Benimkilerde mor damarlı . . duşa fln girerken aynada bakıyorum memelere maşallahı var yani füze gibiler :))Kızlar ayıptır söylemesi koca koca oldu göğüslerim hiç ellenmiyor mor mor damarlar oluştu sizde de var m böyle birşey
canım toksoplazma kızamıkçık falan onlara bakmıyor sağlık ocağı maalesef ..benimde bakmadı ben onları geri knedi doktorumda özelde yaptırdım eksik kalanlarıbende 4 tüp kan ve idrar verdim tsh vs onlara bakılmış ama vitaminlere ve toksoplazmaya falan bakılmamış işte malesef baktırmam lazım
ben kan vermeye gittiğimde kalp atışını duyduktan sonra gel dosya açalım dediler..kizlar saglik ocagina gebe oldugumuzu nezaman bildiriyoruz?
öle deme kız nazar degdirirsin kendineBenimkilerde mor damarlı . . duşa fln girerken aynada bakıyorum memelere maşallahı var yani füze gibiler :))
Dam üstünde un eler tombul tombul memeler :))
Saglikocagindan recete yazdirip aliyorum cnmkan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar iğnelerinizi nasıl alıyorsunuz? raporunuz varmı? ücret ödüyormusunuz?
farkını ödüyorsun ama degil mi?Saglikocagindan recete yazdirip aliyorum cnm
Evt ama cok degil cnm 1-2 lira falan kutu başifarkını ödüyorsun ama degil mi?
Evet canim 3 kutuya raporlu oldugu halde 50 gibi bir ucret odedim fark aliniyor yani..kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar iğnelerinizi nasıl alıyorsunuz? raporunuz varmı? ücret ödüyormusunuz?
Clexna mi kullaniyorsun canim senin sosyal guvence neydi..Evt ama cok degil cnm 1-2 lira falan kutu başi
Raporum var hic ücret ödemeden aliyorum .. Dunde 1kutu yazdi yine para ödemedim alirken ..kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar iğnelerinizi nasıl alıyorsunuz? raporunuz varmı? ücret ödüyormusunuz?
evet bende de var taş taşıyorum sanki. o mor damarlarla bebeğe oksijen gidiyormuş.. nefes alamasın mı kuzumKızlar ayıptır söylemesi koca koca oldu göğüslerim hiç ellenmiyor mor mor damarlar oluştu sizde de var m böyle birşey
Merhaba canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunukızlar günaydınbugün ilk kontrolüm vardı. bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür. harika bi duyguymuş gerçekten. herşey yolundaymış tekrar 1 ay sonra çağırdı ama sanırım dayanamayıp 2 hafta sonra baska bı dr a gıderım. darısı bekleyenlerın basına
çok az fark ödüyorsun ben 1 kutuya 21 lira fark ödedim,tanıya göre mi değişiyor acaba?Evt ama cok degil cnm 1-2 lira falan kutu başi
kizlar saglik ocagina gebe oldugumuzu nezaman bildiriyoruz?
raporlular fark ödemiyor diye biliyorum bi araştır istersen boşuna ödeme paraEvet canim 3 kutuya raporlu oldugu halde 50 gibi bir ucret odedim fark aliniyor yani..
Merhaba canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunukalp atışlarını karından ultrasonla mı duydun yoksa vajinal ultrasonla mı? ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım şuan 6+5haftalığım. doktorum vajinal ultrason yapmıyor karından da geçen perşembe baktı ama biraz daha sabret dedi. tedirgin oluyorum ben de biran önce duymak istiyorum
anladım canım raporu nasıl çıkarttın peki?Raporum var hic ücret ödemeden aliyorum .. Dunde 1kutu yazdi yine para ödemedim alirken ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?