2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ıns gerek kalmaz canım. benım annemle babamda da var. dogduktan sonra ıgne vurmuslar ama demekkı duruma gore degısıyo tedavı seklı.

Slm kızlar sonunda doktora gittim 6 haftalık kalp atışlarını duyduk..kabullendik süpriz bebişi :) oğlumda ipne kullanıyordum bundada kullanmaya devam dedi nefret etmiştim iğneden heryerim mosmor oluyor.oğlumda evde test yaptıktan hemen sonra doktorda soluğu almıştım ikincisinde daha rahat olunuyor.. hamileliğin en sevdiğim kısmı alışveriş

Canim benim eritrosit in karşısında + var pozitif yani ama doktorum cok iyi sonuçlar dedi zaten problemli olanlar koyu renkle yazılı oluyor ama yazılmamış

Canim kan uyusmazligi nasil oluyo ben arh+ esim arh- boylemiydi tam tersinde uyusmazlik olur diye biliyodum
Ben 0(-) esim 0(+)ama hangi durumlarda oluyor doktoruna sorman lazim cunku arti eksi olsada gruplardan degisiyor uyusmazlik olup olmamasi

Slm kızlar sonunda doktora gittim 6 haftalık kalp atışlarını duyduk..kabullendik süpriz bebişi :) oğlumda ipne kullanıyordum bundada kullanmaya devam dedi nefret etmiştim iğneden heryerim mosmor oluyor.oğlumda evde test yaptıktan hemen sonra doktorda soluğu almıştım ikincisinde daha rahat olunuyor.. hamileliğin en sevdiğim kısmı alışveriş

Canim benim eritrosit in karşısında + var pozitif yani ama doktorum cok iyi sonuçlar dedi zaten problemli olanlar koyu renkle yazılı oluyor ama yazılmamış

canım benımkının karsısında olması gereken deger ıcın negatıf ama sonuc kısmında koyu ve yıldız ısaretlı + işareti var. nette bakınca sebeplerine korktum acıkcası.

Gözün aydi olacak olack bu bebekler haziran sonu temmuz ayi icerisinde bizim olacak

Poff niye boyle bu insanlar aslinda hakkimiz olan bir seyi bile istemekten cekiniyoruz.

maalesef özel iş yeri olunca ne de olsa eleman cok dıyıp kaybetmekten korkmuyolar. ama sanırım erken cıkmak bana da uymazdı esım alıyo benı de. evım ısıme ters bıraz kendı basıma gıtsem yıne bı bucuk saatten fazla surede evdeyım esımle gıdınce yarım saat 40 dkka da degısen pek bısı olmuyo benım ıcın aslında :)

çok teşekkür ederim canım. doğru söylüyorsun elimden geleni yapıcam :)) amin inş hayırlısı ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
Kimse mükemmel değildir. Aynen elinden geleni yap yeterlidir canım. Sen sevginle sabrınla fedakarlıklarınla vazgeçilmez ve biricik olacaksın. Misal annen ile olan ilişkinden en azından yapmaman gerekenleri biliyorsun bu da bir şeydir

İse girme surenin bunu etkileyecegini sanmiyorum, istersen sansini dene.
keşke imkan olsa ama dememe gerek bile yok.. sekreter cuma izne ayrılmış pazartesi doğurmuş.. bunada şükür daha berbat yerlerde de çalıştım. zaten şimdiden ağız arıyolar doğumdan sonra çalışacak mıyım diye bende daha çok erken falan diyorum.. akşamlarıda eşimle dönmek daha iyi, otobüs dopdolu geliyor binemiyorum bile..

ben calısmayı dusunmuyorum ısım rahat ama yıne de bebegımı daha en gec ızıne cıkmıs halımle hesaplarsak 4 aylık bırakıp ıse donemem. ucretsız ızını de maksımum 1 ay verırler. yarım gun ızın hakkımız var ama o da bana mantıklı gelmedı pek. zaten bebegımı kendım buyutmek ıstedıgım ıcın ayrılmayı ıstıyorum. sonrasında da ıs bulursam calısırım :)

bende çalışamam zaten ailem ve kayınvalidemler 1 saatlik uzakta bakamazlar. hem ben çok istedim onu bekledim.. eşimi ananesi büyütmüş annesiyle 2 aylıkken ayrılmışlar eve 5 yaşında dönmüş. o yüzden bebeğimi de kendim büyütmek istiyorum. kopukluk olmasını istemiyorum, illa oluyor çünkü.. ama daha şimdiden işyerindekilerin bilmesine gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…