- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
bende çalışamam zaten ailem ve kayınvalidemler 1 saatlik uzakta bakamazlar. hem ben çok istedim onu bekledim.. eşimi ananesi büyütmüş annesiyle 2 aylıkken ayrılmışlar eve 5 yaşında dönmüş. o yüzden bebeğimi de kendim büyütmek istiyorum. kopukluk olmasını istemiyorum, illa oluyor çünkü.. ama daha şimdiden işyerindekilerin bilmesine gerek yok
Cnm zaten kalp atisi 7-8 . haftalarda diyorlar sıkıntı yoktur bence kendini strrse sokma. Lekelenmen gectimi senin benim hala varHerkese selam kizlar nasilsiniz insallah hersey yolundadir..Benim bugun kontrolum vardi kalp atisi icin..Benim hesabima gore 6+3 ama doktora gore biri 6+2 digeri 6+1 dedi..Kalp atisi yok..Birinde kan akimi var kalbi aticak gibi digerinde bisi yok daha dedi haftaya tekrar gidicem..
Kimse mükemmel değildir. Aynen elinden geleni yap yeterlidir canım. Sen sevginle sabrınla fedakarlıklarınla vazgeçilmez ve biricik olacaksın. Misal annen ile olan ilişkinden en azından yapmaman gerekenleri biliyorsun bu da bir şeydir
Benmde var canm sordm doktora rahimde bisi varmi kanama falan diye yok keseler normal dedi..Ama lekelenme deil adet gibi kanama olursa acile git dedi..Benm bugun sancmda var dus aldm sanci basladiCnm zaten kalp atisi 7-8 . haftalarda diyorlar sıkıntı yoktur bence kendini strrse sokma. Lekelenmen gectimi senin benim hala var
Tmm canim not edip sorayim bir dahaki kontroleBen 0(-) esim 0(+)ama hangi durumlarda oluyor doktoruna sorman lazim cunku arti eksi olsada gruplardan degisiyor uyusmazlik olup olmamasi
Bi yandan bende öyle düşünüyorum doğum hakkımı kullanmış olurum diye ama bilemiyorum bakalım zaman ne gösterecekaynen canım benım calısma arkadaslarım bılmıyo ama mudurlerım ve patronum bılıyo. henuz dogumdan sonrası ıcın konusmadık ama benım aklımda dogum ıznımı kullanıp oyle ayrılmak var. daha oncesınde ayrılıcagımı soylersem sıkıntı yasarım dıye korkuyorum. bakıcak kımseyı bulamadım bakıcıya da bırakamam dıyıp ayrılmayı dusunuyorum.
Slm kızlar sonunda doktora gittim 6 haftalık kalp atışlarını duyduk..kabullendik süpriz bebişi :) oğlumda ipne kullanıyordum bundada kullanmaya devam dedi nefret etmiştim iğneden heryerim mosmor oluyor.oğlumda evde test yaptıktan hemen sonra doktorda soluğu almıştım ikincisinde daha rahat olunuyor.. hamileliğin en sevdiğim kısmı alışveriş
Canim bekle bakalim biri digerine gore erken gelisim gosteriyormus..haftaya net bir sekilde duyarsin insallahHerkese selam kizlar nasilsiniz insallah hersey yolundadir..Benim bugun kontrolum vardi kalp atisi icin..Benim hesabima gore 6+3 ama doktora gore biri 6+2 digeri 6+1 dedi..Kalp atisi yok..Birinde kan akimi var kalbi aticak gibi digerinde bisi yok daha dedi haftaya tekrar gidicem..
Kisisel bilgilrden canim muhtemel dogum tarihini gir ekle bende goreyim tarihi ekleyeyim
Kan pihtilasmasindan oturu kan sulandirici igne yapiyoruz canimİğne yapan ve yaptıran arkadaşlar niçin iğne oluyorsunuz acaba?
Sonucta is kanununa gore bu en dogal hak..onlar sana 1 kurus fazla yatiriyormu sanmam..bunun gibi dusun..sut izninin verilmemeside bir suc..en dogal hakkimiz..keske her sirket bilincinde olsaKızlar iş konusu benimde aklımı kurcalıyor aslında. paydos saatlerini çıkarsak 1,5 saat fazla çalışıyorum. ama iş yerime bunu nasıl söylerim bilemedim. çünkü patronlarım sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar bana. sen gitme sen eğilme sen kalkma gibi. sabahları da 10-15 dk geç kalıyorum kalkamadığım için hiç bişey demiyorlar. bende şimdi nasıl diyim benim hakkım bu diye bilemedim. salında sabahları biraz geç gelmem mümkün olsa süper olurdu. sizce söylemeli miyim?
Kan pıhtılaşması olup olmadığını nasıl öğrendiniz?Kan pihtilasmasindan oturu kan sulandirici igne yapiyoruz canim
ben ihtimal vermediğim için söylemeyeceğim bile :)Kızlar iş konusu benimde aklımı kurcalıyor aslında. paydos saatlerini çıkarsak 1,5 saat fazla çalışıyorum. ama iş yerime bunu nasıl söylerim bilemedim. çünkü patronlarım sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar bana. sen gitme sen eğilme sen kalkma gibi. sabahları da 10-15 dk geç kalıyorum kalkamadığım için hiç bişey demiyorlar. bende şimdi nasıl diyim benim hakkım bu diye bilemedim. salında sabahları biraz geç gelmem mümkün olsa süper olurdu. sizce söylemeli miyim?
canim banada bazi testler verdi doktor bunlar ac karnına mı yapılıyorBen hepsini devlet hastesinde yaptirdim. Saglik ocagi yapmayabilir dedi doktor. Sormaya gitmedim.bununla birlikte progesteron tsh idrar kan ne varsa yapildi. 7 tup kan aldilar. Doktorun ozel muayenehanesi var. Tahlillerimi devlete yaptiracagim dedim oraya yonlendirdi.
Kızlar iş konusu benimde aklımı kurcalıyor aslında. paydos saatlerini çıkarsak 1,5 saat fazla çalışıyorum. ama iş yerime bunu nasıl söylerim bilemedim. çünkü patronlarım sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar bana. sen gitme sen eğilme sen kalkma gibi. sabahları da 10-15 dk geç kalıyorum kalkamadığım için hiç bişey demiyorlar. bende şimdi nasıl diyim benim hakkım bu diye bilemedim. salında sabahları biraz geç gelmem mümkün olsa süper olurdu. sizce söylemeli miyim?
Canim dusukten sonra kan test yaptirdim orda cikti ve igne kullanmam gerektigini ogrendim.Kan pıhtılaşması olup olmadığını nasıl öğrendiniz?
Ise devam etmiceksin sanirim canim..ise donecekler bence soylemeli..sonucta bu kanun bebegin 1 yasina varana kadar 1.5saat erken cikma hakkida sagliyor.ben ihtimal vermediğim için söylemeyeceğim bile :)
Sonucta is kanununa gore bu en dogal hak..onlar sana 1 kurus fazla yatiriyormu sanmam..bunun gibi dusun..sut izninin verilmemeside bir suc..en dogal hakkimiz..keske her sirket bilincinde olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?