2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İçini ferah tutmaya çalış canım, herşeyin hayırlısı olsun, allah yardımcın olsun

Merhabalar arkadaşlar bulantılar benide zorluyor hiçbirşey canım istemiyor bisey yiyemiyorum oglumdada böyle olmuştum 3 kilo vermiştim ilk aylar galiba buda öyle olucak ..
Göğüs ağrısı sızısı geçiyor bir sure sonra ama büyüme devam ediyor daha hamileligimi öğrenmeden gogsumdeki sizidan anladım sanırım hamileyim dedim eşime o sızı o kadar tanıdık geldi ki emsirirkenki süt kanallarına süt doluyormus gibiydi

Doktorlar hep kitaba göre konuşuyor halbuki gerçek hayatta herşey kitaplarda yazıldığı gibi ilerlemiyor doktorların dusecek dediği cok çocuk doğdu cevremde ilk başlarda yeterli artış olmamasina ragmen hamileliği çok sağlıklı gelişen anneler tanıyorum .
Ama diyelim dediği gibi oldu kimyasal gebelik oldu uzmeyin kendinizi ben kimyasal gebelikten 1 adet kanamasi sonrasındaki ay hamiş kaldım şuanda allahım hakkinizda hayirlisini versin inşallah.erken düşükler kimyasal gebeliklerde genelde kromozom bozukluklarında oluyormuş vücut sağlıksız embriyoyu vücuttan artıyormus

Çok teşekkür ederim.
İnşallah hayırlı ise benim de bebeğim sağlıklıdır ve bana sımsıkı tutunur. Sizin de sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.

Evet canim degisik secenekler var acikcasi iyi markalarin kremleride kafama yatiyor ama dogal birseyler bulursam tercih ederim..cok sagol canim bunuda bir arastirayim..ozellikle igne yapiyoruz ya gobege bir zarari olurmu diye dusunuyorum surecegim kremin dr danisayim pzrts...

Kizlar perşembe günü doktora gideceğim. 6hafta 5 günlük olucam sizce kalp atıslari duyulurmu ona göre randevuyu erteleyeyim diyorum

Kizlar perşembe günü doktora gideceğim. 6hafta 5 günlük olucam sizce kalp atıslari duyulurmu ona göre randevuyu erteleyeyim diyorum
Bence büyük ihtimal duyulur.Ben çok sabirsizlanyorum.Beni 3 aralıkta çağırdı dr.7hafta 5 günlük olcam.Haftaya cagirsaydi koşa koşa giderdim.

Kusura bakma canım bişey sormak istiyorum.. Bu badem yağı tüy cikarmadimi peki hic..

Ben de aksam eşime şu 1.5 ayda geçse birden diyorum o da diyor ki ne 1.5 ayı 9 ay gecsin
Benim eşimde bebeği kucağıma alana kadar bu şaşkınlikta kalicam diyor o zaman hissedicem diyor ve onun için 9 ay hemen geçsin istiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…