2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hanhi bezi kac numarayı kullaniyorsunuz? Bizim ogluş 54cm 4800gr oldu.3 numara bez kullandim bugun ilk defa.onceki bezlerimiz huggies ve molfix di memnundum.3 numarayi da molfix aldim ama sanki hic iyi degil.firsat paketi aldik onlar mi kotu cikti yoksa diger paketler de mi böyledir acaba?
Bizde 54 cm 4kiloyuz hala 1numaradayiz siz nasil 3e gectiniz :))
Ben 2 almistim ufak olunca 1 aldik prima aldim huggies bitince ama hic sevmedim 156li paket almistim bitince yine huggies alacgim onun dokusu yumusakligi daha hosuma gitti ama pisik filan olmadi.

Evde şuan da molfix prima huggies var buyuk alinca kucuge donduk ev bez doldu.

Bunun resimlerinde normal kucağa alınan şekilde de taşıma görünüyor canım bi bak istersen. Ayrıca annemler bizi hep sırtına sarardı kumaşla dört yaşa kadar falan bence uygun ürün olursa zararlı olmaz
Evet sling olanlar ev icin cok uygum bebek durmadigi zaman normal kucak pozisyonuna bagla gez avmde kadin normal kucak pozisyonuna almis ustunude ortmus emzirip alisveris yapiyordu :)

Bizde 54 cm 4kiloyuz hala 1numaradayiz siz nasil 3e gectiniz :))
Ben 2 almistim ufak olunca 1 aldik prima aldim huggies bitince ama hic sevmedim 156li paket almistim bitince yine huggies alacgim onun dokusu yumusakligi daha hosuma gitti ama pisik filan olmadi.

Evde şuan da molfix prima huggies var buyuk alinca kucuge donduk ev bez doldu.
Ben elimdekileri bitirmeden almam.depo yapmayi hic sevmiyorum :D 2 numara iyi oluyodu aslında ama nedense 3 numara aldim.bizim ogluş etli butlu oldu teyzesi rahat etsin tombikim diye 3 aldim heralde :D

Ben elimdekileri bitirmeden almam.depo yapmayi hic sevmiyorum :KK70: 2 numara iyi oluyodu aslında ama nedense 3 numara aldim.bizim ogluş etli butlu oldu teyzesi rahat etsin tombikim diye 3 aldim heralde :KK70:
Benim prima vardi doguma almistim 22li huggiesde 1 paket almistim sonra dogunca gobek bagi oyuntulu alin dediler 1 paket alindi buyuk geldi evdekilerde 2 numara olunca buyuk geldi yenidogan alalim dedik derken derken bir baktim ev bez doldu :-p
Neyse uzun sure bez almam bende :) Yenidoganlar bitince 2 numaraya geceriz zaten .
Oyy yesin onu teyzesii biz minnoşuz daha boyumuz uzuyorda kilomuz az az artiyor.

Kolik anneler hayat nasıl gidio neler yapıosunuz bebek için benim denemediğim şey kalmadı her akşam 6 11 aglama modunda bnm oğlan ne yapcam bilmem.
Arabayla gezdirmeye denediniz mı cnm? Yada saç kurutma makinesini ac yanına yatır
Ben ikisinide denedim işe yaradı benim kızda ...

Benim prima vardi doguma almistim 22li huggiesde 1 paket almistim sonra dogunca gobek bagi oyuntulu alin dediler 1 paket alindi buyuk geldi evdekilerde 2 numara olunca buyuk geldi yenidogan alalim dedik derken derken bir baktim ev bez doldu :p
Neyse uzun sure bez almam bende :) Yenidoganlar bitince 2 numaraya geceriz zaten .
Oyy yesin onu teyzesii biz minnoşuz daha boyumuz uzuyorda kilomuz az az artiyor.
Sağlıklı olsun da annesi zayıf kilolu ne fark eder ki :)

ben elektrikli sağma makinası almaya karar verdim çok araştırdım sağmanın sütü artırdığını söylüyor herkes tek bir yerde azaltığını okudum denicem ne olursa olsun inş. sadece süte geçmek istiyorum ama avent le madela mini elektrikli arasında kaldım en son mauelle sağdığımda çok kanadı elektriklide kanatır mı tecrübelerinize ihtiyacım var çok acıtıyor mu sağmak yaralarım daha yeni iyileşmeye başladı lütfen yardımcı olun kızlar çok zor durumdayım psikolojim bitti artık süt baskısından

