2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum açık çay içebilirsin dedi bende açık içiyorum

ben de çayı seviyorum sabah büyük bardakta içiyorum işyerinde bazen bir çay bardağı içiyorum

Doktorum açık çay içebilirsin dedi bende açık içiyorum

Bende açık içmeye calisiyorm bazen sevmesemde limonda koyuyorum
Kendimi grip olcakmisim gibi hissediyorum boğazım kötü olucak sanki moralim bozulmak üzere

Bende açık içmeye calisiyorm bazen sevmesemde limonda koyuyorum
Kendimi grip olcakmisim gibi hissediyorum boğazım kötü olucak sanki moralim bozulmak üzere
hemen ılık ballı limonlu su için balın üzerine limon sıkın portakal mandalina soğan sarımsak iyi gelir.Viksten uzak durun

hemen ılık ballı limonlu su için balın üzerine limon sıkın portakal mandalina soğan sarımsak iyi gelir.Viksten uzak durun

Ayyy canım bak iyi hatırlattın bunu bana annemde bir zamanlar cok yapardi balli limonlu ılık suyu gerçekten cok faydalı biraz önce viks sürmek gectiydi aklımdan iyi gelmiyorsa kullanmiyim o zaman

Kızlar merhaba

Bayadır giremiyorum okuyamadım da yazdıklanızı bulantılarım coktu rapor almaya çalışıyordum biliyorsunuz. Bugün işi bıraktım bulantılarım beni mahfediyor bu ay dinlenip onümüzdeki ay işe baslayacagım Allahın izniyle. Bu arada kalp atışımızda 160 üzeri idi 7+1 de 3 doktora gitmiştik artık ikili test için gideceğiz sizleri de öpüyorum kolay hamilelikler diliyorum

Aaa çok sevindim fitoterapi alanında çalışmış birine rastladığıma. Bende bir arkadaşımın yakını kanser olunca ondan duymuştum. Ümit hocaya götürmüşler. Ondan bayaa bilgi almıştım. Sizden de bayaa bilgi alacağız inşallah. Lisansınız ne idi?

Benim bugün adet günümdu normal de benimde göğüslerde ole bi hassasiyet olmadı Ayy bende ürktüm simdi ????

Çayı işyerinde abla sagolsun icirtiyordu 5 bardak falan ama icmicem artik

Devlete acile gittim. Vajinal kanamam yokmus. Bebegin kalp atisi var dedi ama bana gostermedi. Bi nebze rahatladik. 7+1 dedi
sevindim canim ya. dikkat et kendine ne olursa olsun o kan panikletiyor insanı bi sorun yok deselerde insanın içi rahat etmiyor. sen dikkat et kendine yorulma uzan hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…