2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende gazdan çok çekiyorum midem çok kötü oluyor rabbim yardım etsin

Benim üç buçuk çıkmıştı testi tekrar yaptırdım 2.1 çıktı dahiliyeye yollamıştı gerek yok dedi rabbim şifa versin dermansız dert vermesin sorunsuz geçer inş

Çok teşekkür ederim herkese dua ediyorum kendime ederken sizide unutmuyorum kaybim oldugu için ve nasıl bisey olduğunu bildiğim için Allah'tan herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etmesini istiyorum sağolun
Ekledim hayirli olsun :)

Gözün aydin canim .. Darisi duymayan gormeyen arkadaslara ..

Gözünaydın canım darısı ben ve benim gibi henüz duymayanların başına.

Canım şimdi baktım benim de kan testinde tsh 3,51 diyor ama 0,27-4,1 arası referans demiş, doktorumda baktı bu sonuçlara ama genel olarak iyi dedi başka bişiy demedi bana.

Bende temmuz annesi olacam Allahın izniyle :) 3. Doktor randevuma yarın gidecem, inşaAllah gelişimi büyümesi herşeyi yolundadır bebeğimin :) benbiraz zorlanıyorum ama bir can dünyaya getirmek kolay değil bu tatlı sıkıntılar geçecek

Herkese iyi akşamlar bebeğimin kalp atışı alınamadı iki haftadır git gel bi kaç doktora gittim emin olalım bi umut ama hepsi aynı şeyleri söyledi gebelik kesesi 5-6 haftada durmuş ve hiç bir gelişim Yok yarın sabah gebeliği sonlandıracaklar hayırlısı olsun dedik önce çok üzüldüm ama vardır her şerrin altında mutlak bi hayır iki evladımız var rabbim onlara ömür versin sizede haber vermek istedim hepinize sağlıklı gebelikler dilerim inş sağlıkla vaktinde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız sevgiler herkese

canım geçmiş olsun. Allah en hayırlı zamanda sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. dediğin gibi Rabbimizin bizim için murad ettiği her şeyde bir hayır vardır, ondan gelen her hayra muhtacız. Allah sabrını artırsın, mükafat ile taçlandırsın.

canim cok geçmiş olsun yaşadığın şeyi anlayabiliyorum allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. en kısa zamanda rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bununla gelmis gecmis olsun .. Cok olgunlukla karsilamissin tebrik ediyorum seni .. Allahtan gelene raziyiz Rabbim iki evladina saglik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…