2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nasılsınız ben sağlık ocağından geldim az önce bütün testleri yaptılar hakikaten doktorum çok iyi ben hastanede yaptıracağımı düşünürken sağlık ocağına yönlendirdi beni boşa para verme Dedi 16 tane test istedi hepsini yaptılar öğleden sonra sonuçları atıcam Whatsapptan doktorcuğuma :) bu arada bir sıtma tuttu beni çift battaniye altında yatıyorum öyle

bence de canım öyle yapıyım sonucta kan sulandırıcı zararı olmaz yararı olur dıye dusunuyorum
Canım kullandığımız aaspirinler cok yuksek doz değil zaten..koruyucu amaçlı . .hiçbir zararı olmaz . . gebe olmayan insanlara bile öneriyorlar artık bilim adamları aspirini günlük hayatta . . doğuma birkaç hafta kala bırakıyorsun çünkü kanamaya eğilimi artırıyor ddogumda. .

Doktorların fikirleri farklı olabilir ama bence bu yola tup bebek doktorunla başladın onunla devam etmelisin . .

Bende sıcaktan uyuyamadım gece battaniye bile örtünmedim ki normalde ben bu mevsimde yorgana geçmiştim

Bende bir yanıyorum bir donuyorum.. menapozdaki kadınlar gibiyim
ayaklar buz gibi eşim kızıyor hatta ama içiim yanıyoor anlamıyor akşam o beni örtüyor ben açıyorum battaniyeyi bölük pörçük uyuyunca da uykumu alamıyorum. birde akşam aklıma geldi biz uyurken bebekte uyuyacak mı acaba yoksa kımıl kımıl devammı edecek harekete :) ah bi hissetsek asıl uykular o zaman yalan olcak galiba

Hayirli olsun cnm insallah darisi basimiza

Başka dr a mi basladin cnm.

Cnm zararida olabiliyor kan pihtilasmasi yoksa. Bak bana verdiler sulandiricilari durduk yere kanamam basladi kese yi gorduk sıkınti yok ama igneden once 5-6 damla olan leke igneyi vurunca adeta kanamaya dönüsüyor bugun bana da biraktirdilar. İstersen bir baska dr a sor

hadi yaa. ama bana kan pıhtılasması testı yapılmadı korkuyorum da acıkcası ya varsa dıye

hadi yaa. ama bana kan pıhtılasması testı yapılmadı korkuyorum da acıkcası ya varsa dıye
Bana da yapmadilar hem aspirin hem oksapar verdiler. Sonra sıkınti olunca birak dediler.Ne bilim insan pimpirik oluyor. Dr dan da iyi bilmiyoz ama zor isler Allaha emanet

Bir yazı okumuştum. Kadın 3 hamileliğini bebeklerinin uykularını karşılaştırmış. 1. hamileliğinde uyku düzeni yerindeymiş çocuk doğduğunda uyku düzeni o şekildeymiş. 2. hamileliğinde gece uykusuzluğu çekmiş. 2. çocuğu doğduğunda gece uykusu yokmuş. 3. hamileliğinde ne gece ne gündüz uyuyabilmş. 3. çocuk doğduktan sonra çok az uyuduğunu görmüş. Bebekler anne karnında da uyurmuş anneye yansırmış bu. Doğunca aynı devam edermiş. Ben buna inandırıyorum ki kendimi bebişim benim gibi uykuyu sevsin:))

Bana da yapmadilar hem aspirin hem oksapar verdiler. Sonra sıkınti olunca birak dediler.Ne bilim insan pimpirik oluyor. Dr dan da iyi bilmiyoz ama zor isler Allaha emanet

aynen canım ama sana ıkı turlu vermıs olamaları da senı etkılemıs olabılır. sadece corasprının bı zararı olmaz ıns

Normalde kendi tüp bebek doktorum vajinal bakıyordu ama o ankarada. Ben çankırıda başka bi doktora gidiyorum şimdi o da bakmıyor vajinal biraz daha bekleyeceğiz mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…