2017 temmuz anneleri bebislerinize isim düşündünüz mu?

Kızım olacak kısmetse. Büyük ihtimal Alya olacak. Ama ben hamilelikten önce düşündüğüm bir isim vardı bisera (inci tanesi demek) kararsızım açıkçası.

Kulağa ilk başta yabancı geliyor aile de var ise size ilk başta yabancı gelmez zamanla alisiliyor koyabilirsiniz alya ile birlikte de konulabilir
Bilmiyorum ki çocuğa sera demesinler :) aslında iki isim güzel olabilir soyadımız 2 harf zaten. :)

İkinci adini ahmet koyacagiz ama ilk isminde hala kararsizim :) Yaman,Aras,Ayaz,Mete,Miraç :)

Kızlar mrb bende 2017 temmuz annesinin oglum var haziran 2014 doğumlu kiz bebise hamileyim Ensar Alya olacak adı inşallah 30 haftaligiz yalnız bi sorun var gelişimi yavaşlamış boyu 31 cm kilo 1242 moralim çok bozuk grubu bulamadım dawn sendromlu diyik sağlıklı doğan grubugrubunu bana msj atabilirmisiniz daha yeniyim

Benimde kızım olucak k7smetse fakat hala isimde kararsızız. Ebrar bensu Ebrar Liya yada Ebrar Cansu üçü arasındayız sizce hangisi daha güzel

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin benim bir kizim var bu ikinci gebeligim.. erkek olursa aslan olacak insallah... kizi henuz dusunmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…