2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Meraba kizlar agriya lekelenmede eşlik etmeye başladı. Pembe kahve arası akıntı şeklinde yarın doktora gideceğim.
Korkma canm biraz moral bozuyo ama napalim dayanicaz..Ayni durumdayiz benimde lekelenmem bu hafta hergun oluyo nerdeyse doktor suan hersey yolunda gorunuyo dedi..Acile giidyorm kanaman yogun olmadan gelme diyolar..

Canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bende daha Bebeğimi görmedim beni ne bekliyor hiç bilmiyorum merakla bekliyorum üzülme demek kolay biliyorum ama seni çok iyi anlıyorum rabbim yar ve yardımcın olsun

Korkma canm biraz moral bozuyo ama napalim dayanicaz..Ayni durumdayiz benimde lekelenmem bu hafta hergun oluyo nerdeyse doktor suan hersey yolunda gorunuyo dedi..Acile giidyorm kanaman yogun olmadan gelme diyolar..
Yarin gidecegim doktoruma bakalim ne diyecek ignede oluyordum. Son igne yarindi

sağolun ara ara uğrayın

Kızlar bugün tam 6 haftalık olmuştu, doktora gittik kalp atışını duymadık ama ufacık yanıp sönmeleri gördük :) kaç gündür tek bir lokma yemek yeyimediğim için 4 torba serum almak zorunda kaldım ve şimdi bulantım geçti. Umarım devamı olmasın.

4 haftalıkmı canm senin ohh bak ne güzel görünmüş gebeliğide erken yakalayanlardansın canm benim 5+1 görünürmü ki acaba bende pazartesiye randevu aldım. vajinalmi baktı canm keseyi görmek için ?
benim 5. haftada gördü keseyi de bebeği de alttan baktı kalbi için haftaya randevu verdi.

Insallah canim..Bu lekelenmelerde sinirimi bozuyor..Napalim beklicez..

Oo kiyafetler dar gelmeye baslamis ne guzel..Ben tedaviden kilo almistm 61 e cikmistm..Simdi 59 a dusmusum..Insallah aliriz o pantolonlardan
Aynen cnm o lekeleri gormek sinir ediyor benide wc ye gitmeye korkuyorum

doktorum yasaklamadı ben kendim kullanmıyorum tuzu bile ödem yapmasın diye azaltmaya çalışıyorum

Ne kadar güzel her ihtimale karşı önlemini alıyorsun zaten böylede olmak gerekiyor gerçekten kutluyorum seni canım
Salçayida azaltmak gerekirmis yemeklerde..

Yalnız ben çayı çok seviyorum sizler bırakabildiniz mi çayı?

ben de çayı seviyorum sabah büyük bardakta içiyorum işyerinde bazen bir çay bardağı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…