- 19 Şubat 2011
- 351
- 30
- 98
- 40
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
-
Evet Kuzey de karar kıldık.Karar verdiniz mi canım isme.
İnşallah canım adıyla yaşasın :)oglumuz olacak
ismide : ata olcak inş.
Evet cnm Mehmet yiğit kuracaz inşallah .Amin canım rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize . Siz karar verdiniz mi
Bisera ne kadar farklı bir isim ilk defa duydum.Kızım olacak kısmetse. Büyük ihtimal Alya olacak. Ama ben hamilelikten önce düşündüğüm bir isim vardı bisera (inci tanesi demek) kararsızım açıkçası.
Boşnak benim eşim ailesinde var bende onlarda duydum beğendim.Bisera ne kadar farklı bir isim ilk defa duydum.
Kulağa ilk başta yabancı geliyor aile de var ise size ilk başta yabancı gelmez zamanla alisiliyor koyabilirsiniz alya ile birlikte de konulabilirBoşnak benim eşim ailesinde var bende onlarda duydum beğendim.
Bilmiyorum ki çocuğa sera demesinler :) aslında iki isim güzel olabilir soyadımız 2 harf zaten. :)Kulağa ilk başta yabancı geliyor aile de var ise size ilk başta yabancı gelmez zamanla alisiliyor koyabilirsiniz alya ile birlikte de konulabilir
Güzel isimmiş beğendim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinOğluşumuz olacak ismi de Berkay olacak inşallah
Amin Allah razı olsun cümlemize nasip etsin inşallahGüzel isimmiş beğendim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin benim bir kizim var bu ikinci gebeligim.. erkek olursa aslan olacak insallah... kizi henuz dusunmedimKızlar cinsiyet bilmiyoruz ama ben şimdiden inşallah kız olursa erkek olursa diye düşünmeye başladım .
Kız olursa ınsallah AYŞE DİLA
Erkek olursa inşallah MEHMET YİĞİT koymak istiyorum . Rabbim inşallah sağlıkla kucağımiza almayi nasip eder bebeklerimiziPeki siz hiç düşündunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?