Yok tatlım çok kilolu değilim :) ankaradaki tüp bebek doktorum olsa vajinal bakıyor. ama çankırıdaki doktorum bakmıyor biraz daha dişimi sıkacağım artıkkarın bölgen yagli mi eğer öyleyse karından ultrasonda zor görünüyor bebek . .tup bebek ilaçları benim göbeğimde yağlanma yaptı ..5+2de üstten göremediler vajinal baktı cok zoraki gördü kkeseyi .6+2de ise üstten cok net görmüştü bebeği kalbini de duyduk cok şükür
Canım ben corasprini doğuma kadar kullanacağım ben de tüp bebekle hamile kaldım hatta clexane diye iğnem var o da doğuma kadar. tüp bebek doktorun ne diyosa onu yap bencebu arada kızlar ben tüp bebekle gebe kaldım. merkezim coraspirini 12. haftaya kadar kullan demıstı ama bugun ki dr um gerek yok dedı premesis ilaç yazdı bulantı için. corasprını bıraksam mı kullansam mı bılemıyorum.
Iste dün bana denk geldi hangi tahlilleri yapti onu bile bilmiyorum benim doktorumun istedigi tahlillete bakmadi bile muayne etti benim ne istedigim onemli dedi onun degil dedi insallah hepsini yapmislardir 5tup kan ve idrar verdimbazen gıcık dr denk gelince illa muayene etmek ve farklı tahliller isteyebiliyor
Alabiliyorsun canim doktor yazarsa tabi .. Clexane ismi ignenin ..1 kutudan fazla alabiliyor musun canım? Bir de ilacın hangisi acaba?
Ay canım cok sevindim memnun kaldınmı doktorundan hastaneden benimki 2hafta sonra gel dedi tahliller istedi seninkide istedimikızlar günaydınbugün ilk kontrolüm vardı. bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür. harika bi duyguymuş gerçekten. herşey yolundaymış tekrar 1 ay sonra çağırdı ama sanırım dayanamayıp 2 hafta sonra baska bı dr a gıderım. darısı bekleyenlerın basına
Keşke kendin merak ediyormuş gibi sorsaydın herşeye bakılsın istiyorum deseydin :) bazıları gıcık işteIste dün bana denk geldi hangi tahlilleri yapti onu bile bilmiyorum benim doktorumun istedigi tahlillete bakmadi bile muayne etti benim ne istedigim onemli dedi onun degil dedi insallah hepsini yapmislardir 5tup kan ve idrar verdim
Sorma canım ya aynen gıcık bu haftalar icin ne lazımsa ben onu yaparım ozeller isi ticarete dòkmüs diyorKeşke kendin merak ediyormuş gibi sorsaydın herşeye bakılsın istiyorum deseydin :) bazıları gıcık işte
Ay canım cok sevindim memnun kaldınmı doktorundan hastaneden benimki 2hafta sonra gel dedi tahliller istedi seninkide istedimi
kizlar saglik ocagina gebe oldugumuzu nezaman bildiriyoruz?
kızlar hepinizi tebrik ederim pıtpıtları duyanlar bende dinlerim cumartesi inşallah günler çok heycanlı geçiyor hayırlısıyla büyüseler iyice hissedebilsek
Bende öle ödüyorum 21 TL ilacın kendisi 107 liramış benimki clenex degil ama hibor3500 benimki seninki neçok az fark ödüyorsun ben 1 kutuya 21 lira fark ödedim,tanıya göre mi değişiyor acaba?
Ben hiç bilmiyorum canımHerkese selamlar. 13. haftamdayım ve bulantılarım çok şiddetli devam ediyor. Hamile bilekliği önerdiler. Aranızda kullanan ve memnun kalan var mı?
clexan 0,4 kullanıyorum 100 lira normalde benimki de,çalışan sgklımısın sen ? sanırım sosyal güvenceye göre degişiyor ödenen farkBende öle ödüyorum 21 TL ilacın kendisi 107 liramış benimki clenex degil ama hibor3500 benimki seninki ne
Arkadasim kullanmisti ve faydasini gormustu .. Saglikla kucaginiza almak nasip olsun ..Herkese selamlar. 13. haftamdayım ve bulantılarım çok şiddetli devam ediyor. Hamile bilekliği önerdiler. Aranızda kullanan ve memnun kalan var mı?
nasıl birşeymiş bileklik bence kullanma ne oldugunu bilmedigin şeyleri,şu enerji veren bileklikler vardı onlar gibi birşey mi acaba,kim önerdi bu arada?Herkese selamlar. 13. haftamdayım ve bulantılarım çok şiddetli devam ediyor. Hamile bilekliği önerdiler. Aranızda kullanan ve memnun kalan var mı?
Kız Bi yanıyorum Bi donuyorum ilk haftalar hep yanıyordum şimdi üşümelerde geliyorBende sıcaktan uyuyamadım gece battaniye bile örtünmedim ki normalde ben bu mevsimde yorgana geçmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?