2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım benım calısma arkadaslarım bılmıyo ama mudurlerım ve patronum bılıyo. henuz dogumdan sonrası ıcın konusmadık ama benım aklımda dogum ıznımı kullanıp oyle ayrılmak var. daha oncesınde ayrılıcagımı soylersem sıkıntı yasarım dıye korkuyorum. bakıcak kımseyı bulamadım bakıcıya da bırakamam dıyıp ayrılmayı dusunuyorum.

Cnm zaten kalp atisi 7-8 . haftalarda diyorlar sıkıntı yoktur bence kendini strrse sokma. Lekelenmen gectimi senin benim hala var

Aynen canım en azından ne yapmamam gerektiğini biliyorum bu yeter :)

Cnm zaten kalp atisi 7-8 . haftalarda diyorlar sıkıntı yoktur bence kendini strrse sokma. Lekelenmen gectimi senin benim hala var
Benmde var canm sordm doktora rahimde bisi varmi kanama falan diye yok keseler normal dedi..Ama lekelenme deil adet gibi kanama olursa acile git dedi..Benm bugun sancmda var dus aldm sanci basladi

Bi yandan bende öyle düşünüyorum doğum hakkımı kullanmış olurum diye ama bilemiyorum bakalım zaman ne gösterecek

Maşallah canım ne kadar güzel İnşallah kalp atışlarını duymak bizede nasip olur alışveriş bende cok seviyorum vakti gelince onuda yaparız insallah

Canim bekle bakalim biri digerine gore erken gelisim gosteriyormus..haftaya net bir sekilde duyarsin insallah

Kızlar iş konusu benimde aklımı kurcalıyor aslında. paydos saatlerini çıkarsak 1,5 saat fazla çalışıyorum. ama iş yerime bunu nasıl söylerim bilemedim. çünkü patronlarım sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar bana. sen gitme sen eğilme sen kalkma gibi. sabahları da 10-15 dk geç kalıyorum kalkamadığım için hiç bişey demiyorlar. bende şimdi nasıl diyim benim hakkım bu diye bilemedim. salında sabahları biraz geç gelmem mümkün olsa süper olurdu. sizce söylemeli miyim?

Sonucta is kanununa gore bu en dogal hak..onlar sana 1 kurus fazla yatiriyormu sanmam..bunun gibi dusun..sut izninin verilmemeside bir suc..en dogal hakkimiz..keske her sirket bilincinde olsa

ben ihtimal vermediğim için söylemeyeceğim bile :)

canim banada bazi testler verdi doktor bunlar ac karnına mı yapılıyor

Bence bu senin en doğal hakkın kesinlikle söylemelisin canım Allah korusun bisey olduğu zaman keşke dememek için söylemelisin bence

Sonucta is kanununa gore bu en dogal hak..onlar sana 1 kurus fazla yatiriyormu sanmam..bunun gibi dusun..sut izninin verilmemeside bir suc..en dogal hakkimiz..keske her sirket bilincinde olsa

haklısın canım. ama şimdi baktım haftalık 45 saatmiş sınır. ben zaten 5 gün çalıştığım için 9 saat haftada 45 saat yapıyor. :) yani ben yararlanamıyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…