Merhaba kızlar oğlumun aşırı gaz sancısı var sürekli ıkınma halinde uykuya dalamıyor 1 saat uyumuyor mesela hep yarım yarım. Metsil damla kullanıyorduk ama bir etkisini görmedim. Sab simplex e başlasam diyorum yanlış mı olur. Kullananlar ne sıklıkta kaç damla kullanıyor yazabilir mi? 36 günlüğüz. Metsil i gunde 3 kere 8 damla veriyordum
canım bir de nurse harvey's denesen bizde içtiği zaman işe yarıyor uykuya dalıyor bir de sürekli alttan pırtlıyor ama kaka yapamıyor benim ki de pırtladığına şükrediyorum

ben elektrikli sağma makinası almaya karar verdim çok araştırdım sağmanın sütü artırdığını söylüyor herkes tek bir yerde azaltığını okudum denicem ne olursa olsun inş. sadece süte geçmek istiyorum ama avent le madela mini elektrikli arasında kaldım en son mauelle sağdığımda çok kanadı elektriklide kanatır mı tecrübelerinize ihtiyacım var çok acıtıyor mu sağmak yaralarım daha yeni iyileşmeye başladı lütfen yardımcı olun kızlar çok zor durumdayım psikolojim bitti artık süt baskısından

ben mamajoo elektrikli pompa kullaniyorum benim de sutum az arttirir die sagiyorum biraz acitiyor ama dayanilmayacak gibi degil ucunda yara varsa kanatabilir.arada kanattigi da oluyor

Ana kucağında sizin bebişler de sanki iki büklüm oluyor mu? Belini destekledim ama hala dik geliyor boynu bükülüyor sinir oldum bütün ana kucakları mı böyle bizimki mi? O kadar para verdik hiç tatmin etmedi
Dr a gittiğimizde gösterdim böyle mi oturmalı diye, hatta belini desteklememiştim, evet böyle iyi bu şekilde kullanın dedi. İçinde uyuyor çok şükür hastaneye falan gittiğimizde ama içim hiç rahat değil öyle iki büklüm görünce onu
Bizomkide oyle cok rahatsiz edici gozukuyor ama satici esime anne karnindaki gibi tasarlanmis bunlar demis

0

Avent tekli var canim bende,ilk zamanlar ucu kanamisti goguslerimin sagarken acitmiyordu.ama cok yara olmadigindan da olabilir

o yaralar gecmeden ne ile sagarsan sag acir kanar ben kac kere kan sagdigimi bilirim ama ilaclar iyi geldi bana birde bol bol havalandirmak lazim.
simdi sagiyorum hic acimiyor hatta ilk zamanlar sonuna kadar basmadan sagiyordum simdi basabiliyorum bu arada benimki lansinohun manuel olani.
Bende arttirdigini dusunuyorum emzirmeyen sadece sagip verenler var azalsa onlarinki azalirdi.

ben mamajoo elektrikli pompa kullaniyorum benim de sutum az arttirir die sagiyorum biraz acitiyor ama dayanilmayacak gibi degil ucunda yara varsa kanatabilir.arada kanattigi da oluyor[/
0

Avent tekli var canim bende,ilk zamanlar ucu kanamisti goguslerimin sagarken acitmiyordu.ama cok yara olmadigindan da olabilir
tekli olmasının özelliği ne canım bir seferde tek göğüsten sağması mı fiyat olrak daha uygun verimi çift olanla aynı mı peki

o yaralar gecmeden ne ile sagarsan sag acir kanar ben kac kere kan sagdigimi bilirim ama ilaclar iyi geldi bana birde bol bol havalandirmak lazim.
simdi sagiyorum hic acimiyor hatta ilk zamanlar sonuna kadar basmadan sagiyordum simdi basabiliyorum bu arada benimki lansinohun manuel olani.
Bende arttirdigini dusunuyorum emzirmeyen sadece sagip verenler var azalsa onlarinki azalirdi.
manuel çok kanattı ve acıttı acaba elektrikli de fark eder mi diye düşündüm canım bende kantaron yağıyla iyileştiridm ve sürekli sütümü sürerek lanolin hariç her ilacı denedim şimdi çok şükür o acısı kalmadı asılınca ya da bazen geveliyo sanki dişleri varmış gibi oluyor o zman acıyor

Back
X