Bende uzun zamandır gribim. kanama değil ama tahriş gibi kanamalar oluyor. Daha önce hiç bir gripte yaşamamıştım. Önemsemedim ben. Bildiğin kan mı çıkıyor sende?Kizlar birşey soracağım . .benim burnum kaniyor bu aralar ya..oyle cok degil ama kaniyor yani...benim gibi oln varmi acaba...?
Canim dua topigindne hatirladim seni nasilsin. Tedavi ilemi oldu bebiskızlar mrb Allah nasip kısmet ederse bende temmuz annişi olcam Allahım yardımız olsun nasıl gidiyor sizin hamilelik??
Hosgeldin kuzum aramiza cokk mutluyum senin adinakızlar mrb Allah nasip kısmet ederse bende temmuz annişi olcam Allahım yardımız olsun nasıl gidiyor sizin hamilelik??
evt bende hatrladım cnm seni kendiliğinle geldi mucizem tam tüp bebek olayına başlamıştık Rabbim verdi mucizemizi inş sonuna kadar gider. sen nasıl tedaviylemi oldu cnm ??Canim dua topigindne hatirladim seni nasilsin. Tedavi ilemi oldu bebis
hoşgulduk canm benim bende çok mutlu oldum inş hepimizin bebişi sağlıkla gelsnHosgeldin kuzum aramiza cokk mutluyum senin adinasaglikla gelsin insallah
Kurumus kan cikiyor genelde..yani onceki kanama belli...ben bi haftadir coraspini bırakmıştım . .az azdi ama bugun biraz daha fazlaydi sanki..doktor bana coraspini kullanma, hamilelerde pek onermiyoruz dedi..bende birakmistim..sanirim yeniden baslicam ya..Bende uzun zamandır gribim. kanama değil ama tahriş gibi kanamalar oluyor. Daha önce hiç bir gripte yaşamamıştım. Önemsemedim ben. Bildiğin kan mı çıkıyor sende?
Yaa bak bu arasira bendede oluyor canim ben aspirinde kan sulandirici iğnede kullaniyorum.neden acaba merak ettimKurumus kan cikiyor genelde..yani onceki kanama belli...ben bi haftadir coraspini bırakmıştım . .az azdi ama bugun biraz daha fazlaydi sanki..doktor bana coraspini kullanma, hamilelerde pek onermiyoruz dedi..bende birakmistim..sanirim yeniden baslicam ya..
Bogazini sar canim..taze sikilmis meyve suyu..ilik su ictim..baskada bisey yapamadim..gecmiyor ama daha iyiyim..Kızlar bugün cok hastayim soguk almisim bogazim cok kötü oneriler varsa acil lutfen
Bilmiyorumki..arastirdim biraz kan akisi fazla olduğu icin burun kilcallari kanayabiliyormus...iki gundur belirtilerde birden gitti ..goguslerimde indi...kotuyu getirmek istemiyorum aklima ama yinede tedirgin oluyorum ister istemez...Yaa bak bu arasira bendede oluyor canim ben aspirinde kan sulandirici iğnede kullaniyorum.neden acaba merak ettim
bende çok kötüyüm buaralar grip oldum sıcak suyun içine bi parça limon sıkıp sıcak sıcak içiyorum çok iyi geliyo tavsiye ederimKızlar bugün cok hastayim soguk almisim bogazim cok kötü oneriler varsa acil lutfen
belirtiler bi geliyo bi gidiyo. öncesinde yoktu iki gündür kasıklarımda ağrı var bende böyle tedirginim..Bilmiyorumki..arastirdim biraz kan akisi fazla olduğu icin burun kilcallari kanayabiliyormus...iki gundur belirtilerde birden gitti ..goguslerimde indi...kotuyu getirmek istemiyorum aklima ama yinede tedirgin oluyorum ister istemez...
Aynen ya..bi gidip bi geliyor ..kasiklarimdaki agrida gitti...dahada kac gun oldu doktora goruneli hemen hemende gitmek istemiyorum ya..rabbime emanet yavrularimiz..insallah bisey yoktur hiçbirinde . ..belirtiler bi geliyo bi gidiyo. öncesinde yoktu iki gündür kasıklarımda ağrı var bende böyle tedirginim..
Yok canm benimde kendiliginden oldu şükür. Kan verdin mi hic degerin kackese kalp atışını duydunuzmu kızlar ben daha hast gitmedimpazartesiye randevu aldım gtcem kan falan alır kese göremez dahada bakalım nasip artık
canm ben salı akşamı öğrendim tesadüfen bugun adet günüm normalde pazartesiye randevu aldım canm? sen baktırdınmı keseyi kalp atışını duydunmu??Yok canm benimde kendiliginden oldu şükür. Kan verdin mi hic degerin kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?