2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yardım edin 2-3 damla kanamam olmuş tuvalete gidince gördüm normal mi ne yapmalıyım ilk defa oldu

Kızlar yardım edin 2-3 damla kanamam olmuş tuvalete gidince gördüm normal mi ne yapmalıyım ilk defa oldu
Bence doktorunla yinede gorus benim akıntıla gelior kahverengi tam kırmızı degil bana doktorum sorun yok dedi ama mutlaka yat hicbi is yapma agır kaldırma yükseğe uzanma bilirsin zaten bunları

Neden olmus olabilir yordun mu kendini .. Takip et cogalmazsa sorun yok .. Doktoruna ulasabilirsen yarin ararsin boyle kalirsa ..

Bu arada bebeğin kesede duruşuna göre cinsiyeti belli olur diyorlar. bi fikri olan var mı ?

Evet gebelikte idrarla birlikte iyot atımı fazla olabiliyor dedi doktorum da bana, gebeliğe bağlı gibi görünüyor dedi, inşallah gebelikten sonra geçer

Kızlaaaaar bugün doktora gittik ve kalp atışlarını aldık çok şükür. niyeyse burdada paylaşmam gerektiğini düşünüyorum her kontrolde :) bekleyen herkese nasip etsin Rabbim
Gözünaydın, amin inşallah.

Inanamiyorum ya ne kadar korkunç şeyler bunlar Allah muhtaç etmesin ne diyim diyecek bişey bulamıyorum..... .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…