merhaba kızlar çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen duaedin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm.
Çok teşekkür ederim. Umarım bebeğim bana sımsıkı tutunur.İçini ferah tutmaya çalış canım, herşeyin hayırlısı olsun, allah yardımcın olsun
merhaba kızlar çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen duaedin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm.
Doktorlar hep kitaba göre konuşuyor halbuki gerçek hayatta herşey kitaplarda yazıldığı gibi ilerlemiyor doktorların dusecek dediği cok çocuk doğdu cevremde ilk başlarda yeterli artış olmamasina ragmen hamileliği çok sağlıklı gelişen anneler tanıyorum .
Ama diyelim dediği gibi oldu kimyasal gebelik oldu uzmeyin kendinizi ben kimyasal gebelikten 1 adet kanamasi sonrasındaki ay hamiş kaldım şuanda allahım hakkinizda hayirlisini versin inşallah.erken düşükler kimyasal gebeliklerde genelde kromozom bozukluklarında oluyormuş vücut sağlıksız embriyoyu vücuttan artıyormus
Evet canim degisik secenekler var acikcasi iyi markalarin kremleride kafama yatiyor ama dogal birseyler bulursam tercih ederim..cok sagol canim bunuda bir arastirayim..ozellikle igne yapiyoruz ya gobege bir zarari olurmu diye dusunuyorum surecegim kremin dr danisayim pzrts...Melissa81 ben aci badem sütü kullanmayi düsünüyorum .. Cogu kisi bilmez ama makyaj temizliginde tonik olarakta kullaniliyor .
Catlamayi hic bisi önlemiyormus aslinda sadece azaltiyormus tek caresi su icmekmis .. Genetikte oluyormus catlaklar ..
İnş iyi haberler alırsın bebeğini görmeni kalbini duymayı rabbim nasip etsinÇok teşekkür ederim. Umarım bebeğim bana sımsıkı tutunur.
Aminnnn canım inşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :) tek duam sağlık ve hayırlı ise bana sımsıkı tutunsun.İnş iyi haberler alırsın bebeğini görmeni kalbini duymayı rabbim nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun umarım sağlıklıdır ve tutunur bebeğim :) Rabbim senin de kucağına sağ sağlim kavuştursun inşallah :)Hndxxx Duamdasın canım inşallah hepimiz sağlıklı gebelik geçirip hayırlı evlatlar dünyaya getiririz
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun umarım sağlıklıdır ve tutunur bebeğim :) Rabbim senin de kucağına sağ sağlim kavuştursun inşallah :)
Rabbim yardımcın olsunVe yarın bende sınava giricem bulantidan çok korkuyorum umarım cikarmam sınavda .
Bence büyük ihtimal duyulur.Ben çok sabirsizlanyorum.Beni 3 aralıkta çağırdı dr.7hafta 5 günlük olcam.Haftaya cagirsaydi koşa koşa giderdim.Kizlar perşembe günü doktora gideceğim. 6hafta 5 günlük olucam sizce kalp atıslari duyulurmu ona göre randevuyu erteleyeyim diyorum
Çatlak önleyici kremler var canim ama ilk hamileligimde eczacı o kadar para vereceğine badem yağı kullan demişti sık sık gobegime sürdüm catlagim olmadı. Tabi bacak ve gogusun catladigini bilmiyodum buralarda baya catlagim var şu an. şimdilik nemendirici krem kullanıyorum ama pazartesi badem yağı alıp yeniden baslicam insallah
Ben de aksam eşime şu 1.5 ayda geçse birden diyorum o da diyor ki ne 1.5 ayı 9 ay gecsinKızlar Günaydın biz bugün 8+1 olduk çok şükür :) riskli haftalarin bitmesine son 4 haftamız kaldı inşallah :)
Benim eşimde bebeği kucağıma alana kadar bu şaşkınlikta kalicam diyor o zaman hissedicem diyor ve onun için 9 ay hemen geçsin istiyor :)Ben de aksam eşime şu 1.5 ayda geçse birden diyorum o da diyor ki ne 1.5 ayı 9 ay gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?