- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Canım kullandığımız aaspirinler cok yuksek doz değil zaten..koruyucu amaçlı . .hiçbir zararı olmaz . . gebe olmayan insanlara bile öneriyorlar artık bilim adamları aspirini günlük hayatta . . doğuma birkaç hafta kala bırakıyorsun çünkü kanamaya eğilimi artırıyor ddogumda. .bence de canım öyle yapıyım sonucta kan sulandırıcı zararı olmaz yararı olur dıye dusunuyorum
Bende sıcaktan uyuyamadım gece battaniye bile örtünmedim ki normalde ben bu mevsimde yorgana geçmiştimKızlar nasılsınız ben sağlık ocağından geldim az önce bütün testleri yaptılar hakikaten doktorum çok iyi ben hastanede yaptıracağımı düşünürken sağlık ocağına yönlendirdi beni boşa para verme Dedi 16 tane test istedi hepsini yaptılar öğleden sonra sonuçları atıcam Whatsapptan doktorcuğuma :) bu arada bir sıtma tuttu beni çift battaniye altında yatıyorum öyle
Bende sıcaktan uyuyamadım gece battaniye bile örtünmedim ki normalde ben bu mevsimde yorgana geçmiştim
ayaklar buz gibi eşim kızıyor hatta ama içiim yanıyoor anlamıyorBende bir yanıyorum bir donuyorum.. menapozdaki kadınlar gibiyim
cnm cleaxene da sorun varmis depolarda yokmus yerinr oksapari verdiler emekli sandigi cnm dün 7 kutu oksapar 2 kutu da peogestan igne aldim 16 lira ödedimClexna mi kullaniyorsun canim senin sosyal guvence neydi..
Hayirli olsun cnm insallah darisi basimizakızlar günaydınbugün ilk kontrolüm vardı. bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür. harika bi duyguymuş gerçekten. herşey yolundaymış tekrar 1 ay sonra çağırdı ama sanırım dayanamayıp 2 hafta sonra baska bı dr a gıderım. darısı bekleyenlerın basına
Başka dr a mi basladin cnm.bu arada kızlar ben tüp bebekle gebe kaldım. merkezim coraspirini 12. haftaya kadar kullan demıstı ama bugun ki dr um gerek yok dedı premesis ilaç yazdı bulantı için. corasprını bıraksam mı kullansam mı bılemıyorum.
Cnm zararida olabiliyor kan pihtilasmasi yoksa. Bak bana verdiler sulandiricilari durduk yere kanamam basladi kese yi gorduk sıkınti yok ama igneden once 5-6 damla olan leke igneyi vurunca adeta kanamaya dönüsüyor bugun bana da biraktirdilar. İstersen bir baska dr a sordıger ılac ıcın b 12 vıtamını ıcerıyo dedı bulantı ve mıde rahatsızlıklarına ıyı gelır dedı ama corasprını cok onermıyoruz dedı kafam karıstı valla ama ben de corasprıne devam etmekten yanayım acıkcası
Hayirli olsun cnm insallah darisi basimiza
Oksapar cnm.clexane ile ayniymis dr oyle soyledi.İlacın ismi nedir acaba merak ettim
Cok uygunmus canimcnm cleaxene da sorun varmis depolarda yokmus yerinr oksapari verdiler emekli sandigi cnm dün 7 kutu oksapar 2 kutu da peogestan igne aldim 16 lira ödedim
Cnm zararida olabiliyor kan pihtilasmasi yoksa. Bak bana verdiler sulandiricilari durduk yere kanamam basladi kese yi gorduk sıkınti yok ama igneden once 5-6 damla olan leke igneyi vurunca adeta kanamaya dönüsüyor bugun bana da biraktirdilar. İstersen bir baska dr a sor
Başka dr a mi basladin cnm.
Bana da yapmadilar hem aspirin hem oksapar verdiler. Sonra sıkınti olunca birak dediler.Ne bilim insan pimpirik oluyor. Dr dan da iyi bilmiyoz ama zor isler Allaha emanethadi yaa. ama bana kan pıhtılasması testı yapılmadı korkuyorum da acıkcası ya varsa dıye
Bir yazı okumuştum. Kadın 3 hamileliğini bebeklerinin uykularını karşılaştırmış. 1. hamileliğinde uyku düzeni yerindeymiş çocuk doğduğunda uyku düzeni o şekildeymiş. 2. hamileliğinde gece uykusuzluğu çekmiş. 2. çocuğu doğduğunda gece uykusu yokmuş. 3. hamileliğinde ne gece ne gündüz uyuyabilmş. 3. çocuk doğduktan sonra çok az uyuduğunu görmüş. Bebekler anne karnında da uyurmuş anneye yansırmış bu. Doğunca aynı devam edermiş. Ben buna inandırıyorum ki kendimi bebişim benim gibi uykuyu sevsin:))ayaklar buz gibi eşim kızıyor hatta ama içiim yanıyoor anlamıyorakşam o beni örtüyor ben açıyorum battaniyeyi bölük pörçük uyuyunca da uykumu alamıyorum. birde akşam aklıma geldi biz uyurken bebekte uyuyacak mı acaba yoksa kımıl kımıl devammı edecek harekete :) ah bi hissetsek asıl uykular o zaman yalan olcak galiba
Bana da yapmadilar hem aspirin hem oksapar verdiler. Sonra sıkınti olunca birak dediler.Ne bilim insan pimpirik oluyor. Dr dan da iyi bilmiyoz ama zor isler Allaha emanet
Benimde cıktı ilk gebeligimde karnim hic yoktu simdi 4aylik gozukuyorKızlar gobegi çıkan oldu mu aranızda? ilk gebeligimde 4 5. aydaki gibi oldu daha şimdiden
Normalde kendi tüp bebek doktorum vajinal bakıyordu ama o ankarada. Ben çankırıda başka bi doktora gidiyorum şimdi o da bakmıyor vajinalamin canım hepimizinkini kucağımıza almayı nasip etsin Allahım. ben de tüp bebeğim. hesabıma göre 6+1 im bugün ultrasonda da öyle cıktı. vajınal baktı direk. kalp atısını cok az dınlettı. ama bı zararı yok bence vajınal baktırmanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?