- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Aman allahim rüya değilmiş kelebekim gelmiş aynı ay hamileymisiz takıma yazsana bebisiGünaydın sevgili anne adaylari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman allahim rüya değilmiş kelebekim gelmiş aynı ay hamileymisiz takıma yazsana bebisiGünaydın sevgili anne adaylari
Allahım sabır versin cok zor bise 2 cocuguna uzun saglıklı omur versin insHerkese iyi akşamlar bebeğimin kalp atışı alınamadı iki haftadır git gel bi kaç doktora gittim emin olalım bi umut ama hepsi aynı şeyleri söyledi gebelik kesesi 5-6 haftada durmuş ve hiç bir gelişim Yok yarın sabah gebeliği sonlandıracaklar hayırlısı olsun dedik önce çok üzüldüm ama vardır her şerrin altında mutlak bi hayır iki evladımız var rabbim onlara ömür versin sizede haber vermek istedim hepinize sağlıklı gebelikler dilerim inş sağlıkla vaktinde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız sevgiler herkese
Listeyi paylasırmısın yaa bi baksak imkanın varsaDoktorum bana beslenme listesi verdi sabahlari şekerli süt yaziyor acaba sizede verdimi liste fln şekerli olmasi dikkatimi cekti
Canım benim cok gecmiş olsun benimde başımdan gecti rabbimin takdiri insallah allahım saglıklı gebelik nasip etsin bidahakineHerkese iyi akşamlar bebeğimin kalp atışı alınamadı iki haftadır git gel bi kaç doktora gittim emin olalım bi umut ama hepsi aynı şeyleri söyledi gebelik kesesi 5-6 haftada durmuş ve hiç bir gelişim Yok yarın sabah gebeliği sonlandıracaklar hayırlısı olsun dedik önce çok üzüldüm ama vardır her şerrin altında mutlak bi hayır iki evladımız var rabbim onlara ömür versin sizede haber vermek istedim hepinize sağlıklı gebelikler dilerim inş sağlıkla vaktinde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız sevgiler herkese
canım sen özelemi gidiyon önceki hamileliğimde hiç öle bişy vermedi yollarmısın bizlerede canmDoktorum bana beslenme listesi verdi sabahlari şekerli süt yaziyor acaba sizede verdimi liste fln şekerli olmasi dikkatimi cekti
Doktorum bana beslenme listesi verdi sabahlari şekerli süt yaziyor acaba sizede verdimi liste fln şekerli olmasi dikkatimi cekti
bebek kesenin sagında olursa kız solunda olursa erkek olurmuş ne kadar dogruluk payı var tabi bilemiyorumBu arada bebeğin kesede duruşuna göre cinsiyeti belli olur diyorlar. bi fikri olan var mı ?
Degil kuzum gercek şükür takima yazmak simdilik istemiyorum canimAman allahim rüya değilmiş kelebekim gelmiş aynı ay hamileymisiz takıma yazsana bebisi
Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Aynı şeyi yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Inşallah en kısa zamanda yine bebeğin olur.Herkese iyi akşamlar bebeğimin kalp atışı alınamadı iki haftadır git gel bi kaç doktora gittim emin olalım bi umut ama hepsi aynı şeyleri söyledi gebelik kesesi 5-6 haftada durmuş ve hiç bir gelişim Yok yarın sabah gebeliği sonlandıracaklar hayırlısı olsun dedik önce çok üzüldüm ama vardır her şerrin altında mutlak bi hayır iki evladımız var rabbim onlara ömür versin sizede haber vermek istedim hepinize sağlıklı gebelikler dilerim inş sağlıkla vaktinde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız sevgiler herkese
Yarin bana hatirlaturmisin canim buara cok unutkanim .mutlaka bekliyoruz canm ama
Sana hangi bulantı hapını verdi? Bana emedurla başladık olmazsa metpamid dene dedi, onla iyiyim şimdilik o da olmazsa zofran iç dedi. Seninki de etkiliyse pazartesi doktora gittiğimde bir sorayım:)Günaydın bayanlar bu hafta çok kotuydum en son doktorun verdiği bulantı hapıni kullandım ve cok rahatladım. Keşke önceden kullansaymisim. .
O kadar net çift çizgiyse çok yüksek ihtimalle doğrudur. İçini ferah tut:)kızlar bırazdan doktora gıdıcem sadece ıdrar testı yapmıstım kendım evde onlar pozıtıftı
ama dogru mu degıl mı bugun ogrenıcem dualarınızı eksık etmeyın
hepımızın hakkında hayırlısı