2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dun bi arkadas gunluk paylasmisti ilklerim degil ama baska biseydi .. Dun kaydetmedim simdi de aklimda kaldi bakayim bi dedim.. sanirim n11den almisti biri ..

Birde kan uyuşmazligı olanlar mutlaka doktoruna söylesin.. Dun kan verdim sonuc icin aradim iyi simdilik dedi ama kanaman olursa uyusmazliktan dedi hemen igne vurulman lazim dedi .. Bilmesem korkardim kanama olsa ..

Birde kan uyuşmazligı olanlar mutlaka doktoruna söylesin.. Dun kan verdim sonuc icin aradim iyi simdilik dedi ama kanaman olursa uyusmazliktan dedi hemen igne vurulman lazim dedi .. Bilmesem korkardim kanama olsa ..
Canim kan uyusmazligi nasil oluyo ben arh+ esim arh- boylemiydi tam tersinde uyusmazlik olur diye biliyodum

ALYALAL bende aynı senin gibiydim hemen hemen her gebelikte böyleydim şimdide ara ara gelgitlerim oluyor birbirimize destek olucaz güzelce atlatıcaz Allah'ın izniyle üzülme bebişi de üzme

ALYALAL bende aynı senin gibiydim hemen hemen her gebelikte böyleydim şimdide ara ara gelgitlerim oluyor birbirimize destek olucaz güzelce atlatıcaz Allah'ın izniyle üzülme bebişi de üzme

Bende test verdim negatif çıktı şükür her ay yapicam ddi herhangi bir kanama olursa 3 gün içinde iğne vurmamiz lazım dedi .

ya resmınızı her gordugumde demet akalın a benzetiyorum

ya sureklı haziran anneleri mayıs anneleri onların topikte geziyorum bı an once bızım de büyüse yaaaa ne güzel çatlak kremi konuşuyolar bi de bize bak bulantı bilmem ne hemen şişsek şöle ya

Kızlaar degerim 6144 çıktı cok şükür doktor 4-5 haftalik gebesiniz dedi ama kalp atışını duyana kadar tam olarak gebelik var diyemiyoruz dedi kalp atışı da 6-7 haftalikken duyabilecegimi söyledi
İnşallah onuda duyarız Allahın izniyle

S
subat annesi olarak merak etme canim.bide bakmissin doguma gidiyorsun :) hatta bide bakmissin bebegin kocaman olmus gebeliginin her gunun tadini cikartmaya bak.

teşekkür ederim canım :) evet hep beraber bu güzel zamanlarımızı da zor zamanlarımızı da aşacağız inş :)

Merhaba kizlar, calisanlara bir mujdem var. Is kanununa gore gunde 7.5 saatten fazla calisamazsiniz, benim gunluk calisma saatim 9 mesela. Artik 1.5 saat erken cikacagim. Sizler de isyerinize soyleyebilirsiniz.

Merhaba kizlar, calisanlara bir mujdem var. Is kanununa gore gunde 7.5 saatten fazla calisamazsiniz, benim gunluk calisma saatim 9 mesela. Artik 1.5 saat erken cikacagim. Sizler de isyerinize soyleyebilirsiniz.
ben sabah 9 akşam 6 çıkışım eşimide beklediğimden 6.30 da çıkıyorum. işe gireli daha bir ay olduğu için böyle bir talepte bulunmam çok zor

benım ıs yerımde de bu kurala uyulcagını hıc sanmıyorum. uygulasalar da bu sefer mobing yaparlar kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…