2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam gunaydinlar kızlar
Dün berbat bi gün gecirdim b hcg yi bile ogrenemedim kadin doğum hastanesinde ama bu sabah sağlık ocağına gittim sağolsun ordaki ebe hemşire cok ilgili b hcg icin tekrar kan verdim bakalım değerim artmışmı öğlen alicam sonucu

bu arada kızlar ben tüp bebekle gebe kaldım. merkezim coraspirini 12. haftaya kadar kullan demıstı ama bugun ki dr um gerek yok dedı premesis ilaç yazdı bulantı için. corasprını bıraksam mı kullansam mı bılemıyorum.

Gozun aydin canim :) masallah

raporlular fark ödemiyor diye biliyorum bi araştır istersen boşuna ödeme para
Canim raporluyum bende ama ozel hastanede muayene oluyorum onun farkimi cikiyor anlamadim..ben calisanim bizden %20 fark aliniyor..ondanda kaynakli olabilir..zaten kutusu 100 liraymis..cok az kesilenler sansli :)

karın bölgen yagli mi eğer öyleyse karından ultrasonda zor görünüyor bebek . .tup bebek ilaçları benim göbeğimde yağlanma yaptı ..5+2de üstten göremediler vajinal baktı cok zoraki gördü kkeseyi .6+2de ise üstten cok net görmüştü bebeği kalbini de duyduk cok şükür

Canim bence tup bebek dr ne verdiyse devam et kani sulandiriyor bebegin beslenmesini olusmasini destekliyor..acaba diger ilacta bu etkiyimi yaratiyor ondanmi kesti ?

Canim bence tup bebek dr ne verdiyse devam et kani sulandiriyor bebegin beslenmesini olusmasini destekliyor..acaba diger ilacta bu etkiyimi yaratiyor ondanmi kesti ?
dıger ılac ıcın b 12 vıtamını ıcerıyo dedı bulantı ve mıde rahatsızlıklarına ıyı gelır dedı ama corasprını cok onermıyoruz dedı kafam karıstı valla ama ben de corasprıne devam etmekten yanayım acıkcası

Bencede birakma coraspirini icin rahat degilse her gun alma gun asiri kullan ama yinede kullan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…