• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım şimdi baktım benim de kan testinde tsh 3,51 diyor ama 0,27-4,1 arası referans demiş, doktorumda baktı bu sonuçlara ama genel olarak iyi dedi başka bişiy demedi bana.
Aslında normal değerler arasında ama gebelikte en fazla 2-2.5 arası isteniyormuş, fazlalığında çocukta zeka geriliği gibi sorunlar oluşabiliyormuş, troid önemli istersen başka bir doktora daha göster. Benim arkadaşlarımda da 2.5in üzerinde çıkanların hepsinde ilaç kullanımına başladı farklı farklı doktorlar.

Ben birazdan doktora gidecegim kizlar, normalde 7 Aralik taydi randevum ama birkac gundur belirtilerim azaldi baya. Mide yanmasi dayanilmaz durumdayken birkac gundur hicbir sey yok. Vucut sicakligim eskisi kadar yuksek degil. Sadece goguslerimde hassasiyet azalsa da devam ediyor ama ona da hic guvenemiyorum. Bir de ne yazik ki (umarim sadece psikolojiktir) kendimi hamile gibi hissetmiyorum artik :KK43: umarim sadece benim kuruntumdur :dua:

Günaydın bayanlar bu hafta çok kotuydum en son doktorun verdiği bulantı hapıni kullandım ve cok rahatladım. Keşke önceden kullansaymisim. .
Çok geçmiş olsun inşallah, hangi ilacı verdi doktorunuz? Bulantılarım dayanılamayacak boyutlara ulaştı hiçbişey yiyememekten kilo veriyorum haftalardır =( Doktor kontrolüme iki hafta var daha huf =((

Ben birazdan doktora gidecegim kizlar, normalde 7 Aralik taydi randevum ama birkac gundur belirtilerim azaldi baya. Mide yanmasi dayanilmaz durumdayken birkac gundur hicbir sey yok. Vucut sicakligim eskisi kadar yuksek degil. Sadece goguslerimde hassasiyet azalsa da devam ediyor ama ona da hic guvenemiyorum. Bir de ne yazik ki (umarim sadece psikolojiktir) kendimi hamile gibi hissetmiyorum artik :KK43: umarim sadece benim kuruntumdur :dua:
Stres yapma canim inşallah hayirli haberlerle gel

Herkese iyi akşamlar bebeğimin kalp atışı alınamadı iki haftadır git gel bi kaç doktora gittim emin olalım bi umut ama hepsi aynı şeyleri söyledi gebelik kesesi 5-6 haftada durmuş ve hiç bir gelişim Yok yarın sabah gebeliği sonlandıracaklar hayırlısı olsun dedik önce çok üzüldüm ama vardır her şerrin altında mutlak bi hayır iki evladımız var rabbim onlara ömür versin sizede haber vermek istedim hepinize sağlıklı gebelikler dilerim inş sağlıkla vaktinde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız sevgiler herkese :KK200:
Cok üzüldüm canımya gecmıstı olsun Hakkı'mızda herseyın hayırlısı rabbım en guzelını Nasıl etsın herkese

Gunaydin herkese..Ben yine lekelenmeyle uyandim artik klasiklesti..Goguslerimde hassas deil eskusi kadar mide bulantisi falan bisi yok.Sadece kasıklarm sanciyo arada..Gecen carsamba muayenede keseler 14 mm di acaba gelismiyomu kalp atisi olmadi belki de diye dusunup duruyorum..

Meraba kizlar bende doktordan geliyorum şimdi. Kanaman yok hersey normal diyor. 6 haftayla uyumlu kese 19.37 mm.
Kalp atimini dinletmedi ama kalp atimi var şuan üç hafta sonra gel dedi. Bu arada toksoplazma ve rubella testi yaptiriyorum kendim istedim

Gözün aydın canım maşallah kalp atışı varmış cok sevindim :KK19: yaptırmak istediğin testler ne icinki

Aslında normal değerler arasında ama gebelikte en fazla 2-2.5 arası isteniyormuş, fazlalığında çocukta zeka geriliği gibi sorunlar oluşabiliyormuş, troid önemli istersen başka bir doktora daha göster. Benim arkadaşlarımda da 2.5in üzerinde çıkanların hepsinde ilaç kullanımına başladı farklı farklı doktorlar.
Ben sağlık ocağında yaptırdım 3.5 çıktı özel hast tekrarlattım 2.1 çıktı napıcamı hiç bilmiyorum doktor bazen yanlış çıkabilirmdedi o yüzden tekrarlattım filan dedi ya 2.1 yanlışsa die kafamda deli sorular napsam bilemedim

Herkese iyi akşamlar bebeğimin kalp atışı alınamadı iki haftadır git gel bi kaç doktora gittim emin olalım bi umut ama hepsi aynı şeyleri söyledi gebelik kesesi 5-6 haftada durmuş ve hiç bir gelişim Yok yarın sabah gebeliği sonlandıracaklar hayırlısı olsun dedik önce çok üzüldüm ama vardır her şerrin altında mutlak bi hayır iki evladımız var rabbim onlara ömür versin sizede haber vermek istedim hepinize sağlıklı gebelikler dilerim inş sağlıkla vaktinde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız sevgiler herkese :KK200:
Rabbim sabır versin hakkında hayırlısı olur inş

Merhaba arkadaşlar bende temmuz annesi olacagım allahın izni ile geçen hafta dr a gittim bebeğim göründü 6+0 günlük ama kalp atışı yoktu ıkı hafta snra gel dedi günler geçmiyor ve hiç bi belirtim yok benim gbi olupta kalp atışını duyan var mı

Gözün aydın canım maşallah kalp atışı varmış cok sevindim :KK19: yaptırmak istediğin testler ne icinki
Sagol canim.. toksoplazma hayvanlardan gecen bir hastalik icin yapiliyor. Suan var mi daha onceden bagisiklik var mi diye bakiliyor. Suan varsa cok tehlikeliymis. Bagisiklik varsa sikinti yok ama bagisiklik yoksa et ürünlerinin çok iyi pişirilip yenmesi, yumurtanın iyi pişirilmesi ve bunlar ciplak elle dokunulmamali.. kedi kopek gibi hayvanlarla ayni ortamda olmamali, cigkoftede cig et varsa kesinlikle yenmemeli

Günaydın kızlar, bulantılardan çok fena durumdayım kızlar bugün premesis E başlıcam artık hiçbirşey Can'ım istemiyor önceden yine yiyebiliyordum bişeyler şu saat oldu hiçbirşey yemedim inşallah premesis in faydası olur çok fena durumdayım çünkü bulantılar için siz hangilerini kullanıyorsunuz pazartesi doktora gidicem premesis fayda etmezse onlarıda sorayım

Sagol canim.. toksoplazma hayvanlardan gecen bir hastalik icin yapiliyor. Suan var mi daha onceden bagisiklik var mi diye bakiliyor. Suan varsa cok tehlikeliymis. Bagisiklik varsa sikinti yok ama bagisiklik yoksa et ürünlerinin çok iyi pişirilip yenmesi, yumurtanın iyi pişirilmesi ve bunlar ciplak elle dokunulmamali.. kedi kopek gibi hayvanlarla ayni ortamda olmamali, cigkoftede cig et varsa kesinlikle yenmemeli
Galiba senin evde besledigin hayvan.var ondan dolayi degilmi yoksa yapmak gerekiyormu

Back