girmeye gidecegiz. gecen hafta iki kan testimde doktor yukselisi gormustu.
Ekledim hayirli olsun :)
Gözün aydin canim .. Darisi duymayan gormeyen arkadaslara ..
Gözünaydın canım darısı ben ve benim gibi henüz duymayanların başına.
Gözün aydın canım hayırlı olsunKızlar merhaba bugün bebeğimin kalp atışını gordum çok rahatladım mutluyum Rabbim hepinize aynı mutluluğu yaşatsın sağ salim kucaklarimiza alalım inşallah
Canım şimdi baktım benim de kan testinde tsh 3,51 diyor ama 0,27-4,1 arası referans demiş, doktorumda baktı bu sonuçlara ama genel olarak iyi dedi başka bişiy demedi bana.Merhaba hanımlar. kan tahlillerimde tsh 3ün üzerinde çıktığı için dahiliye doktoruna gitmiştim, kanda anti tpo arandı, 1 hafta süren bir testti önceki gün gittik sonuç almaya, aynı gün ultrasonla troid bezlerime de bakıldı, anti tpo 193 yüksek çıkmış, troidlerimde de büyüme varmış. haşimatoya yatkınlığın var, değerlerin çok yüksek değil ama gebelik süresince tsh 2-2.5 gibi istiyoruz dedi doktor, ilaç verdi, sabahları aç karnına alıcam, her ay kontrole gidicem, doğumdan sonra düzelebilir de düzelmeyebilir de sürekli takip halinde olucaksın dedi. Önceden hipotroidim olmasına rağmen ilk bebeğimde sıkıntı çıkmamıştı hiç, şimdi vardır bir hayır diyoruz Allah dermansız dert vermesin.
Amin canim sagolasin. Darisi sizlereAklımdaki deli sorulara cevap oldu sağolasın sağlıkla büyüt evladını insss
Herkese iyi akşamlar bebeğimin kalp atışı alınamadı iki haftadır git gel bi kaç doktora gittim emin olalım bi umut ama hepsi aynı şeyleri söyledi gebelik kesesi 5-6 haftada durmuş ve hiç bir gelişim Yok yarın sabah gebeliği sonlandıracaklar hayırlısı olsun dedik önce çok üzüldüm ama vardır her şerrin altında mutlak bi hayır iki evladımız var rabbim onlara ömür versin sizede haber vermek istedim hepinize sağlıklı gebelikler dilerim inş sağlıkla vaktinde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız sevgiler herkese
Bulantilariniz kacinci haftada basladi acabaGünaydın bayanlar bu hafta çok kotuydum en son doktorun verdiği bulantı hapıni kullandım ve cok rahatladım. Keşke önceden kullansaymisim. .
Evet ben de merak ediyorum bunuBulantilariniz kacinci haftada basladi acaba
benim hala yok kişiden kişiye değişiyor sanırımEvet ben de merak ediyorum bunu
canim cok geçmiş olsun yaşadığın şeyi anlayabiliyorum allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. en kısa zamanda rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinHerkese iyi akşamlar bebeğimin kalp atışı alınamadı iki haftadır git gel bi kaç doktora gittim emin olalım bi umut ama hepsi aynı şeyleri söyledi gebelik kesesi 5-6 haftada durmuş ve hiç bir gelişim Yok yarın sabah gebeliği sonlandıracaklar hayırlısı olsun dedik önce çok üzüldüm ama vardır her şerrin altında mutlak bi hayır iki evladımız var rabbim onlara ömür versin sizede haber vermek istedim hepinize sağlıklı gebelikler dilerim inş sağlıkla vaktinde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız sevgiler herkese
5 haftadan beri var ama son iki haftadır daha yoğunBulantilariniz kacinci haftada basladi acaba
Bununla gelmis gecmis olsun .. Cok olgunlukla karsilamissin tebrik ediyorum seni .. Allahtan gelene raziyizHerkese iyi akşamlar bebeğimin kalp atışı alınamadı iki haftadır git gel bi kaç doktora gittim emin olalım bi umut ama hepsi aynı şeyleri söyledi gebelik kesesi 5-6 haftada durmuş ve hiç bir gelişim Yok yarın sabah gebeliği sonlandıracaklar hayırlısı olsun dedik önce çok üzüldüm ama vardır her şerrin altında mutlak bi hayır iki evladımız var rabbim onlara ömür versin sizede haber vermek istedim hepinize sağlıklı gebelikler dilerim inş sağlıkla vaktinde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız sevgiler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?