gaz sancısı olduğunu nasıl anlıyorsun ben rahimde kasılmamı var gaz sancısımı anlayamıyorumBende gaz sancisiyla uyandım sabah normalde de gaz sancim olurdu kendimizi usutmemek lazım
bendede yok canm aynıyız yanı sen hamilemisin takvimin yokta ondan dedm kaç haftalık seninGünaydın arkadaşlar. Benim göğüslerimde hiçbir hassasiyet yok. Bir değişiklik de yok. Benim gibi olan var mı acaba?
Benim gebelik öncesi de gaz sancim olurdu tatlım o yüzden ayrım yapabiliyorum genelde sol kısımda ağrı olur benim gaz sorununda ama kaşık ağrım genelde sağda oluyorgaz sancısı olduğunu nasıl anlıyorsun ben rahimde kasılmamı var gaz sancısımı anlayamıyorum
benimde sağda oluyor ağrm senle aynıyız cnmBenim gebelik öncesi de gaz sancim olurdu tatlım o yüzden ayrım yapabiliyorum genelde sol kısımda ağrı olur benim gaz sorununda ama kaşık ağrım genelde sağda oluyor
Bende oyle yapıcam kısmetse inşallahKızlar size bir fikir verim belki yapmak isteyen olur belkide yapan vardır aranızda ben kalp sesini doktorundan rlca ettim telefona ses kaydı olarak kaydettim arasıra acıpacıp gun icinde dinliyorum :)
Bugün bebişi de kalp atışını da gördükçok mutluyuzzzz muhteşem bir duygu hastaneden titreyerek gözleri dolu dolu çıktık Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya yok böyle bir duygu
bendede yok canm aynıyız yanı sen hamilemisin takvimin yokta ondan dedm kaç haftalık senin
Darısı başına ennn yakın zamandaGözün aydın canım çok sevindim. darısı tüm bekleyenlerin başına inş yarın bende gidicem hayırlısı Rabbim bana da nasip etsin inş
bende Mart 2015 annesi olacaktım. Aynı şekilde üzücü bir şekilde sonlandı. Benimde içimden gelmiyor o takvimi kurmak.henüz doktoruma gitmedim fakat bhcg ye bakılırsa evet hamileyim. şuan 6. haftanın içindeyim sanırım. sat 18 ekim.
benim ikinci hamileliğim. ilki malesef çok üzücü bir şekilde sonlandı. ilk hamileliğimde takvim yapmıştım ve 2015 ekim anneleri sayfasındaydım. o günleri hatırlatıyor malesef hiç takvim düzenlemek istemedi canım. aslında başlıkta yazmak da içimi darlıyor bir miktar ama aynı dönemde benzer şeyleri yaşayan başkalarının varlığı da rahatlatıyor insanı. birşeyler öğrendiğim de oluyor. gerçi gereksiz yere stres de olabiliyorum. karmakarışık anlayacağın..
bende haziranda ikizlerimi düşürdüm bu ay hamile olduğumu öğrendim inş sağlıkla devam eder hepimizin hamileliği cnmhenüz doktoruma gitmedim fakat bhcg ye bakılırsa evet hamileyim. şuan 6. haftanın içindeyim sanırım. sat 18 ekim.
benim ikinci hamileliğim. ilki malesef çok üzücü bir şekilde sonlandı. ilk hamileliğimde takvim yapmıştım ve 2015 ekim anneleri sayfasındaydım. o günleri hatırlatıyor malesef hiç takvim düzenlemek istemedi canım. aslında başlıkta yazmak da içimi darlıyor bir miktar ama aynı dönemde benzer şeyleri yaşayan başkalarının varlığı da rahatlatıyor insanı. birşeyler öğrendiğim de oluyor. gerçi gereksiz yere stres de olabiliyorum. karmakarışık anlayacağın..
Normal tabi:) 7. Haftadayım Yen'i Yen'i koku hassasiyetim var benim de hiç belirtim yoktukızlar yaa çok tedirginim benim bi belirtim yok hamilelikle ilgili 5 haftalık ara ara kasık ağrım oluyo ilk gebelik normalmi sizce pazartesi doktor randevum
Gözünaydın canım. Allah bize de duymayi nasip etsin.p.tesi gitcem ben de.Bugün bebişi de kalp atışını da gördükçok mutluyuzzzz muhteşem bir duygu hastaneden titreyerek gözleri dolu dolu çıktık Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya yok böyle bir duygu
daha bhcg de baktırmadım korkudan gebelik testinde çıktı pazartesi ye randevu aldım nasip bakalım belirti olmayınca stres yapıyorum ister istemezNormal tabi:) 7. Haftadayım Yen'i Yen'i koku hassasiyetim var benim de hiç belirtim yoktu
Direk kameraya çekeceğiz canım çoktan planladıkKızlar size bir fikir verim belki yapmak isteyen olur belkide yapan vardır aranızda ben kalp sesini doktorundan rlca ettim telefona ses kaydı olarak kaydettim arasıra acıpacıp gun icinde dinliyorum :)
Baktırmaya gerek yok canım en son adet 4 gün geciktiğinde baktım. Kafanı karıştırma boşver bakma ultrason yeterdaha bhcg de baktırmadım korkudan gebelik testinde çıktı pazartesi ye randevu aldım nasip bakalım belirti olmayınca stres yapıyorum ister istemez
Aaa pardon hiç mi kan testi yaptırmadın ben de tekrardan yaptırmadın sandım kan testini hemen yaptırsana canım acilde nasıl dayanıyorsundaha bhcg de baktırmadım korkudan gebelik testinde çıktı pazartesi ye randevu aldım nasip bakalım belirti olmayınca stres yapıyorum ister istemez
bende Mart 2015 annesi olacaktım. Aynı şekilde üzücü bir şekilde sonlandı. Benimde içimden gelmiyor o takvimi kurmak.
bende haziranda ikizlerimi düşürdüm bu ay hamile olduğumu öğrendim inş sağlıkla devam eder hepimizin hamileliği cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?