- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
İnşallah bir sıkıntı yokturdur cnmMeraba kizlar agriya lekelenmede eşlik etmeye başladı. Pembe kahve arası akıntı şeklinde yarın doktora gideceğim.
Korkma canm biraz moral bozuyo ama napalim dayanicaz..Ayni durumdayiz benimde lekelenmem bu hafta hergun oluyo nerdeyse doktor suan hersey yolunda gorunuyo dedi..Acile giidyorm kanaman yogun olmadan gelme diyolar..Meraba kizlar agriya lekelenmede eşlik etmeye başladı. Pembe kahve arası akıntı şeklinde yarın doktora gideceğim.
Maşallah canım darısı bana 8 aralık randevu tarihimyarın mı inşallah duyarsın canım biz 7+4 dük duyduk minicikti
Canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bende daha Bebeğimi görmedim beni ne bekliyor hiç bilmiyorum merakla bekliyorum üzülme demek kolay biliyorum ama seni çok iyi anlıyorum rabbim yar ve yardımcın olsunkızlarrr malesefff bebeğim gelişmemiş kesenin şeklide biraz bozulmuş bir kaç gün bekleyecem düşmezse kürtaj olacam maleseff..çokk üzgünümm hayırlısı bu demekki umarım sizler sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize hepiniz kendinize iyi bakın...
Yarin gidecegim doktoruma bakalim ne diyecek ignede oluyordum. Son igne yarindiKorkma canm biraz moral bozuyo ama napalim dayanicaz..Ayni durumdayiz benimde lekelenmem bu hafta hergun oluyo nerdeyse doktor suan hersey yolunda gorunuyo dedi..Acile giidyorm kanaman yogun olmadan gelme diyolar..
sağolun ara ara uğrayınBu arada kizlar ben 8. haftamda bebegi gorup kalp atislarini duymustum karindan. Yurt disinda yasiyorum 8. haftadan once cagirmadilar kalp icin ve nasil merakla beklemistim anlatamam. Sakin merak etmeyin sabirla bekleyin.
Bir de kanama mevzusu kanli akinti vs, mutlaka yasayaniniz vardir bakamadim gecmise ama tahmin edebiliyorum. Ben de cok ama cok endiselenmistim. Oluyor kizlar, 11. haftaya kadar arada bir kanli akinti ya da lekelenmem olmustu. Ama cok olursa doktorunuza danisin tabi. Az olani olasiymis haberiniz olsun. Goguslerim acayip agrimisti ve sisti. Bazi gunler eskisi gibi agrimadigi icin ne oluyor diye merak etmistim. Ondan da korkmayin googus hassasiyeti bi gelip bi gidebiliyor ama genel olarak cok agri cekmistim. Kasiklarim adet olacakmis gibi agrirdi. Akliniza dusuk geliyor gelmesin. Bunlari neden yaziyorum, bana da boyle yasamis birisi anlatsa icim rahatlardi bu tarz seyler duymak istemistim. Birinizin derdine derman olsa bile mutlu olurum. Bulantilarim 6+2 de baslamisti. Ve hic baslamazsa da aksilik oldugu anlamina gelmiyor. Kuzenimle ayni zamanlarda hamileydik ve onun hic bulantisi olmamisti ben koku hassasiyetinden ayilip bayilirken. Simdi nurtopu gibi bir oglu var :) Aklima geldikce gene yazarimAllah korusun hepinizi
Kızlar bana bişi oldu yıldız tilbe aşeriyorum sanırım çoğu şarkısını indirdim dinleyip geri sarıyorum full slow bunalıma girmesem
tabi git ama korkma bende igne oluyorm fitil kullaniyorm ama yinede oluyo insallah guzel haberlerle gelirsin belki kalp atisini duyarsin yarinYarin gidecegim doktoruma bakalim ne diyecek ignede oluyordum. Son igne yarindi
efkarlanma kalk oynaKızlar bana bişi oldu yıldız tilbe aşeriyorum sanırım çoğu şarkısını indirdim dinleyip geri sarıyorum full slow bunalıma girmesem
kalbini ferah tut inş. yarın daha iyi olacaksın telaş yapma bebiş hissederMeraba kizlar agriya lekelenmede eşlik etmeye başladı. Pembe kahve arası akıntı şeklinde yarın doktora gideceğim.
benim 5. haftada gördü keseyi de bebeği de alttan baktı kalbi için haftaya randevu verdi.4 haftalıkmı canm senin ohh bak ne güzel görünmüş gebeliğide erken yakalayanlardansın canm benim 5+1 görünürmü ki acaba bende pazartesiye randevu aldım. vajinalmi baktı canm keseyi görmek için ?
Aynen cnm o lekeleri gormek sinir ediyor benide wc ye gitmeye korkuyorumInsallah canim..Bu lekelenmelerde sinirimi bozuyor..Napalim beklicez..
Oo kiyafetler dar gelmeye baslamis ne guzel..Ben tedaviden kilo almistm 61 e cikmistm..Simdi 59 a dusmusum..Insallah aliriz o pantolonlardan
Meraba kizlar agriya lekelenmede eşlik etmeye başladı. Pembe kahve arası akıntı şeklinde yarın doktora gideceğim.
doktorum yasaklamadı ben kendim kullanmıyorum tuzu bile ödem yapmasın diye azaltmaya çalışıyorum
ben de çayı seviyorum sabah büyük bardakta içiyorum işyerinde bazen bir çay bardağı içiyorumNe kadar güzel her ihtimale karşı önlemini alıyorsun zaten böylede olmak gerekiyor gerçekten kutluyorum seni canım
Salçayida azaltmak gerekirmis yemeklerde..
Yalnız ben çayı çok seviyorum sizler bırakabildiniz mi çayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?