benim de azaldı iki gündür hatta küçülmüş gibiler kötü düşünmek istemiyorum ama düşünmeden de yapamıyorumkizlar gogus agrilari azalan varmi benm azaldi sanki.
Doktorum açık çay içebilirsin dedi bende açık içiyorumNe kadar güzel her ihtimale karşı önlemini alıyorsun zaten böylede olmak gerekiyor gerçekten kutluyorum seni canım
Salçayida azaltmak gerekirmis yemeklerde..
Yalnız ben çayı çok seviyorum sizler bırakabildiniz mi çayı?
Benim azaldı canım eskiden dokunamazken şimdi iyilerkizlar gogus agrilari azalan varmi benm azaldi sanki.
ben de çayı seviyorum sabah büyük bardakta içiyorum işyerinde bazen bir çay bardağı içiyorum
Doktorum açık çay içebilirsin dedi bende açık içiyorum
hemen ılık ballı limonlu su için balın üzerine limon sıkın portakal mandalina soğan sarımsak iyi gelir.Viksten uzak durunBende açık içmeye calisiyorm bazen sevmesemde limonda koyuyorum
Kendimi grip olcakmisim gibi hissediyorum boğazım kötü olucak sanki moralim bozulmak üzere
hemen ılık ballı limonlu su için balın üzerine limon sıkın portakal mandalina soğan sarımsak iyi gelir.Viksten uzak durun
Sağlıkla kalbinide duyarsın ins cnmbenim 5. haftada gördü keseyi de bebeği de alttan baktı kalbi için haftaya randevu verdi.
canim benimde cok kötü değil artık ilk basta daha çoktu merak etme normaldirKızlar göğüslerimdeki hassasiyet azalmaya başladı bi sıkıntı olabilirmi acaba benzer bişey yaşayan var mı
Kızlar göğüslerimdeki hassasiyet azalmaya başladı bi sıkıntı olabilirmi acaba benzer bişey yaşayan var mı
İnşallah canım baya endişe ediyorum aslında yeterki bişey olmasıncanim benimde cok kötü değil artık ilk basta daha çoktu merak etme normaldir
Aaa çok sevindim fitoterapi alanında çalışmış birine rastladığıma. Bende bir arkadaşımın yakını kanser olunca ondan duymuştum. Ümit hocaya götürmüşler. Ondan bayaa bilgi almıştım. Sizden de bayaa bilgi alacağız inşallah. Lisansınız ne idi?Kızlar ben fitoterapi yüksek lisansı yaptım. Aklınıza gelebilecek çoğu baharatta düşüğe sebep olabilecek maddeler mevcut. Mümkünse kullanmayalım. Nane fesleğen biberiye kekik tarçın adaçayı sinameki vs.
Çok düşük miktarlarda kullanılabilir lezzet açısından ama literatürde önerilmiyor.
Ne kadar güzel her ihtimale karşı önlemini alıyorsun zaten böylede olmak gerekiyor gerçekten kutluyorum seni canım
Salçayida azaltmak gerekirmis yemeklerde..
Yalnız ben çayı çok seviyorum sizler bırakabildiniz mi çayı?
sevindim canim ya. dikkat et kendine ne olursa olsun o kan panikletiyor insanı bi sorun yok deselerde insanın içi rahat etmiyor. sen dikkat et kendine yorulma uzan hepDevlete acile gittim. Vajinal kanamam yokmus. Bebegin kalp atisi var dedi ama bana gostermedi. Bi nebze rahatladik. 7+1 dedi
Benimde öylee ooff oofffMeraba kizlar agriya lekelenmede eşlik etmeye başladı. Pembe kahve arası akıntı şeklinde yarın doktora gideceğim.
Hadi gozun aydınn cnmmm Allah hepimize kucağımıza almayı nasip eder insallahhhDevlete acile gittim. Vajinal kanamam yokmus. Bebegin kalp atisi var dedi ama bana gostermedi. Bi nebze rahatladik. 7+1 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?