- 9 Temmuz 2016
- 170
- 78
- 13
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
-
Kızlar cinsiyet bilmiyoruz ama ben şimdiden inşallah kız olursa erkek olursa diye düşünmeye başladım .
Kız olursa ınsallah AYŞE DİLA
Erkek olursa inşallah MEHMET YİĞİT koymak istiyorum . Rabbim inşallah sağlıkla kucağımiza almayi nasip eder bebeklerimiziPeki siz hiç düşündunuz mu ?
3 aya girdik şükür :) sizin isimler de çok güzel masallah Rabbim nasip etsin inşallahAllah hayırlı etsin inşallah. Kac haftalık?
Çok da güzel isimler dusunmussun :)
Ben erkek olursa HUZEYFE kız olursa HİRANUR :)
Ayşe dila da eşimin düşüncesi eşim kız olsun çok istiyor hayırlısı tabi erkekler hep kız çocuk düşkünü artık :)benım esşim ısrarla kız olursa mevsim ismini koyucam diyor benim de aklımda olan isim mina. erkek olursa da yağız ve ya aras ismini koymak istiyorum hayırlısı inş.
Bende daha bebek piyasada yokken ayarladm isimleri.(eşimle birlikte yani)Kızlar cinsiyet bilmiyoruz ama ben şimdiden inşallah kız olursa erkek olursa diye düşünmeye başladım .
Kız olursa ınsallah AYŞE DİLA
Erkek olursa inşallah MEHMET YİĞİT koymak istiyorum . Rabbim inşallah sağlıkla kucağımiza almayi nasip eder bebeklerimiziPeki siz hiç düşündunuz mu ?
Teşekkür ederim :)Ayse Dila ne kadar guzel olmus..
Benim kizlarimin isimleri deTeşekkür ederim :)
Çok seviyorum erva ismini çok yakışmış deniz ile de . Adıyla buyur inşallah cnmBebebğimizn cinsiyetini yeni öğrendik kızımıza " erva deniz " ismini düşünüyoruz deniz eşimin göbek adı kullanmıyor ama deniz ismini seviyoruz erva yıda isim ve anlam olarak ben çok beğendim sizce nasıl
Karar verdiniz mi canım isme.Ben Kuzey ve Deniz arasında kararsız kaldım
Amin canım rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize . Siz karar verdiniz miÇok seviyorum erva ismini çok yakışmış deniz ile de . Adıyla buyur inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?